- 14 Eylül 2012
- 5.242
- 1.854
amannn AKADEMİ DEMEYİN...
benim 2 defa karnımda bebeğim öldügeçen sene yine hamile kaldım muammer isimli bi dr a gidiyorduk.
söyledik 2 defa oldu iyi araştırılsın diye yinede takdiri ilahi o çocuğumda karnımda öldü. ameliyata aldı hoş ameliyat denirse.
tam 1 ay sonra gece aşırı kanama ile uyandım kan pıhtılar halinde akıyor nasıldı anlatamam.
acilen dr faruk sükana gittik orasıda taşınıyor beni böyle görünce apar topar ameliyata aldılar.
önceki ameliyattan parça kalmışo gün bu gün gitmem o hastaneye.
hoş 1 dr bunları başımıza getirdi diye hepsi aynı değil ama olsun bana tiksinti geldi
canım valla beni memnun etmek hayli zordur buna ragmen ben çok memnun kaldım. Geçmiş olsun canım inan çok üzüldümpeki şimdi bebeğin var mı
o günden sonra ara verdik canım. 8 ay felan oldu.
5,5 yaşında kızım var ellerinden öper :)
amannn AKADEMİ DEMEYİN...
benim 2 defa karnımda bebeğim öldügeçen sene yine hamile kaldım muammer isimli bi dr a gidiyorduk.
söyledik 2 defa oldu iyi araştırılsın diye yinede takdiri ilahi o çocuğumda karnımda öldü. ameliyata aldı hoş ameliyat denirse.
tam 1 ay sonra gece aşırı kanama ile uyandım kan pıhtılar halinde akıyor nasıldı anlatamam.
acilen dr faruk sükana gittik orasıda taşınıyor beni böyle görünce apar topar ameliyata aldılar.
önceki ameliyattan parça kalmışo gün bu gün gitmem o hastaneye.
hoş 1 dr bunları başımıza getirdi diye hepsi aynı değil ama olsun bana tiksinti geldi
canımm coooooook gecmıs olsun yaa..cok uzuldum zor gunler gecırmıssın..
canım kan kaybından ölebilirdim. hatta ameliyata girerken eşime kan lazım olabilir tedarikli olun denilmiş.
ben ameliyata giriyorum baygınım kansızlıktan ne olur kızımı 1 kere daha göreyim eşimi 1 defa daha göreyim diye yalvarıyorum kesin öldüm dedim
göstermediler
off cok kotu yaa( Allah bır daha yasatmasın canım.. ((((((((((((
ben burdayım canımmm...hatunlaaaaaaaar evet yaa nerdesınızz..ses soluk yok yaşam belırtısıııı verıııııııınn
bende geldım bı konyalı olarak ama bı yıl rotarlı gelmişim :))hımmolsun bır daha denerizz ozamn bellı mı olur bu sefer...konuyu guncel tutarız goren gelır belkı:)
kızlar beni unutmayın bende konyalıyım ayy pardon gazelcim gonyalıyımmm
güzyeli sen burdaysan artık bende burdayım demektir...:) hemşo kardeşlerimi yanlız bırakırmıyım her zaman sizinleyim topragım
güzyeli sen burdaysan artık bende burdayım demektir...:) hemşo kardeşlerimi yanlız bırakırmıyım her zaman sizinleyim topragım
arada dürtelim birbirimiz :) malum o topik senin bu topik benim gezmekten unutyoruz buraları :)
arada dürtelim birbirimiz :) malum o topik senin bu topik benim gezmekten unutyoruz buraları :)gazelim bu dürtme nasıl oluyor malum daha yeniyim sıkta takılmıyorum
bende gelebilirmiyimm :)
has gonyalıyım ona göre :)
bende geldım bı konyalı olarak ama bı yıl rotarlı gelmişim :))
kızlar beni unutmayın bende konyalıyım ayy pardon gazelcim gonyalıyımmm