• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konuyu Tekrar Açsam Mı?

Valla biz adetliyken de yapıyoruz.adam hiç rahatsız olmuyor.dayanamıyoruz.
Nasıl yani adetken penatrasyon oluyor mu yoksa sadece sevişme falan mı? Adetken penise kan bulaştığını düşünmek dahi istemiyorum. Hijyenik olmaz,koku olur bir de

Nasıl yani adetken penatrasyon oluyor mu yoksa sadece sevişme falan mı? Adetken penise kan bulaştığını düşünmek dahi istemiyorum. Hijyenik olmaz,koku olur bir de
Evet oluyor.ben de rahatsiz oluyorum ama o sorun etmeyince ben de alıştım.normla zamandaki kadar fazla olmuyor.baska şekilde yapıyoruz sonlara doğru boşalırken giriyor

Evet oluyor.ben de rahatsiz oluyorum ama o sorun etmeyince ben de alıştım.normla zamandaki kadar fazla olmuyor.baska şekilde yapıyoruz sonlara doğru boşalırken giriyor
Ben cinselliği seviyorum libidom yüksek ama adetken seks yapmak bana göre değil. Sevişme olursa çok güzel olur öyle de rahatlayabilirim , partnerimi de rahatlatirim. Fakat adetken daha çok hassas oluyor vajinamız ve bu durum enfeksiyon kapılmasına sebep olabilir. Adetken korunuyor musun peki ya da karşı taraf korunuyor mu

Eee buranın amacı bu.kimseye anlatamadığın durumları paylaşmak.anonimiz zaten.burada da bırakın aklımızdan geçenleri birileriyle paylaşabilelim. Hem öyle aşırı bir durum olmamış ki.genelgeçer espriler.
Bu nasıl aşırı bir durum değil ya iğrenç bir muhabbet. Eşiniz sizi böyle yakalasa ve hiç tanımadığınız erkekler sizin hakkınızda burada yazılanları dese ne hissedersiniz ? İnsan her aklından geçenide paylaşmaz saygı diye birşey vardır. Ama anladığım kadarıyla sizin gibilerde yok. İyi günler.

Eşinizi konunun dışında tutarak birşeyler söylemek istiyorum. Öyle libidom yüksek falan diye övünmüşsünüz de sanki böyle olunca erkeklerin gözü hiç dışarılara kaymıyormuş da aldatılanların falan tek eksiği libidosunun düşük olmasıymış gibi konuşmuşsunuz.
Ne alaka acaba
Konudan sonra yorumu okuyunca aklıma müthiş bi atasözü geldi ama Mune beni uçurur

Ben cinselliği seviyorum libidom yüksek ama adetken seks yapmak bana göre değil. Sevişme olursa çok güzel olur öyle de rahatlayabilirim , partnerimi de rahatlatirim. Fakat adetken daha çok hassas oluyor vajinamız ve bu durum enfeksiyon kapılmasına sebep olabilir. Adetken korunuyor musun peki ya da karşı taraf korunuyor mu
Ben de öyle biliyordum ama adet döneminde enfeksiyon riskinin arttığına dair hiçbir veri bulunamamış biliyor musun? Tamamen mantık yürütme sonucu oluşan bir algıymiş.benim de başıma birşey gelmedi.

Bu nasıl aşırı bir durum değil ya iğrenç bir muhabbet. Eşiniz sizi böyle yakalasa ve hiç tanımadığınız erkekler sizin hakkınızda burada yazılanları dese ne hissedersiniz ? İnsan her aklından geçenide paylaşmaz saygı diye birşey vardır. Ama anladığım kadarıyla sizin gibilerde yok. İyi günler.
O zaman cinsellik bölümünü komple kapatmaları gerekir.herkes özelini anlatmak zorunda.gerçi bdv de bu şekilde.boyle düşünüyorsan siteden ayrılacaksin.

O zaman cinsellik bölümünü komple kapatmaları gerekir.herkes özelini anlatmak zorunda.gerçi bdv de bu şekilde.boyle düşünüyorsan siteden ayrılacaksin.
Sana sormam gerektiğini düşünmüyorum sitede olup olmayacağımı.
Özelle saygısızlık arasındaki o ince çizgiyi anlayamayacak kadar saygısız olduğunuz için size birşey anlatmak zorunda değilim.

Banyonuzda klozet de varmış. Belki adam ishal oldu, çıkaracağı sesleri duymayın diye suyu açtı sonuna kadar, siz de açtınız kapıyı girdiniz. Neyi merak ettiniz anlamadım hiç mi özel alan yok? Böyle bir manzarayla karşılaşsanız daha mı iyiydi?
Klozetsiz banyo mu olur 😂 her zaman açık olan kapıyı kapatırsa, ses gelmeyince açar bakarım ben de..
Özel alanımız yok bizim evet. Böyle de iyiyiz.

Hayır bide gelmiş burada yok korkunca içine kaçmıştır yok sönmüştür gibi muhabbetler dönüyor konu sahibide buna gülüyor. Bi insan kocası hakkında bunca tanımadığı insanla nasıl böyle konuşur ne kadar seviyesizce bir davranış ya. Adam burada konuşulanları görse ne yapar acaba. Midem bulandı konudan.
Hanımefendi çok rahatsız oluyorsanız size göre seviyesiz gelen yorumları gördüğünüzde hiç bulaşmadan konudan uzaklaşabilirdiniz.
Ama kaos yaratmak, maydonoz olmak gibi meraklarınız da var anladığım kadarıyla.
Herşeyi bu kadar ciddiye almamak lazım.

Eşimle düzenli cinsel birlikteliğimiz var. Hatta bendeki libido yüksekliğinden dolayı çok sık beraber oluruz, bu konu üzerinden yer gelir şakalaşırız da. Zevk aldığını ve mutlu olduğunu da biliyorum, hissediyorum.
Fakat bugün kanamam başladı ve ben biraz sancılıydım.
Eşim bi ara banyoya girdi ve su sesi sabit akmaya başladı. Hiç şıkırdama sesi falan yok.
Sessizce kapıyı bi açtım, kendini rahatlatmaya çalışıyordu 🧐 ben girince panik yaptı tabi arkasını döndü hemen o anda.
Duştan çıkmasını bekledim. Çıkınca da konuşmak istedim.. ‘konuyu hiç açma, özür dilerim’ dedi. Bende ‘söyleseydin bu kadar ihtiyacın olduğunu ben seni rahatlatırdım’ dedim.
‘Sancın olduğu için istemedim, başka bi sebebi yok’ dedi. Utandı fazlasıyla, yüz ifadesinden anladığım kadarıyla tabi.
Ama ben aşırı kötü hissettim. Yetersizmişim gibi..

Sizce bu durum üzerine eşimle konuşmam gerekir mi, yoksa görmezden mi gelmeliyim?
İlk defa yaşandı böyle bi durum. Şaşkınım😣
Bu onlar için bir ihtiyaç, kapıyı çalmadan girmek ve bu şekilde utandırmak doğru değil. Sonuçta regl olmuşsun ve sancın varmış...

Hanımefendi çok rahatsız oluyorsanız size göre seviyesiz gelen yorumları gördüğünüzde hiç bulaşmadan konudan uzaklaşabilirdiniz.
Ama kaos yaratmak, maydonoz olmak gibi meraklarınız da var anladığım kadarıyla.
Herşeyi bu kadar ciddiye almamak lazım.
Hayatı çok ciddiye alıyorlar çok neyse erken ölürler kendileri bilir :KK14:

Back