- 20 Mart 2024
- 1.926
- 1.944
- 48
- Konu Sahibi Biordanbiburdan
Bizim için de böylesi daha iyi olur zaten. Oksijen israf olmazHayatı çok ciddiye alıyorlar çok neyse erken ölürler kendileri bilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim için de böylesi daha iyi olur zaten. Oksijen israf olmazHayatı çok ciddiye alıyorlar çok neyse erken ölürler kendileri bilir
Kadın kendisini anlatmış neden bu kadar yükseldiniz kiTamam zaten sizden bahsediyoruz. Libido yüksek olunca ne oluyor mesela artılarını anlatır mısınız? Bakın bu platformda bu konuda sorun yaşayan çok insan var bi faydanız olur belki.
niye olmasın ki? Belki tuvaletini yapıyordur adam yazacaktım, bizim sadece duşakabin var dersiniz diye önceki mesajları okuyup baktım klozetin varlığını teyit ettim. Fazla mesai harcamışım sanırım böyle bir konuya. Aynen devam edin açıp bakmaya, bugün 31'i görmüşsünüz, yarın da 32'yi görürsünüz. Size bol şans.Klozetsiz banyo mu olur her zaman açık olan kapıyı kapatırsa, ses gelmeyince açar bakarım ben de..
Özel alanımız yok bizim evet. Böyle de iyiyiz.
Şaka mısınız siz ya Bi bitmediniz.niye olmasın ki? Belki tuvaletini yapıyordur adam yazacaktım, bizim sadece duşakabin var dersiniz diye önceki mesajları okuyup baktım klozetin varlığını teyit ettim. Fazla mesai harcamışım sanırım böyle bir konuya. Aynen devam edin açıp bakmaya, bugün 31'i görmüşsünüz, yarın da 32'yi görürsünüz. Size bol şans.
Munenin gazabından korkunVallaha ben kendimi o kadar tuttum, tutmama rağmen 2 gün uçurdular beni Bazıları gerçekten sınıyor…….
Ben kadıya derdimi anlatıyorum kadı bana diye devam eden bir söz işteNe ki anlamadım valla.
CUKBen kadıya derdimi anlatıyorum kadı bana diye devam eden bir söz işte
Devamını yazarsam 1 hafta ban yerim net o yüzden susuyorum
Olsun yine de yazamayan parmaklarına sağlıkDevamını yazarsam 1 hafta ban yerim net o yüzden susuyorum