oh be. sonunda. tek doğru mesaj.Ailesinin bile adam yerine koymadigi bir insani daha fazla adam etmek icin ugrasmazdim
Halen umut var.cunku asli iyi bir insan ise halen umudun var.....kesinlikle cocuklugunun sikintilari bunlar.ve siz mutlu edin yuvanizi,hemde cok.ve baksin ki evdeki tek mutsuzluk onun yaptiklarindan o zmn anlar belki..rabbim bu cabanizi bosa cikarmaz.size cok caba sarf etmek dusuyor.her gun daha mutlu bir yuva,her gun daha dahaaaaaaaaa...evet ictigi seylerin etkisi cok evet herzaman cok pisman herzaman ozur diler konusuruz hallederiz hersey biter tedaviyide denedik ise yaramadi galiba umudum bitti benim suan sadece vicdanim aciyor onun icin sizce hala umut varmi benmi karamsarim
zaten senin onu bırakamayacağını bildiği için bu kadar rahat davranıyor.kaybetme korkusu yok.bi gitsen dön diye yalvarır.herşeyden önce tedavi olması lazım.git bi karakola yardım iste.tedaviyi kabul etmeyenleri zorla götürüyorlar.yoksa böyle gider hayatınızallahim yarabbim yazini okudum allah senden razi olmsun
ama ben nasil insanim ya sikacam kafama gidecem tabiki mecaze anlam ama bu ne hala anlattigin adama bile aciyabiliyorum bu ne bicim bi vicdan ya saka miyim ben bu ne ya allahim yarabbim
keske bende vicdansiz olabilsemù azicik hic acimazdim kimseye
ya biktim bu halimden herkeze uzuluyorum aciyorum dua ediyorum kimseye kiyamiyorum dayanamiyorum bu duygularimi atmak icin bi ilac bisey yokmu
vicdan falan d,iye kılıf uydurmayın..insan kendisini döven adama vicdan azabı hissetmez..babaya ayrılmak istemiyrosunuz,neden bilmem korkuyorsunuz..allahim yarabbim yazini okudum allah senden razi olmsun
ama ben nasil insanim ya sikacam kafama gidecem tabiki mecaze anlam ama bu ne hala anlattigin adama bile aciyabiliyorum bu ne bicim bi vicdan ya saka miyim ben bu ne ya allahim yarabbim
ya biktim bu halimden herkeze uzuluyorum aciyorum dua ediyorum kimseye kiyamiyorum dayanamiyorum bu duygularimi atmak icin bi ilac bisey yokmu
o duygular o kadar kıymetliki canımallahim yarabbim yazini okudum allah senden razi olmsun