konusmaya ihtiyacim var yardim lutfen

hersey kafada bitiyor kumari malesef benim babamda oynuyor zamanla minimuma iner ama tam birakamaz. esrarda kumarin aynisi fakat dayaga tenezül etme cünkü bugün seni döven yarin cocuklarinida döver. tedavi olsun veya ayril ikiniz icinde en iyisi bu ve birtek sunu diyeyim benim ailemdede cok kavgalar oldu ve inanki bana hergun kavga edeceklerine bosanmalarini tercik ederdim

Esinde yok yok yani.

Siddet var.
Kumar var.

Yani daha ne olsun , madem yardim almayi kabul etmiyo ozaman sende birak onu kendi haline.
Yapacak bisey kalmamis.

Hepinize ayri ayri cok cok tesekkur ederim evet aileyi topladim konustum ettim olmuyor olmayacakta bana aciyan yok gordum tek dertleride benim tr ye donmem olmus cokta tin burda onlarin yaninda kalacagima ailemin yaninda benden huzurlusu olmaz yanliz kizlar hayat nasil turkiyede dul ve iki cocuklu bir kadin icin biraz bahsedermisiniz tavsiyelerinize ve goruslerinize cok ihtiyacim var hemen cevap uazamayabilirim

evet ictigi seylerin etkisi cok evet herzaman cok pisman herzaman ozur diler konusuruz hallederiz hersey biter tedaviyide denedik ise yaramadi galiba umudum bitti benim suan sadece vicdanim aciyor onun icin sizce hala umut varmi benmi karamsarim
Halen umut var.cunku asli iyi bir insan ise halen umudun var.....kesinlikle cocuklugunun sikintilari bunlar.ve siz mutlu edin yuvanizi,hemde cok.ve baksin ki evdeki tek mutsuzluk onun yaptiklarindan o zmn anlar belki..rabbim bu cabanizi bosa cikarmaz.size cok caba sarf etmek dusuyor.her gun daha mutlu bir yuva,her gun daha dahaaaaaaaaa...

Dun bir programda cemil ipekcinin evinde roportaj yapiliyordu.gey oldugunu soyledi.ve cocuklugunu anlati.ben daha once onun cok iyi duzgun karekterli,dusuncelerinin cok mantikli oldugunu biliyordum.bazi konusmalari cok hosuma gitmisti.ama boyle guzel dusunen kisi neden boyle bir tercih yapmisti diye dusunurdum.dun bunun cevabin anladim.

Annesi babasinin aldatmasi yuzunden bunuve ablasiniterketmisss..hic aramamis..ve ben 6 yasinda ogrendim erkek oldugumu.cunku ablami ornek almistim.onun gibi etekler giyer,tokalar takardimm.onu ornek aldimm.bebeklerle oynardim. Annemi hic affetmedimmm beni terkettigi icindiyor .... ne kotubir sey degilmi,anne giderek zaten mahvettiii,ve arkasinda biraktigi enkazida mahvettiii.cok agladimm.her insanin bir anisi var dedim.bilmedenyargilamak dogru degil.tabiki akli zveren rabbim,bizde akilli olacagiz.sonucta dogruyu yanlisi ayirt edebilecek akil varsa ,rabbim nasip etmisse o zaman bize dusen yanlistan donmektir...allah yuvanizi şen etsin

cok guzel soyluyorsunuz haklisinizda ben 9 senedir bunun icin cabaliyorum emek veriyorum ama hepsi copte bosa gitti bi kere daha gordum artik gucum kalmadi umut tabiki vardir allahtan umut kesilmez ama cocuklarim icin onlarla guzel ilkgilenebilmek onlara sakin vakit ayirabilmek icin goruyorumki artik baskalarindan cok kendimi dusunmek kendime iyi bakmak zorundayim sonucta bende allahin bi kuluyum benimde gucumun bittigi tukendigi yerler var ben psikolojikman cokmeden bi karar vermek zorundayim

merhaba canim konunu okudum cidden çok zor Allah yardim etsin.yazmayali baya olmus naptin bir karar aldinmi bugune kadar?

bi iyi bi kotu derken simdi ben cok kotuyum gercekten cok kotu ot esrar bitti subattan beri ama ne bilim hala kotu hala kotu benim hic ama hic degerim yok o hala acinacak halde ama galiba bu benim husnu kuruntum

anladigim kadariyla ruhsal olarak çöküntü yaşiyorsun gibi kolay degil tabi yasadiklarin.. biraz ayrilma uzak kalma imkanin yokmu ailenin yanina falan gitsen akli selim düşünsen herşeyi..

yokki keske imkanim olsa bende farkindayim kafam iyice bozuk bende anormallikler du bi snir krizi gecirip demedigimi birakmadim
actim agzimi yumdum gozumu
iyi halt yedim cunku yedim dayagi
ben kocamdan nefret ediyorum hemde cok
biktim
bu anlattiklarim yasadigimin ceyregi olamaz
bide esim hasta esimde paranoyaklik var benim zorumla goturdum psikologa
ama herseye ragmen bos ya kizlar bos hayatmmi bos benmi benim secimleerimmi bilemiyorum bosanim diyorum o kadar yorgun halsiz bitkinimki kaldiracak gucum yok
sirf usendigime bosanamiyorum
doping alip toparlanasim var
ama cok guclu bir doping

canim şimdi yaşina baktimda daha çok gençmişsin bi gayret çocuklarin için toparlan..yapabileceklerini bir planla boşandiginda neler yapabilirsin çalisiyormusun ? nerde yaşayacaksin?

canim sana cok tesekkur ederim yanliz birakmadin beni bu zor zamanimda
evet cok sukur gencim daha
en cok istedigim sey hadi diyorum kendime hadi hadi kalk falan filan
ama suan ev bile gocuyo derler ya bir gram enerjim yok yok vallahi hep gazliyorum kendimi nedense bu aralar hep boyleyim
hic halim mecalim yok kalbim sikisiyo gogsum yaniyo basim donuyo
ellerim titriyo bana noluyo
cocuklarim cok ama cok yaramaz
gucum yok
napim ben napmaliyim kocam gececi ondan rahatca yazabiliyorum
ben galiba bunalimlardayim ne dersem diyim kendi kendime guc veremiyorum tukenmisim bitmisimmmmm

ahh canım ya anlattığına benzer bi durum yaşadığım semtte var.bundan 6-7 yıl önce kavga gürültü evlilikleri devam eden bi aile vardı.kocaman oğullarıda vardı.adam senelerce kadını dövüyormuş,içki kumar ne ararsan var.oğlu büyük olunca annesini koruyor ve adamı evden attılar.adam şimdi sokaklarda yaşıyor.3-4 senedir parkta kalıyor.biz kimsesizler vakfını arayıp haber verdik adamı götürdüler ama durmamış kaçmış.kolonya içiyor eli yüzü heryeri yara içinde.eden buluyor mu diyim ne diyim bilemiyorum ama genede çok içler acısı durumu.Allahım kimseyi o duruma düşürmesin.sende kesinlikle kendine yazık etme.bu dünyaya acı çekmeye gelmedin.kaç kurtar kendini.ne yaparsa yapsın kendide

allahim yarabbim yazini okudum allah senden razi olmsun
ama ben nasil insanim ya sikacam kafama gidecem tabiki mecaze anlam ama bu ne hala anlattigin adama bile aciyabiliyorum bu ne bicim bi vicdan ya saka miyim ben bu ne ya allahim yarabbim
keske bende vicdansiz olabilsemù azicik hic acimazdim kimseye
ya biktim bu halimden herkeze uzuluyorum aciyorum dua ediyorum kimseye kiyamiyorum dayanamiyorum bu duygularimi atmak icin bi ilac bisey yokmu

zaten senin onu bırakamayacağını bildiği için bu kadar rahat davranıyor.kaybetme korkusu yok.bi gitsen dön diye yalvarır.herşeyden önce tedavi olması lazım.git bi karakola yardım iste.tedaviyi kabul etmeyenleri zorla götürüyorlar.yoksa böyle gider hayatınız

Bitanem yaa allah yardimcin olsun. En kisa zamanda kurtul insallah. Bi yardim alin madem pisman oluyomus. Hepten kurtulursunuz insallah

9 yıldır adamda her halt var,uğraştın eyvallah ,ailen için çabaladın eyvallah ama bu kadar zamandır düzelmiyor adam ,çocuklarına yazık değil mi?? anneleri devamlı dayak yiyor,babaları kumar oynuyor,yazık günah yahu..
kendinize acımıyorsanız çocuklarınıza acıyın bari..içim acıyor böyle çocukları duydukça.ne hakkınız var bunları yaşatmaya onlara? yaramaz demişsiniz elbet yaramaz olurlar,daha büyük sorunları olmaıdüğına dua edin ki ilerde olacaktır mutlaka..normal ve sağlıklı anne baba ile büyümüyorlar ki..
ilerde oğlunuz varsa onunda eşini döveceğini,kızınız varsa eşinden dayak yese normal karşılacayacğını unutmayın..hele ki belçika gibi medeni bir ülkede yaşayıp nasıl imkanlarını kullanmıyprsunuz aklım alamz..hani burda olsa dersin gidecek yerim yok,polis beni uzak tutamaz vsss,orda her tür imkan da var..
buna rağmen ,doping verin de toplanayaım,boşanmaya gücüm yok derseniz,ben de derim ki,o zaman siz dayağı yemeye devam edin,devlet de çocuklarını yetiştirsin.................

vicdan falan d,iye kılıf uydurmayın..insan kendisini döven adama vicdan azabı hissetmez..babaya ayrılmak istemiyrosunuz,neden bilmem korkuyorsunuz..

o duygular o kadar kıymetliki canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…