konusmaya ihtiyacim var yardim lutfen

evet ictigi seylerin etkisi cok evet herzaman cok pisman herzaman ozur diler konusuruz hallederiz hersey biter tedaviyide denedik ise yaramadi galiba umudum bitti benim suan sadece vicdanim aciyor onun icin sizce hala umut varmi benmi karamsarim
Bir konusun bence uzunca ondan sonra tamam derse tekrar pisman gibi tedaviye tekrar baslayın bence sabır

evet ictigi seylerin etkisi cok evet herzaman cok pisman herzaman ozur diler konusuruz hallederiz hersey biter tedaviyide denedik ise yaramadi galiba umudum bitti benim suan sadece vicdanim aciyor onun icin sizce hala umut varmi benmi karamsarim

çocuklara da şiddet uyguluyor mu?

sonucta 9 sene dilek olay kendime sasiriyorum bazen nasil dayandim diye sizce bu bi sinamami bi insan bu kadar uzun sinanirmi benim kendime guvenim sonsuz elimden her is geliyor evde kuaforluk yapiyorum her iste calisirim ben turkiyeden geldim belcikadayim dilini ogrendim esimden iyi konusuyorum kagit kurek islerini hep ben yaparim o anlamiyor ailesi ilgilenmemis

Tedavi olması gerekiyor.yoksabu hayat size de çıcuklarada işgence olucak
Allah yardım etsin bacım zor iş

vallahi tebrikler
çok güçlü kadınsın

ve evet insan, 9 sene de 19 sene de sınanabilir...

peki hic tanidiginiz ya da duydugunuz biri varmi tedavi ile esrari ya da kumari tamamiyle birakan

peki hic tanidiginiz ya da duydugunuz biri varmi tedavi ile esrari ya da kumari tamamiyle birakan

maalesef hiç esrar vb. içen birini tanımadım
kumarı bırakan var ama tedavi ile değil, kendi isteğiyle...
belçika hep yaşam şartları iyi bir ülke diye gösterilir, orada danışmanlık alabileceğiniz kurum veya kuruluşlar yok mu? yani nasıl davranmanız, nasıl bir yol izlemeniz gerektiğine dair?

bilmiyorum ama bir arastiricam tabiki ikna olursa

Yardim almadan duzelmesi cok çok zor..

En önce cocuklarinizin guvenligi...onlara karsi şiddet tehdit vs var mi? Haberlerde neler goruyoruz kiyamiyorum birakmaya derken sizin caniniz yanmasin.

bilmiyorum ama bir arastiricam tabiki ikna olursa

hayır canım, onu ikna etmelik birşey yok ilk etapta
önce sen bir gidip soracaksın
benim problemim bu, nasıl yaklaşmalıyım, nasıl davranmalıyım, doğrusu nedir diye yol yordam soracaksın
yani ciddi kuruluşlar, onu ikna etme taktiklerine kadar anlatırlar sana...

Kumari bilmem ama esrari birakan mutlaka vardir, eroin degil kokain degil. Yani sigara icerek bile esrar ihtiyacini bastirabilir belki.

Mutlaka kulagindan tutup tedaviye goturun. Belcika sosyal bir devlet, aile danisma hatti vardir eminim, acin bir telefon, esim uyusturucu icip bana siddet uyguluyor diyin, surukleye surukleye goturup hastaneye yatirirlar.

Herif serseri olmuş resmen bu nedir ? Kendisiyle konuşun, madde bağımlılarının sonu ya intihar ya da kumar borcundan dolayı başına bir işler gelmesi. Su testisi su yolunda kırılır. Düzelmezse boşanın derim.

Son düzenleme:

keşke!
o zaman hem adam kurtulur, hem kadın
hem aile dağılmamış olur, hem de konu sahibi yıllardır verdiği emeklerin karşılığını alır belki
keşke!

boyle oldugunu bilmiyordum arastiracagim bulucam yardim isticem ama eger kabul etmezse artik boqsanacagim baska care yok zorla kimseye bisey yaptirilmaz ya isteyecek ya da kendi bilir

Ailesinin bile adam yerine koymadigi bir insani daha fazla adam etmek icin ugrasmazdim

Ben adama da yazik diye dusunuyorum.

Aile sevgisi, ilgisi gormemis belli. Hala da ogullari umurlarinda degil. Psikolojik problemler, sevgi acigi derken uyusturucuya sarmis olabilir. Yardim edecek bir esi var ama , yoksa kaybolup gidecek.

Bence en cok da adamin ailesi bile sahip cikmadigi icin konu sahibesi sahip cikmali. Daha da olmazsa bosanir, yapacak bir sey yok.

Canim esin sürekli bunlari yapmiyomus ara ara duzeliyormus madem demekki ciddi anlamda bi bagimlilik yok. o ara ara dönemlerde stres ten kendini ragatlatcak birşeyler ariyo gibi sanki.bide manik depresyon diye bisey var çok detayli bilmiyorum ama ataklari oluyormuş boyle ara ara melek gibi insan birden kötüleşebilir omuz.aklima o geldi acaba esinizde boyle bir durum mu var bi beraber nöroloji doktoruna gitseniz durumu anlatsaniz size yol gösterebilir.sizde nereye kadar dayanabilirsiniz şiddette varmis.bunlar kolay şeyler değil bir an önce oda önlemini alip duzelmeli yoksa bugün devam etsen 3-5 yil sonra aynisi olacak olan sana olucak.uzulucek stres olucak belki de kalici hastaliga zemin atiyor olucaksin.

ilk haftadan beri bunlar varmış peki 2ci çocuk neden.

.

boşanacaksın bu durumda. olmuyorsa olmuyordur. dünyaya bir kere geliyoruz. o çocukların bu ortamda büyümesi hoşmu peki. ne hali varsa görsün. hiçte acımadım adama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…