Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir konusun bence uzunca ondan sonra tamam derse tekrar pisman gibi tedaviye tekrar baslayın bence sabırevet ictigi seylerin etkisi cok evet herzaman cok pisman herzaman ozur diler konusuruz hallederiz hersey biter tedaviyide denedik ise yaramadi galiba umudum bitti benim suan sadece vicdanim aciyor onun icin sizce hala umut varmi benmi karamsarim
evet ictigi seylerin etkisi cok evet herzaman cok pisman herzaman ozur diler konusuruz hallederiz hersey biter tedaviyide denedik ise yaramadi galiba umudum bitti benim suan sadece vicdanim aciyor onun icin sizce hala umut varmi benmi karamsarim
çocuklara da şiddet uyguluyor mu?
sonucta 9 sene dilek olay kendime sasiriyorum bazen nasil dayandim diye sizce bu bi sinamami bi insan bu kadar uzun sinanirmi benim kendime guvenim sonsuz elimden her is geliyor evde kuaforluk yapiyorum her iste calisirim ben turkiyeden geldim belcikadayim dilini ogrendim esimden iyi konusuyorum kagit kurek islerini hep ben yaparim o anlamiyor ailesi ilgilenmemis
peki hic tanidiginiz ya da duydugunuz biri varmi tedavi ile esrari ya da kumari tamamiyle birakan
maalesef hiç esrar vb. içen birini tanımadım
kumarı bırakan var ama tedavi ile değil, kendi isteğiyle...
belçika hep yaşam şartları iyi bir ülke diye gösterilir, orada danışmanlık alabileceğiniz kurum veya kuruluşlar yok mu? yani nasıl davranmanız, nasıl bir yol izlemeniz gerektiğine dair?
Yardim almadan duzelmesi cok çok zor..selam arkadaslar araniza yeni katildim biraz gezindikten sonra cok hosuma gitti aranizdaki yazismalar dertlesmeler dualar onun icin sinzinle dertlesmek istedim yardim edin bana lutfen
ben 9 senelik evliyim ve evliligimin ilk haftasindan beri esimin esrar, kumar ve yeri geldiginde dayak problemleriyle ugrasiyorum iki cocugum var oglum 6 kizim 1bucuk yasinda. esim aslinda iyi insandi saf ailesinden pek ilgi gormemis yaptiktan sonra ozurler cicekler af dilemeler arada birakiyo kotu huylarini bi sure sonra yine ayni hep bi umut hadi duzelir duzelcek diye diye bu gune geldim ama ayni ve bosanmak istiyorum istemiyor bizim ailedede bosanmak cok zor herkez benim yanimda ama dua et duzelir gecer falan filan onun ailesi onu disliyor zaten bende uzuluyorum onun icin sokaklarda surunecek yeri geldiginde kendini oldurmekle tehtit ediyor aciyorum ailesi destek olsa ilgilense o kadar uzulmezdim
ne yapmaliyim napabilirim bilmiyorum cocuklarimin yaninda daha fazla huzursuzluk istemiyorum kafam o kadar dolu ve sersem gibiyimki dogru durust cumle kurup yazamiyorum bile
beni yanliz birakmayin lutfen
bilmiyorum ama bir arastiricam tabiki ikna olursa
peki hic tanidiginiz ya da duydugunuz biri varmi tedavi ile esrari ya da kumari tamamiyle birakan
Kumari bilmem ama esrari birakan mutlaka vardir, eroin degil kokain degil. Yani sigara icerek bile esrar ihtiyacini bastirabilir belki.
Mutlaka kulagindan tutup tedaviye goturun. Belcika sosyal bir devlet, aile danisma hatti vardir eminim, acin bir telefon, esim uyusturucu icip bana siddet uyguluyor diyin, surukleye surukleye goturup hastaneye yatirirlar.
hayır canım, onu ikna etmelik birşey yok ilk etapta
önce sen bir gidip soracaksın
benim problemim bu, nasıl yaklaşmalıyım, nasıl davranmalıyım, doğrusu nedir diye yol yordam soracaksın
yani ciddi kuruluşlar, onu ikna etme taktiklerine kadar anlatırlar sana...
Kumari bilmem ama esrari birakan mutlaka vardir, eroin degil kokain degil. Yani sigara icerek bile esrar ihtiyacini bastirabilir belki.
Mutlaka kulagindan tutup tedaviye goturun. Belcika sosyal bir devlet, aile danisma hatti vardir eminim, acin bir telefon, esim uyusturucu icip bana siddet uyguluyor diyin, surukleye surukleye goturup hastaneye yatirirlar.
Ailesinin bile adam yerine koymadigi bir insani daha fazla adam etmek icin ugrasmazdim
ilk haftadan beri bunlar varmış peki 2ci çocuk neden.selam arkadaslar araniza yeni katildim biraz gezindikten sonra cok hosuma gitti aranizdaki yazismalar dertlesmeler dualar onun icin sinzinle dertlesmek istedim yardim edin bana lutfen
ben 9 senelik evliyim ve evliligimin ilk haftasindan beri esimin esrar, kumar ve yeri geldiginde dayak problemleriyle ugrasiyorum iki cocugum var oglum 6 kizim 1bucuk yasinda. esim aslinda iyi insandi saf ailesinden pek ilgi gormemis yaptiktan sonra ozurler cicekler af dilemeler arada birakiyo kotu huylarini bi sure sonra yine ayni hep bi umut hadi duzelir duzelcek diye diye bu gune geldim ama ayni ve bosanmak istiyorum istemiyor bizim ailedede bosanmak cok zor herkez benim yanimda ama dua et duzelir gecer falan filan onun ailesi onu disliyor zaten bende uzuluyorum onun icin sokaklarda surunecek yeri geldiginde kendini oldurmekle tehtit ediyor aciyorum ailesi destek olsa ilgilense o kadar uzulmezdim
ne yapmaliyim napabilirim bilmiyorum cocuklarimin yaninda daha fazla huzursuzluk istemiyorum kafam o kadar dolu ve sersem gibiyimki dogru durust cumle kurup yazamiyorum bile
beni yanliz birakmayin lutfen
evet ictigi seylerin etkisi cok evet herzaman cok pisman herzaman ozur diler konusuruz hallederiz hersey biter tedaviyide denedik ise yaramadi galiba umudum bitti benim suan sadece vicdanim aciyor onun icin sizce hala umut varmi benmi karamsarim