Konuşmak için kirk takla atip sonra kendini geri çeken adam. Ne yapmalıyım?

Kafası eskiye takılı kalmış.
Çıkmak istiyor içinden çıkamıyor.
Sakın birdaha görüşme yazma.
Seven adam peşinden gelir zaten sen istemesen bile gelir.
Bende boyle dusundum bir anda uzaklasti sanirim o kizda akli vve bunu bana da soyleyemiyor . Klasik caktirmadan kendini uzaklaştıriyor. Bir iki bisiler yazdim oona da pek orali olmuyor. Anla istemiyorum der gibi. Birdaha asla yazmayacagim. Cok kisa sure ama yinede icim biraz uzgun

Onun tavrı yanlış ama sizin silmeniz çok ergence olmuş, böyle bir tavrı görsem ben de aman ne halin varsa gör derdim sanırım. O yüzden artık umursamaz davranıyordur bence
Kesinlikle cok ergenceydi. Suan dusundugumde utaniyorum o derece. Acaba bunun tribiyle mi ugrasicam ortada bisi yok simdiden sacmasapan beklentilere giriyor mu dedi. Rezillik yaa . Kendimden nefret ediyorum

Aynen sizde olduğu gibi oldu
Aslinda umudu kesmek istemiyorum sanirim . Guzel vakit geciriyorduk. Kismet degilmis . Umarim o da bana yazdığında her sey bitmiş olmaz

Kendinizi suçlamayın tamam yapmamanız gerekiyordu yaptınız,
Lakin bu arkadaşta yapması gerekeni yapmamış,
Kaçan kovalanır mantığı sanırım sizde ki bende öyleyimdir.
Ama belki O da öyledir,
Bence yazıp-çizmeyi bırakın.
Sosyal Medyada eklemeyin,
Bırakın pabucun pahalı olduğunu anlasın. Ama lütfen daha fazla taviz vermeyin.

ne hata yaparsan yap bu kadar peşinde koşup sonra biz sevgilimiyiz diye sorması saçma olmuş. bence sakın koşma peşinden başkada kuaför bul. bunun kalkmış bitarafları.

Bir gün oncesinde de yazmamisti. Hayirdir selam sabah yok demistim oyle konusmaya başlamıştık. Sonraki gun yazmayayim dedim o da yazmadi ve bu 3 gun surdu

ama zaten ilk mesajınız bile sitemli olmuş. siz beklemişsiniz ki hep o yazsın.
sevgili değiliz sonuçta derkende bana haklı geldi. orada söylemek istediği sevgili değiliz bana hesap soramazsın vs değil sevgili değiliz hatırlarsan zamana bırakalım demiştin benim daha sabredecek zamanım yok. demeye getirmiş. hem sevgili olmak istemiyorsun hem hergün haberleşmek istiyorsun bu ne perhiz demiş.

Arama bence ortak arkadaşın da varmış,kalkıp kıza yapıştı bana arkadasın gibi seyler söylerse daha büyük rezillik yok yere.Taktik yapıo sanırım .Yada dükkana müşteri çekme stratezisi midir nedir:)Suan başka kızlara da yazıyor olabilir.Tehlikeli bi tip bence.

Erkeklerin en sevmediği şey trip atılmasıdır Sevgilin olmayan adama trip atarsan böyle olur.

Canın görüşmek istiyorduysa, akşam bişeyler yapalım deseydin

yok zaten sildim ama sosyal medyada eklemedim asla.
ben öyleyim maalesef peşimden koşsaydı bu kadar takılmazdım mesela .
bu huyumdan nefret ediyorum.
evet silmem saçmaydı belki ama bu saçma hareketim sonrası yazdı konuştuk işlerim yogun falan dedi bunlar bahaneydi biliyorum.
üstüne sevgili miyiz? demesi de cabası.

Yazmayacağım kesinlikle. En son burda kızlarla konuşuyorken yazdı. Bir sağlık sorunum var kontrolüm vardı dün. Ne oldu naptın diye sordu çok kısa konuştuk.
ondan sonra ne o yazdı ne ben .

Erkeklerin en sevmediği şey trip atılmasıdır Sevgilin olmayan adama trip atarsan böyle olur.

Canın görüşmek istiyorduysa, akşam bişeyler yapalım deseydin
herkes farklı düşünüyor. O silme olayına pişmanım bende. Sessizce yazmasını beklemeliydim çocukca oldu kabul. Ama sonrasında konuştuğumuzda resmen sen kimsine getrdi.

ayak parmağım kırık zaten dışarı çıkamıyorum belki de ondan sardım bu kadar. Bilmiyorum ya sizce haksız mıyım?

yok o derece yapışkanlık asla yapmam . 28 yasındayım bu zamana kadar kimseye yapmadım yapmamda.
Bana konuşmak istemediğini söylese asla rahatsız etmem.
Böyle ortada kaldı konu biraz ondan.
Belki de başka bir müşterisini begendi ona yazıyor şuan.
Birden muhabbeti kesmesi bunu düşündürüyor.

evet sitem ettiğim belliydi zaten silmemden belliydi o .
Ama o bana sevgili olalım demedi. Senden hoşlanıyorum seninle konuşmak, seni izlemek hoşuma gidiyor vs. Ama şuan kafam çok dolu bir ilişkimiz olur mu buna zaman ayırabilir miyim bilmiyorum dedi . O bu şekilde soyleyınce bnde böyle bir beklenti de köşede atmaca gibi bekliyor gibi olmak istemedim.
Her şey çok yeni bende anlaşabildiğimizi düşünüyorum. Ama her şey zamanla olur ikimizde zaten buna farkında olmadan karar vermiş oluruz dedim.
çünkü sanki bana hemen sevgili olamayız gibisinden belirtmek istedi. Bende böyle bir beklentim olmadığını acele etmediğmi söyledim. Ondan sonra aramız çok çok iyiydi zaten . ne olduysa bir anda oldu. Anlık değişim bana başkası olduğunu düşündürdü.

ne hata yaparsan yap bu kadar peşinde koşup sonra biz sevgilimiyiz diye sorması saçma olmuş. bence sakın koşma peşinden başkada kuaför bul. bunun kalkmış bitarafları.
bende böyle düşünüyorum. Çok istiyordu noldu şimdi . Bu kadar hoşlandığım biri bana konuşmadığım, yzmadığım için bozulsa bu hoşuma gider. Beni önemsediğini düşünür düzeltmeye çalışırdım. O hiç tınlamadı. Erkekler hep böyle mi ya

olabilir. bilmiyorum. ama dediği gibi siz de yazabilirdiniz.

olabilir. bilmiyorum. ama dediği gibi siz de yazabilirdiniz.
Bende kararsizim . Bir yandan da çocuk değiliz taktiklere gerek yok. Adam gibi konusayim karsima alıp diyorum. Bi yandan da seviyosa kendi gelsin diyoeum. Aslinda taktik yapili bi insan değilim belkide hep bu yuzden kaybediyorum bilmiyorum.

Sevgili miyiz demiş o iş orda bitmiş.. Bence bu çocuğun ya tanıştığı biri var ya da önceden tanıştığı birine yazıyor..O yüzden seninle alakasını kesmiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…