Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki de bende boyle dusundum. Gercekten hoslanan insan sevgili miyiz demezdi. Ben kendi kendime gelin guvey oldum sanirim. Ama kirginim baskasi varsa keske hayatima hic zorla girmeseydi.Sevgili miyiz demiş o iş orda bitmiş.. Bence bu çocuğun ya tanıştığı biri var ya da önceden tanıştığı birine yazıyor..O yüzden seninle alakasını kesmiş..
Yazdigimda cevap yazar . Yazmamazlik hic yapmadi. Ama konusurken can atan adam yok insan anliyor.Maymun istahli gibi degil belkide eski sevgilisini unutmak icin yanasti ve isinamadi bana. Bunuda düşünüyorumİsteyen insan, uzak durmaz, konuşmamazlık etmez durup dururken , sen yazınca cevap yazmamazlık yapmaz. Üzgünüm ama bir taktik peşinde olduğunu da sanmıyorum. İlk başta beğenmiş , hoşlanmış ama maymun iştahlı olduğu için geçmiş o hevesi diye düşündüm ben.
Seni aldatan kisiyle mutluluklar boynuzlarıni törpulemeyi unutma da yaz.
Belki de bende boyle dusundum. Gercekten hoslanan insan sevgili miyiz demezdi. Ben kendi kendime gelin guvey oldum sanirim. Ama kirginim baskasi varsa keske hayatima hic zorla girmeseydi.
kesinlikle. Bende asla guvenmiyorum erkeklere. Cok tanimiyorum da hakkinda kesin konusamam. Bugun hic yazmadi bende yazmadimNe garip insanlar var bir bilsen.. Okulda bütün kızlarla ilgilenip hem de başka kız arkadaşı olup bir de benimle ilgilenen hayır istemem dediğimde de neden diye soran bile vardı.. Erkeklere belli olmaz.. Nasıl biri olduğunu bilmiyoruz.. Ama kesin bişey var ki çok istese ısrar eder tekrar arar..
Arkadasa yazmadim. Eski sevgilisine döndüyse öyle msj atabilirsin demek istedim.Yanlis anlasilmayi duzelttik biz aramizda.nasıl fikirler veriyorsunuz?
kesinlikle. Bende asla guvenmiyorum erkeklere. Cok tanimiyorum da hakkinda kesin konusamam. Bugun hic yazmadi bende yazmadim
Yok 3 gundur yoksun demisim sevgili miymisiz de diyomusum bunu. Su flort cikti cikali erkekler ad koymuyor. Bazen diyorum alip karsima konussam mi ikimizde çocuk degiliz. Bazen de diyorum ki o konussun. Kafam cok karisikZaten öyle ne olduğu belli olmayan olmuyor.. Ya sevgilisin ya değil.. Sevgili olmasan aklın takılıyor, sevgili olsan konuşursun hesap sorarsın.. Bir de bir takipten çıkarma oldu diye illa sevgili olmak gerekmiyor o aklıma geldi.. Sevgili olmak mı lazım engellemek ya da takipten çıkarmak icin diyebilirdin..
Yok 3 gundur yoksun demisim sevgili miymisiz de diyomusum bunu. Su flort cikti cikali erkekler ad koymuyor. Bazen diyorum alip karsima konussam mi ikimizde çocuk degiliz. Bazen de diyorum ki o konussun. Kafam cok karisik
Evet bayan kuaforu. Bugun hic aramadi yazmadi bende yazmadimO bayan kuaförü sanırım, her gün kaç tane kız görüyor.. Boşver ya.. Çok lazımsa kendi arar..
Sessiz kaldim bende. Cunku bazen bnde konusmak istemeyince biriyle bu sekilde arayi acmaya calisiyorum. Arkamdan bu da yapisti bana desin istemem. Yazmadim bugun o da yazmadi. Anladığım kadarıyla istemiyor bende zorla yazmicam artık.kendimi kucultmekten baska bir ise yaramayacak çünkü belliBen açıkçası sessiz kalirdım bundan sonrası.Kafası karışığa benziyor.
Cok aklı başında bir kadına benziyorsun.Değmeyecek insanlar için kendini yorma.Sevgili miyiz vs. bu söylemler kırıcı.Sessiz kaldim bende. Cunku bazen bnde konusmak istemeyince biriyle bu sekilde arayi acmaya calisiyorum. Arkamdan bu da yapisti bana desin istemem. Yazmadim bugun o da yazmadi. Anladığım kadarıyla istemiyor bende zorla yazmicam artık.kendimi kucultmekten baska bir ise yaramayacak çünkü belli
Tabiki hayır..ilgisi kaybolmuş size öyle olmasa yazmaya devam ederdi...kim bilir kuaför e kaç kız kadin girip cikiyor...yani bu mesleği yapan biriyle olmak zor zaten..Acaba gerçekten pesinden kosmami mi isstiyor cunku cok asiri ilgiliydi bir anda degisti. Ne yapmalıyım sizce. Yazmamali miyim?
Adı Burak mi bırak onu benceYaa cok pardon siz buraga bu sekilde yazmami soylemissin ben bana dediniz sandim . Ozur diliyorum kafa karışıklığı
Cok teşekkür ederim guzel düşünceniz icin. Gerçekten kiriciydi . Bugun hic yazmadim kendisi aksam uzeri nasilsin bugün islerim cok yogundu bir türlu sana yazamadim ayagin nasil oldu diye mesaj atamadim dedi.( ayak parmagim kirik) bende kisa ve oz bi sekilde iyi oldugumu falan soyledim. Kisa bir sekilde konustukCok aklı başında bir kadına benziyorsun.Değmeyecek insanlar için kendini yorma.Sevgili miyiz vs. bu söylemler kırıcı.
Bunu denedim bugun hic yazmadim. Kendisi yazdi nasil oldugumu merak etmis bir de yogunluktan yazamadigini belirtti. Bende yazamama sebebine falan hic takilmadim . Onemsememis gibi davrandim iyiyim falan diyerek gecistirdim. Bütün gun msj bekledigimi hic belli etmedim:)Bence hiç önemseme önemsemediğini gördükçe seni önemsemeye başlayacaktır senden gerçekten hoşlandıysa
Aslında evet ama bu meslekten olmasi kadinlara doymustur artik diye dusundurdu. Bütün gun kadinlarla bikmistir belki diye:)Tabiki hayır..ilgisi kaybolmuş size öyle olmasa yazmaya devam ederdi...kim bilir kuaför e kaç kız kadin girip cikiyor...yani bu mesleği yapan biriyle olmak zor zaten..