- 13 Ağustos 2014
- 5.581
- 2.439
- 448
Hic oluru yok gibi geldi size sanirim . Ki oyle zatengönül diyoki
git önüne gelenle evlen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hic oluru yok gibi geldi size sanirim . Ki oyle zatengönül diyoki
git önüne gelenle evlen
Bende boyle dusundum bir anda uzaklasti sanirim o kizda akli vve bunu bana da soyleyemiyor . Klasik caktirmadan kendini uzaklaştıriyor. Bir iki bisiler yazdim oona da pek orali olmuyor. Anla istemiyorum der gibi. Birdaha asla yazmayacagim. Cok kisa sure ama yinede icim biraz uzgunKafası eskiye takılı kalmış.
Çıkmak istiyor içinden çıkamıyor.
Sakın birdaha görüşme yazma.
Seven adam peşinden gelir zaten sen istemesen bile gelir.
Kesinlikle cok ergenceydi. Suan dusundugumde utaniyorum o derece. Acaba bunun tribiyle mi ugrasicam ortada bisi yok simdiden sacmasapan beklentilere giriyor mu dedi. Rezillik yaa . Kendimden nefret ediyorumOnun tavrı yanlış ama sizin silmeniz çok ergence olmuş, böyle bir tavrı görsem ben de aman ne halin varsa gör derdim sanırım. O yüzden artık umursamaz davranıyordur bence
Aynen sizde olduğu gibi olduUniversite yıllarımda bu tipte biriyle görüştüm bir süre. Once cok ilgiliydi, sonra aniden ip gibi kesildi. Dengesizdi yani.. üzülmüştüm. Umidi kesince de aramaya, yazmaya başladı yeniden. Tabi bu kez de bende duygu kalmamıştı. Bitti gitti..aklıma geldi konunuzu okuyunca..
+10000peşinden koşman için taktik yapıyor umursama![]()
Bir gün oncesinde de yazmamisti. Hayirdir selam sabah yok demistim oyle konusmaya başlamıştık. Sonraki gun yazmayayim dedim o da yazmadi ve bu 3 gun surdu
O da sen neden yazmadin madem oyle dedi. Ama hani sosyal medya paylasimlarina bakinca herşey normal gibiydi. Benjmle konusmak istemedigini dusundum bunlari soyleyince de kendisine pek bi aciklama yapmadı. Sevgili degiliz sonuctaya getirdi durumu. Sizce bnmle konusmamak istememesiyle ilgisi yok mu
Arama bence ortak arkadaşın da varmış,kalkıp kıza yapıştı bana arkadasın gibi seyler söylerse daha büyük rezillik yok yere.Taktik yapıo sanırım .Yada dükkana müşteri çekme stratezisi midir nedir:)Suan başka kızlara da yazıyor olabilir.Tehlikeli bi tip bence.Merhaba kızlar,
Çok uzun süreli bir durum degil ama kendisinden hoşlanıyorum sizden de fikir almak istedim.
Yaklasik 2 ay önce arkadaşimin esinin tanidigi bir kuaföre gittik . İsmine Burak diyelim. Burak dukkanin sahibi oluyor. Saclarimi boyattim.Sosyal medyada sadece yaptığı isleri paylasma amaciyla kullandığı profil var takiplestik vs. Buraya kadar her şey normaldi.
Aradan 1 ay gibi bir sure geçti randevu alip dip boyasi icin gittim. Burağin hareketleri daha farklıydı cok ilgilendi falan ama tabi ben bunu mesleğine bagladim aklima baska bir sey gelmedi.
Zamanla basladi msjlar , bahaneyle gorusmek istemeler. Bende yüzyüze arkadaş olarak görüştüm bir kez. Bu arada belirteyim oyle her onune gelene sarkan bir tip değil. Arkadasimin arkadasi oldugu icin az cok biliyorum.
Gorusme gayet sıradan gecti. Cokta bayilmadim acikcasi ama guzel vakit gecirdik bu bulusmadan 3 gun sonra benden hoslandigini ama aramizda bir sey olup olmayacagini bilmediğini, bir iliskiye vakit ayirabilecek miyim korkusu oldugunu ( dukkani yeni acti isler biraz karisikmis ) ama bende istersem beni tanimak istedigini soyledi. Ben de şans verdim . Her sey cok yeni zamana birakalim dedim. Yaklasik 1 aydir surekli konusuyoruz cok ilgili yogun olmasina ragmen hep arayip sorar vs.
Taaa ki son 1 haftaya kadar. Çocuk birden dönüş yapti. 3 gun sebepsiz hic yazmadi. İsi iile ilgili sosyal medyada aktifti. Benim paylastigim her duruma bakti gordu normalde hep bir seyler bulur söylerdi bakiyorum tik yok. İzin gunu oldu tum gun msj , arama hic bisey yok. Bende kendisini soayal medya ve telefonum dan numarasini sildim. Profil fotomun kalktigini görünce msj attı. Bende boyle dengesizliklere gelemeyecegimi, konusmak istemedigini dusundugum icin sildigimi soyledim . Belki hemen silmek hata olabilir. Ergence davrandim kabul :) neyse iste ben biraz 3 gun yoksun diyince . Biz sevgili miyiz zamansiz ? Yazmis. Yani demek istiyor ki sen ne hakla hesap soruyorsun. Bende bunun sevgililikle ilgisi olmadigini , her gun gun boyunca konusacak kadar samimi oldugum insana bunu yapmayacagimi soyledim
. Bu kadar takilacagini bilsem aciklardim seni onemsemesem tutupta niye sildin beni diye sormazdim dedi.
Ben de artık bana bir sey sormasina gerek olmadigini, benim gozumde buyuttugumu, onun hicbseyi olmadığimi( biz sevgili miyiz diye sorduğu icin) bunu farkettigimi söyledim . Peki iyi geceler dedi yaa saka gibi:)
Beni umursamaz tavirlar ceker hep. Ondan midir nedir deli gibi konuşmak istiyorum. Bahaneyle yazdim bi kac defa ama pek orali olmuyor.
Bundan sonrasi için ne yapmaliyim. Caba gostermeli miyim yoksa pesini birakmali miyim?
Not: gorustugumuz zaman eski kiz arkadasindan bahsetti 4 yillik bir iliskiymis ve kiz aldattigi icin ayrilmislar . Ayrilali 9 ay olmus. Kiz hala yazip barışmak istiyormus. Sizce o kizi hala seviyor o yazdikca benden uzaklasiyor mu?
Simdiden degerli fikirleriniz için teşekkürler:)
yok zaten sildim ama sosyal medyada eklemedim asla.Kendinizi suçlamayın tamam yapmamanız gerekiyordu yaptınız,
Lakin bu arkadaşta yapması gerekeni yapmamış,
Kaçan kovalanır mantığı sanırım sizde ki bende öyleyimdir.
Ama belki O da öyledir,
Bence yazıp-çizmeyi bırakın.
Sosyal Medyada eklemeyin,
Bırakın pabucun pahalı olduğunu anlasın. Ama lütfen daha fazla taviz vermeyin.
herkes farklı düşünüyor. O silme olayına pişmanım bende. Sessizce yazmasını beklemeliydim çocukca oldu kabul. Ama sonrasında konuştuğumuzda resmen sen kimsine getrdi.Erkeklerin en sevmediği şey trip atılmasıdır Sevgilin olmayan adama trip atarsan böyle olur.
Canın görüşmek istiyorduysa, akşam bişeyler yapalım deseydin
yok o derece yapışkanlık asla yapmam . 28 yasındayım bu zamana kadar kimseye yapmadım yapmamda.Arama bence ortak arkadaşın da varmış,kalkıp kıza yapıştı bana arkadasın gibi seyler söylerse daha büyük rezillik yok yere.Taktik yapıo sanırım .Yada dükkana müşteri çekme stratezisi midir nedir:)Suan başka kızlara da yazıyor olabilir.Tehlikeli bi tip bence.
evet sitem ettiğim belliydi zaten silmemden belliydi o .ama zaten ilk mesajınız bile sitemli olmuş. siz beklemişsiniz ki hep o yazsın.
sevgili değiliz sonuçta derkende bana haklı geldi. orada söylemek istediği sevgili değiliz bana hesap soramazsın vs değil sevgili değiliz hatırlarsan zamana bırakalım demiştin benim daha sabredecek zamanım yok. demeye getirmiş. hem sevgili olmak istemiyorsun hem hergün haberleşmek istiyorsun bu ne perhiz demiş.
bende böyle düşünüyorum. Çok istiyordu noldu şimdi . Bu kadar hoşlandığım biri bana konuşmadığım, yzmadığım için bozulsa bu hoşuma gider. Beni önemsediğini düşünür düzeltmeye çalışırdım. O hiç tınlamadı. Erkekler hep böyle mi yane hata yaparsan yap bu kadar peşinde koşup sonra biz sevgilimiyiz diye sorması saçma olmuş. bence sakın koşma peşinden başkada kuaför bul. bunun kalkmış bitarafları.
taktikler niye hep tutuyor. Dayanıcam asla yazmıcam:)peşinden koşman için taktik yapıyor umursama![]()
O da sen neden yazmadin madem oyle dedi. Ama hani sosyal medya paylasimlarina bakinca herşey normal gibiydi. Benjmle konusmak istemedigini dusundum bunlari soyleyince de kendisine pek bi aciklama yapmadı. Sevgili degiliz sonuctaya getirdi durumu. Sizce bnmle konusmamak istememesiyle ilgisi yok mu
Bende kararsizim . Bir yandan da çocuk değiliz taktiklere gerek yok. Adam gibi konusayim karsima alıp diyorum. Bi yandan da seviyosa kendi gelsin diyoeum. Aslinda taktik yapili bi insan değilim belkide hep bu yuzden kaybediyorum bilmiyorum.olabilir. bilmiyorum. ama dediği gibi siz de yazabilirdiniz.
Merhaba kızlar,
Çok uzun süreli bir durum degil ama kendisinden hoşlanıyorum sizden de fikir almak istedim.
Yaklasik 2 ay önce arkadaşimin esinin tanidigi bir kuaföre gittik . İsmine Burak diyelim. Burak dukkanin sahibi oluyor. Saclarimi boyattim.Sosyal medyada sadece yaptığı isleri paylasma amaciyla kullandığı profil var takiplestik vs. Buraya kadar her şey normaldi.
Aradan 1 ay gibi bir sure geçti randevu alip dip boyasi icin gittim. Burağin hareketleri daha farklıydı cok ilgilendi falan ama tabi ben bunu mesleğine bagladim aklima baska bir sey gelmedi.
Zamanla basladi msjlar , bahaneyle gorusmek istemeler. Bende yüzyüze arkadaş olarak görüştüm bir kez. Bu arada belirteyim oyle her onune gelene sarkan bir tip değil. Arkadasimin arkadasi oldugu icin az cok biliyorum.
Gorusme gayet sıradan gecti. Cokta bayilmadim acikcasi ama guzel vakit gecirdik bu bulusmadan 3 gun sonra benden hoslandigini ama aramizda bir sey olup olmayacagini bilmediğini, bir iliskiye vakit ayirabilecek miyim korkusu oldugunu ( dukkani yeni acti isler biraz karisikmis ) ama bende istersem beni tanimak istedigini soyledi. Ben de şans verdim . Her sey cok yeni zamana birakalim dedim. Yaklasik 1 aydir surekli konusuyoruz cok ilgili yogun olmasina ragmen hep arayip sorar vs.
Taaa ki son 1 haftaya kadar. Çocuk birden dönüş yapti. 3 gun sebepsiz hic yazmadi. İsi iile ilgili sosyal medyada aktifti. Benim paylastigim her duruma bakti gordu normalde hep bir seyler bulur söylerdi bakiyorum tik yok. İzin gunu oldu tum gun msj , arama hic bisey yok. Bende kendisini soayal medya ve telefonum dan numarasini sildim. Profil fotomun kalktigini görünce msj attı. Bende boyle dengesizliklere gelemeyecegimi, konusmak istemedigini dusundugum icin sildigimi soyledim . Belki hemen silmek hata olabilir. Ergence davrandim kabul :) neyse iste ben biraz 3 gun yoksun diyince . Biz sevgili miyiz zamansiz ? Yazmis. Yani demek istiyor ki sen ne hakla hesap soruyorsun. Bende bunun sevgililikle ilgisi olmadigini , her gun gun boyunca konusacak kadar samimi oldugum insana bunu yapmayacagimi soyledim
. Bu kadar takilacagini bilsem aciklardim seni onemsemesem tutupta niye sildin beni diye sormazdim dedi.
Ben de artık bana bir sey sormasina gerek olmadigini, benim gozumde buyuttugumu, onun hicbseyi olmadığimi( biz sevgili miyiz diye sorduğu icin) bunu farkettigimi söyledim . Peki iyi geceler dedi yaa saka gibi:)
Beni umursamaz tavirlar ceker hep. Ondan midir nedir deli gibi konuşmak istiyorum. Bahaneyle yazdim bi kac defa ama pek orali olmuyor.
Bundan sonrasi için ne yapmaliyim. Caba gostermeli miyim yoksa pesini birakmali miyim?
Not: gorustugumuz zaman eski kiz arkadasindan bahsetti 4 yillik bir iliskiymis ve kiz aldattigi icin ayrilmislar . Ayrilali 9 ay olmus. Kiz hala yazip barışmak istiyormus. Sizce o kizi hala seviyor o yazdikca benden uzaklasiyor mu?
Simdiden degerli fikirleriniz için teşekkürler:)