Konuşmak için kirk takla atip sonra kendini geri çeken adam. Ne yapmalıyım?

Anladim yanlis okuyunca heyecanla yazmisim o zaman kusura bakmayin.ben sizin tarafinizdayim yani sorun yok -)
Hayirlisi olsun.
Yok hayir yanlis anlasilma oldu. Buluştuğumuz gun eeski kiz arkadasindan bahsetmişti ara ara yaziyormus hala kendisine. Acaba o mu yazdi yine diye dusundum.

Acaba gerçekten pesinden kosmami mi isstiyor cunku cok asiri ilgiliydi bir anda degisti. Ne yapmalıyım sizce. Yazmamali miyim?

benımde basımda oyle vardı cnm 1.5 ay surdu once ılgı manyagı yaptı sonra anıden bırakmıstı. tabı bende boyle dengesızlere gelemedıgım ıcın ne aradım ne sordum bıttı dıye yoluma baktım bana sonra mesajlar attı sallamadım hala da atıyor . aptal attıgıyla kalıyor. dengesızlerle ugrasılmaz. boylelerınden de bır cacık olmaz. hııc sallama. yazma arama konusma

aynen ya. acayip ilgi alaka. gün boyu nasılsınlar , ne yaptınlar birden bıçak gibi kesildi. Yazmayayım dimi. Daha şimdiden böyle yapıyorsa ilerde çok üzülürüm.

Yazmayın bence onun gözünde kendinizi düşürmeyin
Adam hala eski sevgilisiyle yazisiyor ona dönmesi an meselesi
Ilerde Daha çok üzülürsünüz...

Tabi ki en son sorun çözüldü gibiydi. Bugun sabahta bir bahaneyle yazdim . Cevap yazdi ama hani mecburiyetten gibi. Bende yazmamayi düşünüyorum.
Ya durup dururken girdi hayatima simdi de bi havalarda.
var bundada bir hayır ,demekki sizin için hayırlı değilmiş

Artık ne yapa bilirsin acaba. Fevri davrandın artık top onda. Dönerse senindir dönmezse unut gitsin.

Sizin profil foto da ne resmi var uzanmış bi adammı niye dikkatimi çekti acabatuhafmıyım neyim

Aslında ilk okuduğumda aklıma şu gelmişti sonuçta işi bayanlarla aklına başka birimi girdi

Adamin dengesiz oldugu kesin. Onun ilgisiz davranmasi sonucu onu aramak istiyorsun. Adam ilgili davransa idi umursamayacaktin. Yapilacak tek sey bu tiplerden uzak durmak. Birseyleri bahane edip aramamak. Muhtemelen hayatindaki tek kisi sen degildin, belki de yedeklerdeydin. Birisini garanti edince seni listeden eledi. Bu tipler boyledir cunku. Kendini bence bosyere yipratiyorsun. Boyle dengesiz biri seni de dengesiz yapar, yipratir. Psikolojini bozmaya deger mi? Dunyada iyiler de var, bosver bu dengesizi.

kızlar hepinize tek tek yazamıyorum kusura bakmayın. Hepinizin yorumları için teşekkürler. kesinlikle haklısınız.
Biraz önce mesaj attı bugun doktor işim vardı kontrol onu sormuş nasıl oldun durum ne diye. Kısa kısa yazdım bnde . bakalım devamında ne yapacak .

Ay bunun cok amiyane bir tabiri var da yeri değil şöyle söyleyeyim; siz daha umursamaz ve soğuk durun o dayanamasın.

Ay bunun cok amiyane bir tabiri var da yeri değil şöyle söyleyeyim; siz daha umursamaz ve soğuk durun o dayanamasın.
öyle yapıcam. ilk gün çok taktım niye böyle yapıyor diye. Şuan alıştım zaten cok uzun süredir tanışmıyoruz.
Böyle şeylerle uğraşmak istemiyorum. Güzel bir şeyler olur sanmıştım. Görünüşe göre olmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…