Yaa cok pardon siz buraga bu sekilde yazmami soylemissin ben bana dediniz sandim . Ozur diliyorum kafa karışıklığıSeni aldatan kisiyle mutluluklar boynuzlarıni törpulemeyi unutma da yaz.
Yok hayir yanlis anlasilma oldu. Buluştuğumuz gun eeski kiz arkadasindan bahsetmişti ara ara yaziyormus hala kendisine. Acaba o mu yazdi yine diye dusundum.
Olsun sorun degil :)) ben de dedim ki çok asik galiba ondan kizdi bana =))Yaa cok pardon siz buraga bu sekilde yazmami soylemissin ben bana dediniz sandim . Ozur diliyorum kafa karışıklığı
Acaba gerçekten pesinden kosmami mi isstiyor cunku cok asiri ilgiliydi bir anda degisti. Ne yapmalıyım sizce. Yazmamali miyim?
ay evet ya kafa gitmiş benim :)Olsun sorun degil :)) ben de dedim ki çok asik galiba ondan kizdi bana =))
aynen ya. acayip ilgi alaka. gün boyu nasılsınlar , ne yaptınlar birden bıçak gibi kesildi. Yazmayayım dimi. Daha şimdiden böyle yapıyorsa ilerde çok üzülürüm.benımde basımda oyle vardı cnm 1.5 ay surdu once ılgı manyagı yaptı sonra anıden bırakmıstı. tabı bende boyle dengesızlere gelemedıgım ıcın ne aradım ne sordum bıttı dıye yoluma baktım bana sonra mesajlar attı sallamadım hala da atıyor . aptal attıgıyla kalıyor. dengesızlerle ugrasılmaz. boylelerınden de bır cacık olmaz. hııc sallama. yazma arama konusma
aynen ya. acayip ilgi alaka. gün boyu nasılsınlar , ne yaptınlar birden bıçak gibi kesildi. Yazmayayım dimi. Daha şimdiden böyle yapıyorsa ilerde çok üzülürüm.
var bundada bir hayır ,demekki sizin için hayırlı değilmişTabi ki en son sorun çözüldü gibiydi. Bugun sabahta bir bahaneyle yazdim . Cevap yazdi ama hani mecburiyetten gibi. Bende yazmamayi düşünüyorum.
Ya durup dururken girdi hayatima simdi de bi havalarda.
Yani kısacası mutsuz olmak istiyorum demişsinizBeni umursamaz tavirlar ceker hep. Ondan midir nedir deli gibi konuşmak istiyorum. Bahaneyle yazdim bi kac defa ama pek orali olmuyor
Sizin profil foto da ne resmi var uzanmış bi adammı niye dikkatimi çekti acababenımde basımda oyle vardı cnm 1.5 ay surdu once ılgı manyagı yaptı sonra anıden bırakmıstı. tabı bende boyle dengesızlere gelemedıgım ıcın ne aradım ne sordum bıttı dıye yoluma baktım bana sonra mesajlar attı sallamadım hala da atıyor . aptal attıgıyla kalıyor. dengesızlerle ugrasılmaz. boylelerınden de bır cacık olmaz. hııc sallama. yazma arama konusma
Aslında ilk okuduğumda aklıma şu gelmişti sonuçta işi bayanlarla aklına başka birimi girdiBence de emin degil. Hala eski sevgilisini dusunuyor bile olabilir. Kiz ara ara hala yaziyomus belki de yine yazdi ve kafasi karıştı.
Sevgili miyiz diye sorduğun da hani neyin hsabi bu . Sonuçta sevgili degiliz her gun konusmak zorunda degilizdi soylemek istediği. Buna eminim cunku hayir ne alakasi var dediğimde ee niye 3 gundur yazmiyosun diyosun o zaman dedi.
Sizin profil foto da ne resmi var uzanmış bi adammı niye dikkatimi çekti acabatuhafmıyım neyim
hepsii böyle mii yaaaa .. çok sinir bozucularBu şey deil mi ya klasik cool kuaför çocuk. Hayir gelmez annem uzaklaş.
öyle yapıcam. ilk gün çok taktım niye böyle yapıyor diye. Şuan alıştım zaten cok uzun süredir tanışmıyoruz.Ay bunun cok amiyane bir tabiri var da yeri değil şöyle söyleyeyim; siz daha umursamaz ve soğuk durun o dayanamasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?