Adi Burak degil ben takma isim olarak Burak dedim :) burak birak :) mantikli :))Adı Burak mi bırak onu bence
Adi Burak degil ben takma isim olarak Burak dedim :) burak birak :) mantikli :))
Değil. Akrep burcu. Onlarda böyle dengesiz mi acabaİkizler mi bu?
Bende basta dusundum aslinda . Zamaninda bende benzer bir durum yasamistim her onume gelene bunu nefretle anlatip bak ben boyle seylere gelemem diyodum . O da bana yalani sevmem demek istedi sanki. Sonunu buraya bagladi yalandan haz etmem. Cok kiz taniyorum ben bu zamana kdr kimseye yanlis bir sey yapmadim falan dedi. Ama kiz yaziyormus ara ara hala hemde baska sevgilisi oldugu halde. Yani burak ona asla donmez biraz midesi varsa tabi. Benden hoslanmamis olabilir diyorum ama aksam yazdi . Kafam karisiyor hazir ben yazmiyorken kurtulabilirdi benden. Onun da kafasi karisik sanirim.Size eski sevgilisinden bahsettiyse akli hala onda bence. Yoksa bir insan tanimak istedigi ,bir beraberlik olabilir mi diye ortam hazirladigi birine neden eski sevgiliden bahseder ki? Sizle biraz dertlesmek istemis yada olabilir mi yerine koyabilir miyim diye kendini denemis. Ama olmamiş bence. Uzgunum ama ben boyle düşündüm.
Bunu denedim bugun hic yazmadim. Kendisi yazdi nasil oldugumu merak etmis bir de yogunluktan yazamadigini belirtti. Bende yazamama sebebine falan hic takilmadim . Onemsememis gibi davrandim iyiyim falan diyerek gecistirdim. Bütün gun msj bekledigimi hic belli etmedim:)
Bunu denedim bugun hic yazmadim. Kendisi yazdi nasil oldugumu merak etmis bir de yogunluktan yazamadigini belirtti. Bende yazamama sebebine falan hic takilmadim . Onemsememis gibi davrandim iyiyim falan diyerek gecistirdim. Bütün gun msj bekledigimi hic belli etmedim:)
Bugun bir hareket olmadi. Bundan sonra hep ondan mi bir sey beklemeliyim . Yoksa normal bir sekilde konusmali miyim sence canim?Doğru yapıyorsun canım eğer senden hoşlanıyorsa böyle daha tatlı gelir ama bence dikkatli ol derim arkadaşlara katılıyorum eski sevgilisini unutamamış olabilir buda bı ihtimal
Ayyy uzak durDeğil. Akrep burcu. Onlarda böyle dengesiz mi acaba
Bende oyle dusundum . Kafami kurcalamasin diye sildim. 28 yasindayim ciddi birseyler oolsun istiyorum artik. Sildigimde yazmasaydi beklentiye girmeyecektim. Ama yazmasi beni beklentiye soktu. Surekli kendisinden bir hareket bekliyorum maalesef.Hiçde ergence değil
Eğer mutlu etmiyorsa gölge etmesin
İnsanların hayatı oyuncak değil
Bence iyi yapmışsın
Bir gun once cok ozledim , yaninda olmak istiyorum diyen adam ertesi gun yok oldu. Bir anda mi anladi benden hoslanmadigini bunu anlayamiyorum. Baskasiyla tanistiysa diyorum belki de ilgisi ona kaydiSizi tanımak istemiş ama aradığını bulamamış..ısrarcı olmayın.arada bir msj atması elimin altında dursun diye düşünmesinden.
Bir gun once cok ozledim , yaninda olmak istiyorum diyen adam ertesi gun yok oldu. Bir anda mi anladi benden hoslanmadigini bunu anlayamiyorum. Baskasiyla tanistiysa diyorum belki de ilgisi ona kaydi
O kadar kotu mudur yaaZaten biri vardı..ondan olumlu yanıt alınca o tarafa kaydı..var böyle tipler..herkese mavi boncuk dağıtır ve kimseyi terslemeyerek herkesi elinin altında tutar..inanın üzülmenize değecek biri değil..beklentinizi sofırlayın..yeni limanlara yelken açın
O kadar kotu mudur yaa
Artik umudum kalmadi.
Kafamda bu kadar soru varken adamin umursamazligini unuttum:)
En iyisi bu sanirim. Zaten bugun hic iletişime gecmedi. Hergun onu bekleyemem. Onume bakmam en doğrusu sanirim. Cok sag olunHerkesden her şey beklenir..Unutun ve boşverin..üzerine düşüp egosunu şişirmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?