Evet silmem cok çocukcaydi ama ugrasmak istemedim . Takinti olmasin istedim ( surekli son gorulmesine bakiyodum) .Hemen silmen yanlış olmuş,biz sevgilimiyiz demeside tuhaf
Acaba gerçekten pesinden kosmami mi isstiyor cunku cok asiri ilgiliydi bir anda degisti. Ne yapmalıyım sizce. Yazmamali miyim?Kendi çapında peşinden koşturmak istemiş, sinir oluyorum böyle tiplere ,
önce bir ilgi ,bir ilgi sonra birden buzzz gibi davranıyorlar hiçbirşey olmamış gibi
:) Ay sormayin ya kuaforumden de oldum . Cokta memnundum oysa ki:)Dip boyaya gitme sakın.
Duygularından emin değilgaliba ve senden daha fazla ilgi mi bekliyor sevgilimiyiz derken acaba senin evet sevgiliyiz demenimi beklediEvet silmem cok çocukcaydi ama ugrasmak istemedim . Takinti olmasin istedim ( surekli son gorulmesine bakiyodum) .
Ama cevabi cok umursamaz oldu değil mi ?
Bence de emin degil. Hala eski sevgilisini dusunuyor bile olabilir. Kiz ara ara hala yaziyomus belki de yine yazdi ve kafasi karıştı.Duygularından emin değilgaliba ve senden daha fazla ilgi mi bekliyor sevgilimiyiz derken acaba senin evet sevgiliyiz demenimi bekledi
Yazma bence daha önce yazmışsın dönüş yapmamışAcaba gerçekten pesinden kosmami mi isstiyor cunku cok asiri ilgiliydi bir anda degisti. Ne yapmalıyım sizce. Yazmamali miyim?
Tabi ki en son sorun çözüldü gibiydi. Bugun sabahta bir bahaneyle yazdim . Cevap yazdi ama hani mecburiyetten gibi. Bende yazmamayi düşünüyorum.Yazma bence daha önce yazmışsın dönüş yapmamışİsterse kendi seni arar bulur yada mesaj falan atar
Bu kadar sert yorum yapmak zorunda misiniz?Seni aldatan kisiyle mutluluklar boynuzlarıni törpulemeyi unutma da yaz.
Yani o hoslandigini soylediginde bir iliskiye zaman ayirabilir miyim bilmiyorum dedigi icin. Bende adini koyalim gibisinden israrci bi tip gibi gorunmek istemedim.hoşlanıyorum demiş. Hoşlanan iki insan her gün görülrşen insanlar ne olur sevgili olur tabi. Sonradan ya soğumuş vazgeçmiş, yada siz adını ilişkinin adını koymak konusunda çok geri durduysanız bu şekilde tepki vermiş de olabilir. Aramayın mesaj atmayın kendisinden adım bekleyin bence.
Öfkeyle yazmadim.geri dönmuş demedin mi onu aldatan kisiye.yazma tabi ki olaya bakiş açım sana sert geldiyse.Bu kadar sert yorum yapmak zorunda misiniz?
Sadece fikrinizi almak istedim . Ne bu ofke?
Haklisiniz . Sildikten sonra kafama takilmadi hic yyazmak falanda yoktu. Kendisi yazip durumu duzeltmek isteyince böyle duzelir gibi olduk ama yine de yazmamaliydim dogru. Dediginiz gibi bu 3 gun icinde baskasiyla gorusmuste olabilir . Bu sebeple benden sogumustur.Sadece hoslaniyormussunuz, sevgi ask falan yok bence takintiya cevirmeyin hic isi, bir daha arayip sormayin. Silmeniz asiri cocukca, ama onun 3 gun sirra kaden basmasi da hayra alamet degil. Baska biriyle konusup gorustugunu dusunuyorum bu 3 gun icersinde.
Bence gorusmeme karariniz yerinde olmus. Ama sildikten sonra ara sira yazmaniz bence hos degil. Kaprisli, takintili biri gibi gorunuyorsunuz. O cok istiyorsa pesinizden simdi kendisi gelir. Kararli ve gururlu gorunmek bence sizin icin cok daha iyi olur. Daha cok yazip edip, yuzyuze gelmeye cekineceginiz durumlara sokmayin kendinizi derim
Yok hayir yanlis anlasilma oldu. Buluştuğumuz gun eeski kiz arkadasindan bahsetmişti ara ara yaziyormus hala kendisine. Acaba o mu yazdi yine diye dusundum.Öfkeyle yazmadim.geri dönmuş demedin mi onu aldatan kisiye.yazma tabi ki olaya bakiş açım sana sert geldiyse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?