Konuşmadığınız görümcenin nişanına vs düğüne gider misiniz ?

Eşin duzeltem için aracı olmasına gerek yok, sorun ne diye sorabilirdi. Yani insan en azından merak eder ya ne oluyor diye ya da muhtemelen sebebini biliyor ama söylemiyor da olabilir.

Ben aile konusunda farklı düşünüyorum o yüzden çevre ne der vs pek umrumda değil. Kardeş gelmiş gelmemiş pek de umrumda olmazdı, klasik ailelerde durum farklı olabilir tabi. Sırf laf olmasın diye kimseyi özel günüme çağırmam.

Eşim sormuş sözde beni sevmiyormuş nedensiz

sen yinede esinin yaninda git görün gelin sonra ardindan bitmez tükenmez dedikodularin önüne gecmis olursun temkinli olman icin etliye tuzluya karismadan gitmeni tavsiye ederim

aynen bayilmasamda giderdim bende hem neden esimi yalniz basina birakayimda milletin agzinada sakiz olmaya nede sizin dedikodu vs kendinizi anlatmaya neden nicin vs stresee girmenize gerek yok

Ben görümcemle küstüm ozamanlar, kızının nişanına gitmedim. Aynı gün arkadaşlarla canlı müziğe gidip paylaştım
Üstünden kaç sene geçti barıştık ama hala söyler sen çok fenasın diye.

Biri sizden sebepsiz yere nefret ediyorsa kıskaniyordur

eşiniz ne diyor bu konuda
ben olsam gitmez özellikle kp me durum böyle böyle diye anlatırım

evet çok konuşulur laf söz olur da
olursa olsun

Gitmeyin üstelik daha çok eğleneceğiniz bir yere gidin gözüne sokun asgshah.
Ayy bu çok iyi bir fikirmiş. İmkanınız varsa tam o güne güzel bir şeyler ayarlayın. Dedikoducu bir iki akrabanın göreceği şekilde paylaşsanız yeter. Çıldırır eminim

Misafir gibi gidip gelin,yüz vermeyin. Minimum muhattap olun.
Gitmezseniz siz sorunlu biri gibi görüneceksiniz.

vall

Ben inadına gider görümcemi sinir edecek şeyler yapardım gider saçma sapan istek şarkı açtırırdım en güzel gününü mahvederdim

Gitmem. Isteyen istediğini düşünebilir istediği lafı ağzına dolayabilir. Ayvalıktaki meşhur satıcı abimizin dediği gibi ''umrumda bile değil , kafamı çevirip bakmam bile''

Bence git ve eşinle karşılıklı oyna döktür oldukça neşeli tavırlar sergile bu onu kudurtur..ama hiç bi işe elini sürme tabiki misafir gibi eğlenmeye git sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…