Hayır çünkü aşırı egolu biri bu soruyu sorup totosunu kaldırmak istemedim açıkçası.Ona neden böyle davrandigini sordunuz mu hiç bu güne kadar ?
çok kararsızımKavga olmadığı için ben olsam eşimin yanında eşlik ederdim ‘eşi niye gelmedi, şöyle kavgalılar vs ‘ dedikodularına mahal vermemek için.
Ama etliye sütlüye karışmazdım ama bu benim görüşüm siz ölçün tartın ona göre hareket edin
Kp çok iyi çok şükür kv laf sokmalır çok var hatta görümcenin diğer etliye gittiğini de o söyledi 10 kez falan sırf ben gıcık olayım diye.Eğer ky ve kp iyiyse size karşı yabancı gibi gidilebilir. En azından büyüklük sizde kalır
çok kararsızım
Ben de öyle yapardım galiba ya katılıyorum. Bi yandan da ne yaparsan yap senin yaptıkların umrumda değil seni takmıyorum mesajı verirsin.Kavga olmadığı için ben olsam eşimin yanında eşlik ederdim ‘eşi niye gelmedi, şöyle kavgalılar vs ‘ dedikodularına mahal vermemek için.
Ama etliye sütlüye karışmazdım ama bu benim görüşüm siz ölçün tartın ona göre hareket edin
Aman takma ne görümceden ne eltiden hayır gelmez. Benim herhangi bir kırgınlığım falan yok ama asla aramayız bayram seyran dışında mesefe en iyisi. sen eşinle iyi ol onlar birbirlerini avutsunlar. Git yabancı gibi gel belki daha fazla sinir olurlarKp çok iyi çok şükür kv laf sokmalır çok var hatta görümcenin diğer etliye gittiğini de o söyledi 10 kez falan sırf ben gıcık olayım diye.
Ben olsam sırf bu yüzden giderdimDavet edildiniz mi ki? Görümce sizi arayıp özel olarak davet etti mi? Edilmediyseniz gitmeyin. Büyüklük sende kalsın yazanlar olmuş da, emin olun insan özel gününde sevmedigi birini görmek istemez. Görümce de sizi görmek istemiyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?