Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya neden üzmüş olsun, kadın görüşmek istememiş ve ziyaret etmemiş. Buna üzülen varsa o kendi sorunu. Ama kadın üzmemiş. İnsanlar sizi bir yere davet etmiyorsa gitmek büyük kabalik ve gurursuzluk bence.Ben olsam sırf bu yüzden giderdimlohusayken görümce de onu üzmüş çünkü
yeğenini de hâlâ görmedi eltimle aynı anda doğum yaptık ona gitti yardımcı oldu çok hep bana inat olduğuna çok eminim lohusa kafası çok takmıştım
Bu tipler davet etmez, karşı taraf gitmeyince de bi ton laf yaparlar.Ya neden üzmüş olsun, kadın görüşmek istememiş ve ziyaret etmemiş. Buna üzülen varsa o kendi sorunu. Ama kadın üzmemiş. İnsanlar sizi bir yere davet etmiyorsa gitmek büyük kabalik ve gurursuzluk bence.
Ya neden üzmüş olsun, kadın görüşmek istememiş ve ziyaret etmemiş. Buna üzülen varsa o kendi sorunu. Ama kadın üzmemiş. İnsanlar sizi bir yere davet etmiyorsa gitmek büyük kabalik ve gurursuzluk bence.
Ya valla ayıp olacak diye sevmediğim kimseyi özel günüme çağırmam ben. Gerekirse kardeşim de gelmez o onun kararı. Ama insan birisinin doğumuna bile aramıyorsa onun nisanina gitmek düpedüz gurursuzluk bence.Yengeyi davet etmemek diye bir secenek olamaz ki. Abisini de davet etmiyorsa istemiyorsa o ayri ama abim gelsin yengeyi göresim yok diye bir şey söz konusu olamaz bu çok daha kaba bir hareket ki ortada yaşanmiş bir olay bile yok.
Gorumcem beni davet etmeyip eşimi etse eşim katilmaz yüzde yüz eminim. Eşine yapilan saygisizligi kendine yapilmiş sayan hic bir adam da katilmaz o şekilde sen gel eşin gelmesin tarzi davete.
Ya valla ayıp olacak diye sevmediğim kimseyi özel günüme çağırmam ben. Gerekirse kardeşim de gelmez o onun kararı. Ama insan birisinin doğumuna bile aramıyorsa onun nisanina gitmek düpedüz gurursuzluk bence.
Ya böyle konularda ortada olan bir olayı anlatmadiklarini düşünürüm hep. Durduk yere kimse kimseye bilenmez. Kardeşi de gitmesin zaten bence neden gidiyor ki eşime saygı duymayan, arayıp kutlamayan kardeşin nisanina? İş buraya gelmeden adamın aracı olup çözmesi lazımdı. Ama yine de ben olsam giderdim diyenleri hiç onaylamıyorum, benim nisanima gelse istemediğim biri, ne gurursuzmus derdim.Abisini cagirmayacak o zaman, boylece gelmezler. Eşler ayri ayri aranarak davet edilmez zaten birlikte katilacaklari hesap edilinir aile olarak bunu herkes bilir.
Var oyle hasta ruhlular. Bir olayin olmasi degil de varligi bile rahatsiz ediyor olabilirToplumda ne hasta tipler var arkadaş, görümce net şekilde ruh hastasıBir de 10 yaşındaki küçük çocuğu da körüklüyor. Ben olsam eşimle net konuşuurm, bu kadın böyle davranıyor, küçük kardeşini de kışkırtıyor , suratından ve kaba tavırlarından bıktım . Ara konuş derdi neymiş çğren ya özür diler ya da gitmem derim. Bu kdar.
Yaşıyor kafasını çevirip gidiyorYeğenini görmedi mi hiç?
Siz kayınvalidenize falan bebekle gittiğinizde görümce o evde yaşamıyor mu?
Abooo hayatta gitmem.
Ya böyle konularda ortada olan bir olayı anlatmadiklarini düşünürüm hep. Durduk yere kimse kimseye bilenmez. Kardeşi de gitmesin zaten bence neden gidiyor ki eşime saygı duymayan, arayıp kutlamayan kardeşin nisanina? İş buraya gelmeden adamın aracı olup çözmesi lazımdı. Ama yine de ben olsam giderdim diyenleri hiç onaylamıyorum, benim nisanima gelse istemediğim biri, ne gurursuzmus derdim.
Yaşıyor kafasını çevirip gidiyor