Konuşmadığınız görümcenin nişanına vs düğüne gider misiniz ?

Neden herkesle kötü? Şimdi bunun düğüne akraba falan gelmeyecek mi onu anlamadım.

Eş hatrına giderdim ben misafir gibi oturur gelirdim

Gidin, suratına bile bakmayın. Öbür türlü eşiniz tek başına kalmış olacak.

Esinizi yalniz göndermemek amaciyla misafir gibi gidin gelin. Özel ilgilenmenize gerek yok. Tebrikler dersiniz esinizle suratinada fazla bakmazsin olur biter

Ben de eşimin yanında durmak için giderdim. Böylece daha fazla takmıyorum seni imajı verirdim

Gorumceden dolayi degil de esim icin giderdim sanirim
Evli değilim ve böyle genis aile iliskilerinden de hic hazzetmem evlenirsem sadece eşim olsun kafasindayim ama eşimi üzmemek icin yaninda olurdum sanki
Tabii esiniz gitmeseniz size bir sey demeyecekse gitmeyin

Valla evlenip ele karışsın,o da birilerinin yengesi olsun anlar oz aman hanyayı konyayı.Eşimin hatırı için misafir gibi giderdim ben olsam

Ben gittim tepe tepe de oynadım yüzümde güller açıyordu. Hatta bana evleniyorum diye mi bu kadar mutlusun dedi bende evet gidiyosun ne güzel anyayı konyayı sende göreceksin dedim tabi 1 sene sürmedi evliliği geri geldi kondu başımıza orası ayrı

Eşim sormuş sözde beni sevmiyormuş nedensiz
ayy ama bu çok kötü ya ne bilim. tamam insanların birbirini sevmeme hakkı var da abisinin eşi için bile bu kadar açık sözlü olan biri de çok sevilmez zaten. eşiniz ne diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…