Insanlara cok fazla deger verdigin icin boyle kasiyorsun kendini
Rahat ol biraz
kişisel gelişimle ilgili kitap okuyorum internetten yazılanları okuyorum...ama sürekli yapmam lazım istikrarlı değilim açıkçasıKişisel gelişim kitapları ve videoları izlemek güzel gaza getiriyor beni
bazen çok sosyal bazende endişeli ve tedirgin oluyorum...karakterimde çok hassas oda etkiliyor bence çnkü beni tanısanız senmisin bunları söyleyen dersiniz :)Çağımızın sorunu yalnızlık
Teknoloji arkadaşlık,akrabalık bağını azalttı
Konuşma yerine emoji atıyoruz
Sosyalleşebilirsin
Gruplara katıl
Gez toz eğlen
Kişisel gelişim kitaplardan oku
Ve inan
nerde ne hata yaptığımı bilemedim...içimden geldiği gibi yazdım sadeceÖncelikle, dilimizi doğru ve güzel kullanmaktan başlayabilirsiniz
Yok yahu kendinizi ifade ediş şeklinize demiyorum, haddime de değilnerde ne hata yaptığımı bilemedim...içimden geldiği gibi yazdım sadece
inanılmaz hayal kurarım ve sürekli bişeyler düşünürüm :) aslında böyle olmama en büyük sebep panik atak maalesef...Ozguven çocuklukta kazanılan bir durumdur. Dış görünüş ile kesinlikle alakası yok. Güzelsem ozguvenliyimdir demek kesinlikle saçma olur.
Cok hayal kuran hayallerden bir dünya kuran biri misiniz? Ben çok kuruyorum hayal ve bu yüzden dikkat eksikliğim var. Esime soruyorum, sen de hayal kurar misin söyle böyle olsa diye diyorum, yoo diyor..
Tek başına dışarı çıkmak, gezmek eğlenmek, kalabalık bir ortama girip sohbet etmek gerekir sanırım bunu aşmak için. Yani şöyle bi düşününce de, karşımdaki de aynı ben gibi bir insan, neden böyle oluyorum diyip insanın kendisini yatıştırmasi gerekiyor :)
evet haklısınız bide uzun yazınca.. ben olsam bende okumazdım :)Yok yahu kendinizi ifade ediş şeklinize demiyorum, haddime de değil
Yazım, imla, paragraf bunlar olmayınca okumak gelmiyor içimden.
Yalnız siz böyle minnoş tepkiler verince vazgeçtimevet haklısınız bide uzun yazınca.. ben olsam bende okumazdım :)
Yalnız siz böyle minnoş tepkiler verince vazgeçtim
Okuyacağım en başından, ciddi yorum yapacağım
Ayni ben :)) Hayal demek ben demekinanılmaz hayal kurarım ve sürekli bişeyler düşünürüm :) aslında böyle olmama en büyük sebep panik atak maalesef...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?