konuşamamak,kendini ifade edememek vs.....

ben soyle dusunuyorum eskıyı hep daha guzel anıyoruz...ama ıstersek bu zamandada guzel bir şekılde yasayabılırız...bu bizim elimizde...ben hala akraba zıyaretlerıne akraba ılışkılerıne onem veren biriyim..bayramları hala aynı coskuyla yasarım...geleneklerımızı surdurmek bizim elimizde..hatta şimdi ımkanlar daha guzel..

terapiye gidiyorum ayda bir...kitap okumam gerekio evet onu çok sık yapmıyorum işte...kurs en etkilisi onu kesinlimkle araştırıcam...en en kötü huyum insanları kendimden bile çok önemsiyorum ve bunun önüne geçemiyorum...bu konuda ne yapıcağımı bilemiyorum işte...

bende öyleyim ama sanki şimdi insanlar daha bi ruhsuz daha maddiyatçı duygusal hassas insan çok azaldı gibi...yada bilemiyorum bana denk gelmiyor...

Bende ayniyim ama gayette konusurum hatta fazla konusurum bile bazen:))

Miymiy is sevmem..satrlari atlar okurum.. bazen asabiyim unutkanlik oluyo arada.. kafa dolu cunku:) bunlarla ilgili oldugunu dusunmuyorum sorununun. Ben sabirsizim.. basladigim isi yarida birakmayi sevmem

Bende ayniyim ama gayette konusurum hatta fazla konusurum bile bazen:))

Miymiy is sevmem..satrlari atlar okurum.. bazen asabiyim unutkanlik oluyo arada.. kafa dolu cunku:) bunlarla ilgili oldugunu dusunmuyorum sorununun.
evet bende öyleyim ama benim panik atak anksiyete fazla hassasiyet ve bunun gibi bi çok şeyde daha var :))

bazen çok sosyal bazende endişeli ve tedirgin oluyorum...karakterimde çok hassas oda etkiliyor bence çnkü beni tanısanız senmisin bunları söyleyen dersiniz :)

İnsanın her anı bir olmayabilir
İstedikten sonra başarırsın
Bol şans

İnsanlar için yaşamayı,insanların ne düşündüğünü umursamayı bırakırsan her şey düzelir.Hayat akıp gidiyor,mutlu olmakta insanın kendi elinde.

Resmen kendimi okudum.. ama su sıralar bende özgüvenimi geliştirmeeye calışıyorum.. gördüğüm insanlarla konusıyorum otobüste gördüğümle, yolda gördüğümle, her gördüğüm insanla konuşmaya calışıyorum.. sonra cümlelerime gelince onları düşünerek kurmaya calışıyorum ne konusacağımı karşımdaki konusurken düşünüp öyle söylüyorum gülümsüyorum sürekli falan. Bişeyler yapmaya calışıyorum. Haftaya psikiyatri randevum var eğer kendimi bu şekilde ifade edemezsem gideceğim.. :/

İnsanlar için yaşamayı,insanların ne düşündüğünü umursamayı bırakırsan her şey düzelir.Hayat akıp gidiyor,mutlu olmakta insanın kendi elinde.
fazla düşünmek kendinden çokça vermek çok yıpratıyor ve özgüveni çok etkiliyor banada olan tamda bu...

gidin kesinlikle inanın çok yardımcı oluyor...bende sizin gibi sürekli birileriyle zorlada olsa konuşmaya çalışıyorum mecburen kendimizi zorlamamız lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…