Konum ne kadar doğru olabilir ?

Herkese merhaba. Eşimin iş yerinde bir kız var bekar beni tanıştırdı evimize geldi bir kaç kere bizde onlara gittik annesiyle yaşıyor. Herneyse eşimin konum geçmişine baktım 2 kere gittiği gözüküyor haritalardan o zamanda çalışıyorum demişti. Bunları iş dönüşü servis bırakıyor servis bırakırken takılı kalmış olabilir dedi. Gitsem seni neden hayatımda tutayım falan dedi. Ben inanmadım yalan söylediğine eminim sordum da kendisine tabi ki inkar etti gitmedim konum yanlış falan dedi gitsem gittim derim gibi şeyler söyledi konum yanlış olabilir mi diyorum niye başka yer değil de o kızın evi hemde 2 kere gittiyse zaten aldatmış olacak ama kanıtlamam gerekli nasıl kanıtlayabilirim? Kızın evinin orada bir sürü iş yeri var ancak kamera kaydı ile ispat edebilirim oda biliyorsunuz çok zor ispat etmediğim sürece inkar edecek zamana bırak diyor varsa çıkar zaten diyor ama ben zamana bırakmak istemiyorum aynı evde yaşamak bile yaşamak zor geliyor bunları düşündükçe lütfen akıl verin. Telefonunda konum dışında bir kanıt yok.
Erkeklerinde şu savunma biçimine hastayım '' seni aldatsam niye durayım?, neden devam ettireyim? '' asdfggh lan amaç bu zaten aldatanların kafası böyle çalışıyor ikisi bir arada dursun evliliğim devam etsin iyi kötü diğeriyle günümü gün edeyim :KK70: Akıllı sanıyorlar birde kendilerini. Tabi sizin net bir ispatınız yok ama iki kez gitmesi de cidden insanı rahatsız eder.

Bence whatsapp web indirip eşinizin telefonundan kendi telefonunuza giriş yapın ve takip edin.. ben öyle yapmıştım kendi telefonuma yükledim QR kodla giriş yaptım ve hiçbir şekilde ona bildirim falan gitmiyor.. mesafe de fark etmiyor farklı bir şehire gitse bile onun whatsappı bende açık kalıyor ruhu bile duymadan takip edebiliyorum.. evet kötü birşey belki ama bazı şeyleri netleştirip ona göre hareket etmek adına maalesef bazen gerekiyor böyle takipler
Iyi fikir konu sahibi bunu bir düşün.

Watsap web indirin, arama geçmişine bakın mutlaka iletişim kurmuşlardır buluşmuşlarsa. Diğerlerinin evini 5 dk gösterip kızın evini 2/3 saat göstermesi şüphe uyandırıcı. Kızın evi merkezi konumda mı. Mesela benim arkadaşım metro hattının başlangıcında ikamet ediyor. Onlara gittiğimde konumda metro çıkıyor ama hiç metro kullanmadım.

Servisin güzergah saati bellidir misal 8, 8:30, 9 gibi gecer ordan. Diger evleri de gosteriyor ama 5 dakka orda 2 3 saat dediniz. Digerlerini gösterme zamani o 2. 3 saatin devamı zaman diliminde mi ?

Herkese merhaba. Eşimin iş yerinde bir kız var bekar beni tanıştırdı evimize geldi bir kaç kere bizde onlara gittik annesiyle yaşıyor. Herneyse eşimin konum geçmişine baktım 2 kere gittiği gözüküyor haritalardan o zamanda çalışıyorum demişti. Bunları iş dönüşü servis bırakıyor servis bırakırken takılı kalmış olabilir dedi. Gitsem seni neden hayatımda tutayım falan dedi. Ben inanmadım yalan söylediğine eminim sordum da kendisine tabi ki inkar etti gitmedim konum yanlış falan dedi gitsem gittim derim gibi şeyler söyledi konum yanlış olabilir mi diyorum niye başka yer değil de o kızın evi hemde 2 kere gittiyse zaten aldatmış olacak ama kanıtlamam gerekli nasıl kanıtlayabilirim? Kızın evinin orada bir sürü iş yeri var ancak kamera kaydı ile ispat edebilirim oda biliyorsunuz çok zor ispat etmediğim sürece inkar edecek zamana bırak diyor varsa çıkar zaten diyor ama ben zamana bırakmak istemiyorum aynı evde yaşamak bile yaşamak zor geliyor bunları düşündükçe lütfen akıl verin. Telefonunda konum dışında bir kanıt yok.
Bekar kızı niye evinize alipta kendiniz aile dostu olup ona gidiyorsunuz? Sizce bu ne kadar mantıklı? Adam kızla sevgili bence tanıştırma gelme gitme de paravan. Üzgünüm.

Sizin bu şekilde şüphelenmenize neden olan başka hareketleri oldu mu? Bu olaydan bağımsız olarak söylüyorum.

Aldatma şüphesini zamana bırak diyen biri olabilmek için xxxL olmak gerek ilişkiler konusunda.
Eşinizin piskince davranışlarından hoşnut kalmadım ben.
Hani bir sey söylemese tamam ancak zamana bırak demek bildiğiniz gıcıklık.
Aynen ya bence bilinç altından kadına uyarı vermiş. Böyle terk etmeye karar veremeyenlerin bazıları aldattıkları veya aldatmayı düşündükleri insanları karıları ile tanıştırıyor.
Açıkça yalan söylüyor sonra da zamana bırak. Zamanla ortaya çıkar mı demek istiyor.

Ben de kızla aldattığını düşünüyorum hatta sizi manyağa çevirmiş ki kendinizden şüphe edin. İçinize daha önce bir şeyler doğdu herhalde ve ispatlayamadınız

Ses kaydı cihazı alın ve evde konuşmalarını kaydedin

bazen telefonda olduğu konumda 1 dk dan fazla beklediği zaman, o konumda kalmışsın gibi hafızaya kaydediyor, bu sürekli olmuyor ,mesela ;arabayla gittiğim yerlerde ,ışıklarda beklerken, bulunduğum bir mağazaya sanki gitmişim gibi konum bilgisiyle ilgili sorular soruyor örn; bu mağazanın kapıdan satışı var mı gibi sorular ekrana çıkıyor . bunu yaşadım ben ama eşiniz doğru söylüyor mu yine bilemem
Bu hangi uygulama?

Neyap biliyomusun o kıza sor ama olaydan haberin varmış gibi.. yanı eşinin adı ahmet olsun .. ahmet o zaman dana ugradıgında yada senın evinin önündeyken yada senı eve bıraktıgında biz konusmuştuk onla bu konuyu diye bişey uydur. Yalanlamassa gitmiştir işte zaten

Keşke belli etmeden önce biraz takipte kalabilseydiniz. Konum iddia ettiği gibi takılmaz. Benim 3 yıl önce gittiğim mekanlar bile orada çekildiğim fotoğraflarla birlikte google haritalar zaman çizelgesinde çıkıyor. Olayın peşini bırakmayın.

Zamanında boşanmadan önce babamda iş yerinde bi genç kızla berabermiş bilmiyorduk. Annemi kıza acıyorum diye kıza alışveriş yapıp kızın evine oturmaya götürmüştü. Annem sonrasında öğrenip karıyı bi güzel sopalamıştı. İnşallah sizde doğruyu öğrenirsiniz

Siz çok takıntı birisiniz mutlaka. Sorun olmasın diye arkdaşlarıyla tanıştırıyor ne demek, daha neler? Aşırı küçük düşürücü bir durum. Ha bir de tanıştınız da ne oldu sanki? Eşinizin ‘ zamana bırak, gitsem gittim derim’ gibi lafları zaten ben bi b.k yedim zamana bırak da toparlayayım demek.
Eşinizi ne yaparsanız yapın ama kendiniz tedavi olun, yoksa böyle tanışıyoruz ayağına sürekli içleri rahat işi pişirmeye devam ederler.

Bence whatsapp web indirip eşinizin telefonundan kendi telefonunuza giriş yapın ve takip edin.. ben öyle yapmıştım kendi telefonuma yükledim QR kodla giriş yaptım ve hiçbir şekilde ona bildirim falan gitmiyor.. mesafe de fark etmiyor farklı bir şehire gitse bile onun whatsappı bende açık kalıyor ruhu bile duymadan takip edebiliyorum.. evet kötü birşey belki ama bazı şeyleri netleştirip ona göre hareket etmek adına maalesef bazen gerekiyor böyle takipler
Öf bu nasıl saygısızca birşey ya bi an düşündümde eşim bütün arkadaslarımla konuşmalarımı okuyacak ne iğrenç bir düşünce Allah akıl fikir versin size

X