Konum geldi kıazzzz :D

Seneye kadar epey düzene oturmuş olur bence düzelmezse ve ihtiyacın yoksa kendini yıpratmana değmez ekstra bir sorumluluk daha biniyor sırtına çünkü
Hamdolsun iyi ama işte ev aldık sizin gibi onu tek ödedi eşim şimdi içini yaptırıyor yani üzülüyorum. Aslında söyle ben hep çalıştım kimseye ihtiyacım yoktu bu aralar eşime doktora gidelim diyince bile sanki yük hissediyorum kendimi bilemiyorum ama kötü hissediyorum....

Ülkenin durumu ortada daha da kotu olursa ne olacak düşünüyorum belkide o yüzden dipdeyim kizim 4 yaşında hep şunu düşündüm öğretmenim ve bir özele girince durumları biliyorsunuz benim para çocukların bakıcı ve doktor masraflarına gidecek o yüzden otur Banu demiştim kendime hofffffffff çok doluyum

Çocuğum iki yaşına gelene kadar çalışmazdım eğer imkanım varsa. Ama 2 yaşından sonra kendi bireyselliğim için çalışırdım.
Çocuğum doğduğundan beri çalışıyorum ama pandeni nedeniyle evden çalıştım. Diğer türlü çok zor olurdu oğlum iki yaşındayken tekrar şirkete gitmeye başladık ve gerçekten iyi geldi

Gülerek okudum ( çok içtensiniz) bence çalışın bebişte bu tempoya yavaş yavaş alışacaktır, bakıcı ayarlarsınız sıkıntı olmaz inşallah 🙃
Şansıma hep nerede denişik var bana denk geliyor :KK70: eşim de şaka yaptı göyaaaa diyor ki rus bulalım :KK70: çocuk rusça öğrenir. He dedim bulalım da seni de dilsiz bırakayım jxjsjdjdj

Cok ihtiyacin yoksa 3 yasina gelene kadar bekle sekerim, ben oyle yaptim, cocuk 8 yasinda hala bekliyorum bxhxhz, ayrica bu karda kıyamette kilo verilmez, tereyaginin, siviyagin kilosu kac para olmus haberin var mi? Yag kiymetli, koru yagini ki üsümeyesin, dogalgaz faturalarindan da haberin yok senin. Zayiflamak usumektir, cografyan kaderindir, yemisim Lesliyi.

Ben çalışırdım. Benim doğum yapıp 2 yıl ücretsiz alıcam diyen arkadaşlarım işe 1 sene dolmadan başladılar. Neden dediğimde de işte daha çok dinleniyoruz dediler flgöglkfkf (nöbetli işte çalışıyoruz ve onların birimi çok yoğun düşün)
Çocuğum yok ama yaparsam 2sene ücretsiz alıp kreşle devam etmeyi düşünüyorum.

Yazdım ya konuya kıazzz 7 bin olur diye. :KK70: 3 e ben kirpiğime rimel sürmem jxjdjdj
Bakiciya 4,5 versen 2.5 sana kalir, 1 i yol parasi ivir kivir, 1.5 kalir, onu da kuafordu kiyafetti harcasan, oglen yemek cikiyo mu orda? Valla cebinden uste para verirsin hsbsh, asgari ucret 4 un ustune cikti, bakicilar kac para olucak meraktayim

Herkesin durumu bir degil. Oteki konudan hatirladigim kadariyla calismasaniz da kazandiginiz iyi bir geliriniz var. Hiç bir koşulda ortada kalacak biri de degilsiniz.

Eger 6526292626 tane gelirim olsa da, arkam saglam olsa da, milyonlar da yuzseeeemmm de illa ben sabah kalkip milletin işine gidecegim diyen biriyseniz bir şey diyemem zaten o durumda biri konu acmazdi galiba. O ablalar bana kizmasin, isteyen ölene kadar calişsin valla kimseyi işten cikartmiyorum zorla😁 ama malum fikir yaziyoruz.

Benim annem calisiyordu, calismak durumundaydi.
Ama benimle daha fazla ilgilenmesini isterdim biraz eksikligini hissetmiştim zamaninda.
Belki de cevremdeki arkadaslarimin cogunun anasi ev hanimiydi veya rahat calisiyorlardi ve devamli cocuklarinin herseylerine katiliyorlardi, devamli okula geliyorlardi ondan oyle hissettim belki o donem bilmiyorum. Bir de benim ki vardiyali vs yogun calisiyordu yuzunu goremedigim oluyordu belki o yuzdendir sadece gunduz calissa nasil olurdu bilemedim.
AMA
Tercih lüksü olanlar için cocukla daha fazla birlikte olmak daha onemli diyorum. 👍

Yok benim kafam kaldırmaz, çocuğum yok, meraklısı değilim;ama yaparsam bir veled, kaynanam çok meraklı, ona baktırırım gündüz akşam da eşimle ben ilgilenirim. Çalışmadan kafayı yerim. Bakıcıya vereceğim parayı da kaynanama veririm :KK53:

O konuda kafam hiç rahat olamıyor. Ne bileyim eşek sabahları bana öpücük atarak uyanıyor 🥲
Yani bilmiyorum ben çalışmasam da olur kesiminden değilim. Tek maaş bizi zorlar o sebeple belki böyle düşünüyorum. Ama 5 bin bakıcıya vereceksem de 7 bin için çalışmazdım sanırım :KK70: ay benim de kafam karıştı ve kocama bilendim şu an. Neden çalışmam gerekmiyor dedirtmiyor bana ha neden? Pis fakir.

Şansıma hep nerede denişik var bana denk geliyor :KK70: eşim de şaka yaptı göyaaaa diyor ki rus bulalım :KK70: çocuk rusça öğrenir. He dedim bulalım da seni de dilsiz bırakayım jxjsjdjdj
Yok artık, eşiniz de az anasının gözü değil yani 😅 ben sana çok güzel rusça bilen bir teyze bulurum deseydiniz 🤣🤣

Cok ihtiyacin yoksa 3 yasina gelene kadar bekle sekerim, ben oyle yaptim, cocuk 8 yasinda hala bekliyorum bxhxhz, ayrica bu karda kıyamette kilo verilmez, tereyaginin, siviyagin kilosu kac para olmus haberin var mi? Yag kiymetli, koru yagini ki üsümeyesin, dogalgaz faturalarindan da haberin yok senin. Zayiflamak usumektir, cografyan kaderindir, yemisim Lesliyi.
Kız lesli de zaten sinir bozdu. Hepsi sırıtıyor :KK70: neye gülüyor acaba denyolar hHahha VARKİ YEDİK KNK 🤘

Ben çalışırdım. Benim doğum yapıp 2 yıl ücretsiz alıcam diyen arkadaşlarım işe 1 sene dolmadan başladılar. Neden dediğimde de işte daha çok dinleniyoruz dediler flgöglkfkf (nöbetli işte çalışıyoruz ve onların birimi çok yoğun düşün)
Çocuğum yok ama yaparsam 2sene ücretsiz alıp kreşle devam etmeyi düşünüyorum.
Ben iş yerinde hani o yalandan yoğunluk taklidi yapmayı bile özledim hxjsjdjdjjdjsjd yaptıktan sonra konuma kop gel :KK70:

Bakiciya 4,5 versen 2.5 sana kalir, 1 i yol parasi ivir kivir, 1.5 kalir, onu da kuafordu kiyafetti harcasan, oglen yemek cikiyo mu orda? Valla cebinden uste para verirsin hsbsh, asgari ucret 4 un ustune cikti, bakicilar kac para olucak meraktayim
Bu hesapla sefer tası taşımam lazım hxjsjdjjs

X