Konu yok

Esraedge

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2016
851
841
33
Nerden nasıl başlasam bilmiyorum. Henüz 15 yaşında ilk sevgilim olan adam beni çok seviyordu. Bende öyle seviyordum o zamanlar fakat 1 yıl sonra tayinimiz çıkınca farklı sehre taşındık. Ve bu sürede de çok kavga ettik ayrıldık. Ama o beni gözünden sakiniyordu çok seviyordu babama bile gelip demişti .yani ben ayrıldım bundan bi şekilde çünkü sağlık problemlerimde vardı ve cok kiskancti beni bunaltmisti. Araya mesafede girince bitti. Sonra her ay msj attı aradı buldu numaramı derken bu ben hep yurutemedim. Çünkü uzaklık ve cesaret edemedim yani okul başka şeyler olmadı yapamadık yurumedi. Bana olan sevgisi yıllar sürdü bitmedi . Bu kişi beni ciddi anlamda çok sevdi . Hayatta emin olduğum tek şey de buydu. Neyse araya çok şey girdi ben aşık oldum ve evlendim. Yani onu demekki cidden sevememisim ki baskasiyla evlendim. Neyse ben evlendigimde bile aradı bu numaramı değiştirdim ve 4 yıl hiç ulaşamadı. Boşanma sürecinde mahkeme sürecinde ise öğrenmiş bosanacagimi yine faceden msj attı ulaştı. Konuştuk arkadas gibi nasılsın iyimisin bu kadar. Ve beni unutamadigini hala sevdiğini ne olursa olsun hep yanımda olacağını söyledi. Ben ise boşanma süreci bır erkekle konuşmak uygun değil günah olur diye bunu ona söyledim ve konuşmak istemediğimı söyledim. Bitirdim konuşmayı . Bu arada tabiki belki de bana ettiği ahlardan dolayi bende yandım. Çünkü çok sevmişti ve çok acı çekti ben karşılık vermedim. Ben mantıklı düşünemiyorum bak lütfen bana zaman ver arkadaş olarak bile kimseyle konuşmak istemiyorum dedim o ise beni hiç anlamamisti ve dediki sözlenecem işte bıktım yıllardır seni unutamadim ne var yanında olsam izin versen falan beni anlamadı . Ben bitirdim konuşmayı. Aradan 1 ay geçti boşanma gerçekleşti resmen . Sonra bu kayboldu. Derken ben Ünv okuyorum kendimi okula verdim . Aradan 1 yıl geçti tık yok merak ettim. Çünkü 10 yıl oldu bırakmadı . Bi anda kayboldu çok merak etmeye başladım. Kafamda da ona biraz değer verseydim belki çok mutlu olacaktım bi şans verseydim belki onla güzel olacaktı pismanlik düştü içime. Evlenip ayrıldım ama bununla alakası yok lütfen yanlış anlamayın bu çok ayrı bır konu. İşte dün bana msj atmış bu. Görünce çok sevindim en azından bır haber alırım ümidiyle. Nasılsız iyimisin derken işte faruk sen Nerelerdesin niye kayboldun diye sordum. Sozlencem diyodun ne yaptın dedim. Esra ben sozlendim ve evlendim dedi. Bende bana şaka yapıyor sandım. Numaramı istedi işte verdim çünkü şaka yapiyo sandim bana inanmadım beni unutamadigini bildiğim için. Aradı konuştuk ve dediki esra ben ciddiyim evliyim şu an . Herşey senin yüzünden oldu. Yani bana inat evlenmiş ve eşi 4 aylık hamileymis. Sok geçirdim ben çünkü evli olduğunu bilseydim asla tek kelime muhattap olmazdimmm aslaaaaa. Şaka yapıyo sandım her zaman ki gibi. Neyse ben kapadım teli konusamadim ev musait değildi. Msj attı esra iyi gitmiyor bosanacagim. Herşey bi anda oldu hata yaptım ben . Yani allak bullak oldum . Tek düşündüğüm günah işledim onunla konuşarak diye çok üzüldüm. Karısına üzüldüm. Dogmamis çocuğa . Benim yanımda ol gitme zaten bitecek lütfen yanımda ol dedi. Bende faruk sen beni 10 yıl sevdim dedin ama boşandığımı bildgn halde bile bile lades dedin seninle biz diye bişey olamaz . Ben kendimi ateşe atamam dedim. Bitirdim her yerden engelledim. Allah korusun ben kimsenin yuvasinin dagilmasina sevep olsmsm Allahtan korkarim dedim. Cok kotu oldum arkadaşlar boyle kendimi oyle huzursuz hissettimki sanki ben sebrp olmusum gibi . Inssnin basina neler geliyor mus . Dunden beri dua ediyiyorum allahim evli oldugunu bilsem konusmazdim affet diyorum . Konu uzadi lütfen hakkınızı helal edin. Canım yandı canım acıdi ama yanlış yola saptirmasin kimseyi Allah. Ta en başında kıymetini bilemedim bu bır gerçek. Artık kaybettim onu. Çok canım yandı yıllar sonra ilk defa . Lutfen yanlis anlasilmasin eşiyle benim yüzümden arası kötü değil ben üstüne geldim yasananlarin. Yorumlarinizi bekliyorum

Çocuğu da size inat mı yapmış?

İnanmayın böyle saçmalıklara.Ayrıca beni hiçbir kuvvet ulaşılmak istemediğiniz sürece size ulaşabildiğine inandıramaz.Çizgiyi çekin ve böyle takıntılı adamlardan uzak durun.Eminim eşinden de boşanmaz.

Çocuğu da size inat mı yapmış?

İnanmayın böyle saçmalıklara.Ayrıca beni hiçbir kuvvet ulaşılmak istemediğiniz sürece size ulaşabildiğine inandıramaz.Çizgiyi çekin ve böyle takıntılı adamlardan uzak durun.Eminim eşinden de boşanmaz.
Haklısınız çok haklısınız. Ben içimde bi umut barindirmistim ama inanin evlendiği bilseydim asla muhattap olmazdim

Anlamsız bir iyiniyetle karışık hatalar silsilesi sanırım sizinki. Adamı isteseniz onunla evlenirdiniz senelerdir sürüncemeli görüşmek niye? Aldığınız kararların arkasında duramıyorsunuz sanırım, evliyim deyince şaka yapıyor sandım kısmını hele hiç anlamadım. Size tavsiyem oturup kendinize bi yol çizin, kimsenin iki sözüne de o yolunuzu değiştirmeyin...

Canım çok iyi yapmışsın. Evliliği biterse de senin yüzünden bitmeyecektir emin ol. Sen de şu an evli olabilirdin ve o yine mutsuz olacaktı... Düşünmemeye çalış, kader deyip geçmekten başka çaren yok. Nasip olsaydı evlenmemiş olurdu. O kızcağıza da çok günah, ...
Hakkında ne hayırlıysa o olsun cnm.

Unutamamismis inatmışmış miş miş miş. .
Yeme bizi sen evliyken nasıl arayabiliyor nasil bulabiliyor numarani?? Ne cesaretle yaa.sende var biseyler.eger konu gercekse (ki bence degil) kocandan da bu yüzden bosanmissindir.seni surekli bekleyen biri var nasılsa bosanmak cok koymamistir.
Almissindir boyunun ölçüsünü. İki tatlı arabesk söze kanmazsin artık.
Gerçi bu konu da sahte gibi ama....

Anlamsız bir iyiniyetle karışık hatalar silsilesi sanırım sizinki. Adamı isteseniz onunla evlenirdiniz senelerdir sürüncemeli görüşmek niye? Aldığınız kararların arkasında duramıyorsunuz sanırım, evliyim deyince şaka yapıyor sandım kısmını hele hiç anlamadım. Size tavsiyem oturup kendinize bi yol çizin, kimsenin iki sözüne de o yolunuzu değiştirmeyin...

Şaka yapıyor derken yıllardır tanıdıgim insan bi anda evlendim sozlendim demesi ciddi gelmedi çünkü. Ama haklısınız bende tamamen bitti zaten . Ben kendimi kötü hissettim onla konuştuğuma.

Vicdaniniz da kafaniz da rahat olsun.sizlik hic bir durum yok.kotu bi tesaduf sadece.kendnzi d suclamayn kmse kmseyi zorla sewemez..tek ypmanz gerekn muhatap olmamak..

Gecmise bir sünger cekip gelecege bakin ve bu adamdan uzak durun..

Hani insan bazen bişeyler bitince diyor ya keşke kiymetimi bilene verseydim değer . O oldu bende sadece ve evli olduğunu duysaydim asla merak bile etmezdim. Öyle yapıyorum çok sagolunn

Unutamamismis inatmışmış miş miş miş. .
Yeme bizi sen evliyken nasıl arayabiliyor nasil bulabiliyor numarani?? Ne cesaretle yaa.sende var biseyler.eger konu gercekse (ki bence degil) kocandan da bu yüzden bosanmissindir.seni surekli bekleyen biri var nasılsa bosanmak cok koymamistir.
Almissindir boyunun ölçüsünü. İki tatlı arabesk söze kanmazsin artık.
Gerçi bu konu da sahte gibi ama....

Ruh sagliginiz bozuk mu nedir gidin yorum yapmayın allah aşkına ya. Bır gün sizin başınıza da gelirse görürsünüz. Saygısız ca konuşmak istemiyorum yorum yapmayın beni tanimiyosun bilmiyosun gunahima girme

Canım çok iyi yapmışsın. Evliliği biterse de senin yüzünden bitmeyecektir emin ol. Sen de şu an evli olabilirdin ve o yine mutsuz olacaktı... Düşünmemeye çalış, kader deyip geçmekten başka çaren yok. Nasip olsaydı evlenmemiş olurdu. O kızcağıza da çok günah, ...
Hakkında ne hayırlıysa o olsun cnm.

Çok teşekkürler. Yok ben takmiyorum bile içim rahat çok şükür bır hatam olmadı . Sizlerle paylaşmak istedim. İnsan en yakınıyla konuşamiyor ve burda birbirine ne güzel destek olunuyor sagolun

Hani insan bazen bişeyler bitince diyor ya keşke kiymetimi bilene verseydim değer . O oldu bende sadece ve evli olduğunu duysaydim asla merak bile etmezdim. Öyle yapıyorum çok sagolunn
Faruk dediğiniz karaktersizin önde gideniymiş,
İntikam almak için o kadar sene beklemiş evlenip çocuk da yapmış bir de başka masumun hayatını mahvetmiş geri zekalı denyo!
Sen de üzülüp durma salla gitsin, bu erkeklerde bi yerimize sürülecek akıl yok yeminle hepsi birbirinden cins!

Bazen olaylar üst üste gelebilir. Kendinizden eminseniz çok takılmayın. Ulaşamaz da şu an. Rahatlayın kendinizi kafanızdan silin.

Eminim ben kendimden Allaha Şükür hayatım boyunca kimseye bır kötülüğüm olmadı . Bundan sonra eskiye dair herseyi sildim önüme bakıyorum. Çok sagolunn

Adam çok tehlikeli.
Emin ol 10 yıl kös kös seni beklememiştir.
Her neyse sakın ulaşmasına izin verme başına bela olur.
Konu dışı ama bi okul arkadaşınla görüşüyordun ne oldu o mesele?

Faruk dediğiniz karaktersizin önde gideniymiş,
İntikam almak için o kadar sene beklemiş evlenip çocuk da yapmış bir de başka masumun hayatını mahvetmiş geri zekalı denyo!
Sen de üzülüp durma salla gitsin, bu erkeklerde bi yerimize sürülecek akıl yok yeminle hepsi birbirinden cins!

Evet çok haklısınız . Hayat öyle garip ki. Konuyu açıp açmamak arasında kaldım . Ama kimseyede denilmiyor çünkü film gibi.. destek olan herkese teşekkürler. Allah kimseyi doğru yoldan ayirmasinn.

X