Konu Özel ve Gerçekten Dert...

Y hergün yapılması insanı yormaz aslında günde 2 3 kere esktra spor gibi
Ama siz çok bıkmışsınız fazlaca düşkün olmayınca.
Eliniz sporda da yapsa 3 evi evden eve taşısada onun kalkması beden gücü okey ama o bambaşka birşey bazı erkekler bedenen çok yorgun ama bi bakıyorsun ee hani yorgundun diyorsun onun benimle alakası yok diyor yani verecek aklım yok emsaliyle birlikteyim yıllar içinde iyice ona benzedim bence sorun olmuyor

Bizde de durum öyle seni çok iyi anlıyorum ve cidden bi saatten sonra isyan çığlığını basmak istiyorsun ama gel gör ki bi yandan da üzülsn istemiyorsn soğuk olsa uzak dursa benden daha mı iyi olacaktı sanki bilmem ne diye düşünüyosn arada bi olsa sende zevk alır hoş olur durum ama her gün her gün de insan sıkılıyor

Adam doğal afrodizyakla dogmus inan

Zor olduğunun farkındayım ama eminim herkes içinden ekteki cümleyi kurmuştur :))

Eklentiler

• images (3).jpeg
    28,1 KB · Görüntüleme: 48
Aslinda cok sık iliski yasadigi icin gec bosaliyor olabilir
Yani hergun hergun iki posta olan biri
Hadi ilk ay normaldirde sonralari sure uzar
Adam 13 yildir iskence ediyomus resmen
İlişki ara verdiği dönem sonra da aynı bu adam evliliğin ilk senesinde neler yaşadım ilk yıl çok zorlanip acı cekmistim

Elim de değil diyor normal olan ona göre bu inanın ben herşeyin ilkini kocamla yaşadım ben zayıf çiti pıtı denilen kizlardandim evlendigim yıl ondan kaçacak yer arıyordum çok afedersiniz boyut dan kaynaklı çok acı cekiyordum zaten birşey anlamadım ilk sene adam resmen alistirdi korktuğum için çocuklarda sezeryanla oldu böyle beyfendi çok memnunmus

İnanın nasıl anlatilir bilmiyorum ama boyut fazla geç boşalıyor durmak bilmiyor artık acı cekiyorum belli yerden sonra bana ızdırap belli yerde dursa tmm çok güzel ama durmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…