Konu Özel ve Gerçekten Dert...

Belki beslenme şekli ile hafifletebilirsiniz

Benim eşim de ne zaman öpsem koklasam sarılsam yaklaşır ama sabaha kadar falan değil tabi ki en fazla bir gecede 3 oldu bizim
Daha fazlası olur mu bilmiyorum
40 lokmadan bir damla kan , 40 damla kandan 1 damla meni meydana geliyor ..kan şekeri düşer vallahi aman diyim çikolata filan yedir eşine bacım .

Aslinda cok sık iliski yasadigi icin gec bosaliyor olabilir
Yani hergun hergun iki posta olan biri
Hadi ilk ay normaldirde sonralari sure uzar
Adam 13 yildir iskence ediyomus resmen

Ben sizi çok iyi anlıyorum aynı dert bende de var. Bende libido sıfır ,eşimde tavan. Ben en çok uzun surmesinden şikayetçiyim tahriş oluyor evlilikten soğudum resmen

Uzun sürmesi sıkıntı verir hakikaten. Yoksa hergün olması kabus gibi gelmez belki. Asıl sıkıntı veren geç boşalmasıysa onunla ilgili tedaviye ikna olur belki. Konuştuğunuzda sıkıntınızı anlattığınızda ne diyor peki.

Valla anlattın eşimi gördüm. Benim eşim boğa ben akrep, ikimiz içinde 10 numara bir şey bu durum ama regli iken bile geçti mi bitti mi hadi ne zaman bitecek. Hatta regliyken bazen dayanamıyorsa banyoda yapıyoruz... Devlette çağreler tükenmez anlıyacağın. Öpüşmeye başlarız hemen eli bir yerlerime gider, film izleyemeyiz mesela, çünkü beni fark ettiği an oho gel de durdur.
Dışarı çıkarız hat belli eden birşeyler var ise üstümde, bakar bakar, eve dönene kadar akla karayı seçer, geldik mi eve hadi hoppa...
Ben memnunum ama kadın olduğumu çok güzel hissettiriyor.
Ne güzel işte demek sen de mükemmel bir kadınsın eşinin gözünde

Çok iyi anlıyorum. Tam tersi olmasını asla ama asla istemezdim. Cinsellik evliliğin temel taşı ama sadece sarılmak,sadece öpüp orda bırakmak da istiyor insan. Adamı öpmeye sarılmaya korkuyorum hemen "are you sex?" diyor no diyince "e o zaman what are you??" diyor. Tamam gülüyoruz, ediyoruz ama benim gibi ateşli ve istekli bir kadını bile soğutacak derecede... şöyle parmağımın ucuyla dokunamaz oldum.. ben de sanırım farkında olmadan sırf uzak dursun benden diye nedensiz tartışma çıkarıp soğukluk yaratıyorum. ve evet ikizler burcu..

Gariplikler dünyası
Kimi yokluktan kimi fazlaliktan yakınır
Azı kara fazlası zarar diyenlerdenim
Hiç bir çözüm gelmiyorda aklıma

Seytan ayrintida gizlidir.Boldladigim kısım.Masallah gece boyu siz de esinizden aşağı kalır degilmissiniz :)

Her şeyin fazlası zarar bende de çok değil ama biraz tersi Bi durum yani en fazla yarım saat sürer en fazla o da bende bundan şikayetçiyim doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…