Konu Özel ve Gerçekten Dert...

Şöyle söyleyeyim hem ilişki sıklığı hem süresi örnek gece başladı zar zor bitti bir kaç saat sonra sabah namazı sonra bir daha yatıp kalkıyor bir daha elinde olsa hiç çıkmayacak yataktan sevişme süresi uzun ben kaç defa geliyorum o bir anca oluyor mesela anlatamıyor da insan :)

Bu bir hastalık. Tedavi olmalı, terapi almalı.

Haftada su şu kadar normal denmez, ilişkinin dinamigine göre değişir ancak her gün saatlerce ve defalarca süren bir durum normal değil.

İçim kalktı eşinizden tedavi olsun

Ay valla zor durum bence. Bizde böyle aşırı bir durum yok ama birkaç gece üst üste olmasını bile istemiyorum özellikle hafta içi. Uykusuzluk beni etkiliyor, e kalk duş al falan of yani. Yaşı kaç acaba eşinizin? Andropoz yakın mı bari?

Benimde ayni ama hic yuz vermiyom yani cok katiyim iki opsem odaya kacirmaya calisiyo
İki gunde bir mutlaka oluyo
Sonrada isteksiz olan ben oluyom
Bi ozlememe firsat vermiyoki sagolsun
Sonrada sen asik suratsin sen hic gulmuyon sen beni sevmiyon oluyo kavga edersek
Ne zaman yaklassam is orda bitiyo gece sarilamiyorum ayri yatiyoruz
Sarilsam yine ayni
Bi gun dedim sen bana sevkatle degil sehvetle yaklasiyosun lafi koydum kaldi oyle

Galiba sorun çok uzun sürmesi. Her gün sevişilebilir ama makul sürede olduğu sürece. Akşamdan sabaha çok yorucu kadın için bir süre sonra insanın midesi kaldırmaz.yani eşiniz geç boşalma meselesini ele almalı süreyi kısaltıp 2 güne bir falan indirmeli

Valla ben iki uc gune fazla diyordum,daha kötüsü varmis Allah yardmcn olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…