Konu Özel ve Gerçekten Dert...

Benim erk*k arkim de boga (hem istekli hem usengec nasil olacak hic bilmiyorum) bu da hayalimdeki evlilik allah sen buyuksun ya raab

What are you hkmssfhnkkk
Ikizler bu aralar cok revacta du bi bakim

Reglken mi bilemiyorum peki nasil oluyor yani saglik acindan riskli degil mi
Ayrıca kusruma bakmayın yanlis da anlamayin burada sayfalarca esinin isteksizliginden dolayi yakinan mukemmel kadinlarin konularini okuyoruz
O kadınlar da siz de cok mükemmelsiniz mükemmeliz hepimiz

İlişki ara verdiği dönem sonra da aynı bu adam evliliğin ilk senesinde neler yaşadım ilk yıl çok zorlanip acı cekmistim

İnsana illet geliyor
İlk beş yıl canımdan bezdim
Cildim hassas, zaten alerjik bepanthene ve pudranın küpüne düştüm. Canı yanıyor insanın bir yerden sonra işkence, yıkanmaktan helak oldum bir ara stresten egzema döktüm, gençte değiliz yani yenilik heyecan falan olsa neyse. Sonra isyan bayrağını açtım, şimdilerde haftada üç dördü geçirmiyorum ama ipin ucunu kaçırsam hazır yani, insanlar gülüyor ama cidden çok zor. Ben ikizler burcuyum kendimi bi halt sanıyormuşum meğer, oğlağa çattırmasın rabbim

Oglaklar cok supheci ve kuskucu olurlar gercekten oyle mi

Ya abicim bi git
Bizi bitirdin be diyin siz de
Saka bi yana nasil bi sey bu yazik valla regl sancisindan iki buklumken biri geliyor hadi odaya gidelim ben bi gecirirdim suratina
artık oyuna vuruyorum hadi bulaşıkları yıka evi sil süpür gel diyorum resmen bal dök yala yapıyor cinsellik için
muni kadın adlı üye hanım acaba ben miyim diye düşündüm bir an ama ben evli değilim

Iyi iste ev isleri aradan cikar oh

Yoo öyle güvensiz bir yapıda değildir
Oğlağın özelliğimi bilmem ama çok tez canlı, inanılmaz sabırsız
Otlaklarda ilgimi cekti bak skdkdmdkskdmms
Ben kocum bilmiyorum oglaklarla hic ortak bi yonumuz cikmiyor
Ben de deliyimdir doluyumdur insanlarin dedikerine gore ama
Sen oglak diyince soruyum dedim

Otlaklarda ilgimi cekti bak skdkdmdkskdmms
Ben kocum bilmiyorum oglaklarla hic ortak bi yonumuz cikmiyor
Ben de deliyimdir doluyumdur insanlarin dedikerine gore ama
Sen oglak diyince soruyum dedim

İşkoliktirler
Zor bağlanırlar ama bağlandılar mı harika aşk adamıdırlar
Titizzz
Ama çok tatlılar
Burç olarak bizde pek uyumlu değiliz ama bu işler burca bakmıyor

Bu hic normal değil ama, erkeklerde yarim saatten uzun suren iliski geç boşalma sayiliyorken siz saatlerden bahsediyorsunuz, bu durum ciddi ciddi tedavi gerektirir.

Mesele çok uzun sürmesi mi çok sayıda olması mı ben tam anlamadım. 10 - 15 gün demişsiniz de o da normal değil. Ortasını bulamıyor musunuz?

Ahh karşı komşum da “sabah ezanı okunuyor, ancak o saatte uyuyabiliyoruz” derdi. O bir çözüm bulamadı, inşallah siz bulursunuz

Canim nette yazan yontemi diyecektim ama ogrenmissin ve olmamis
Keske benim esimde uzun soluklu olsa diyeceğim ama ben 3 ye katilamiyorum icim aciyor hemen
Bence siz istek arttirici kullanin esiniz sizden korksun
Allah'tan regl oluyorsunuz. Ya oyle bir sey de olmasaydi.
Allah kolaylik versin mi diyeyim ne diyeyim bilmiyorum. Zor gercekten.
Allah yardim etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…