Konu Özel ve Gerçekten Dert...

Arkadaşlar merhaba ,

Öncelikle konum özel uzun bir konu bu mu dert veya yalan fake diyen arkadaşlar okumadan çıksınlar.

Çok uzun zamandır yazıp yazmama arasında gidip gelirken en sonunda yazmaya karar verdim . Sorunum evlilikte cinsellik burada ki bu tip konuların çoğu konu dert ilişkinin az yaşanması bende ise 13 yıl olmasına ragmen bitip tükenmeyen şehvet istek eşimin doyumsuzluğu artık öyle bir duruma geldim ki imdat deyip kaçasım var :)
Eşim evlendik evleneli sexe çok düşkün inanır mısınız haftanın 7 günü sabaha kadar sevişebilir bu adam belki bazı arkadaşlar diyecek çeşme mi bu :) inanın başına gelmeyen bilemez ağlanacak halime gülüyorum artık . Adamı işten eve gelirken öperken bile çekinir oldum SARILMAYI BIRAKTIM yanlış anlar felan diye durmadan küsüyorum alınganlık yapıyorum ki uzak dursun adamın suçu günahı da yok ama azıcık ilgiden gülmeden bir bakıyorum yataktayız adam doymuyor.

İnanın başına gelmeyen beni anlayamaz alıp karşıma konuştum kaç kez elimde değil insan sevdiğini özleyemez mi diyor tamam diyorum özlersin düşkünsün bana ama 1 veya 2 yetmiyor sana pestilim çıkıyor görmüyorsun seksten soğudum senin yüzünden dedim 1 hafta 10 gün uzak durmayı denedi adam geceleri kalkıp spor yapmaya sabah erkenden koşulara başladı inanın akşam o işe 10 da başlasa gece 1 kadar sanki adamda motor var diyeceksiniz abartıyor biliyorum insanın inanası gelmiyor ama doymuyor.
İnternetten okudum bir öneri olarak 15 gün boyunca ne zaman istersen tmm dedim belki bıkar adam diyor ki hayatımın en güzel bir haftasıydı ne bıkması iyice azıttı . Artık sex deyince başıma ağrı giriyor bu sebeple 10-15 günde bir izin veriyorum ve bu durum onda sinire yol açıyor evliliğimiz etkileniyor bunun haricinde bu adamla hiç sorunum yok çok mutluyum bazen okuyorum burada adam ay boyunca yaklaşmıyor keşke diyorum benim kocam da böyle olsaydı .

Konu özel olduğu için ve ben böyle şeyleri kimseyle konuşmayı sevmediğim için kimseyle hiç bir arkadaşımla paylaşmadım geçen yıla kadar geçen yıl alt katıma doktor karı , koca taşındı kadın psikiyatrist önce zamanla arkadaş olup doktor unvanına da güvenerek bu durumu açtım ona güldü bu hem kadınlarda hem erkeklerde yaşanan bir psikolojik durum dedi bu tarz insanlar uyanık olduğu zamanların %90 seks düşünür dedi sapık mı dedim sapıklık değil de aşırı düşkünlük tedaviye ikna et dedi tabi ki kocam tedavi olmadı durumu aynen aktardım ona hayır dedi benim sex günde 1 kaç kez aklıma geliyor dedi yoğun çalışıyorum beyin olarak biliyorsun dedi (evet gerçekten de çok yoğun ) inan öyle olsaydım giderdim doktora dedi dedim git belki başka bir şey vardır gitmedi.

Buraya yazma amacım iç dökmek rahatlamak artık taş olsa çatlar inanın yaşadıklarıma kafanızı şişirdiğim için de kusura bakmayın.
Belki beslenme şekli ile hafifletebilirsiniz

Benim eşim de ne zaman öpsem koklasam sarılsam yaklaşır ama sabaha kadar falan değil tabi ki en fazla bir gecede 3 oldu bizim 😁😁
Daha fazlası olur mu bilmiyorum 🤷🏻‍♀️
40 lokmadan bir damla kan , 40 damla kandan 1 damla meni meydana geliyor ..kan şekeri düşer vallahi aman diyim çikolata 🍫 filan yedir eşine bacım .

Galiba sorun çok uzun sürmesi. Her gün sevişilebilir ama makul sürede olduğu sürece. Akşamdan sabaha çok yorucu kadın için bir süre sonra insanın midesi kaldırmaz.yani eşiniz geç boşalma meselesini ele almalı süreyi kısaltıp 2 güne bir falan indirmeli
Aslinda cok sık iliski yasadigi icin gec bosaliyor olabilir
Yani hergun hergun iki posta olan biri
Hadi ilk ay normaldirde sonralari sure uzar
Adam 13 yildir iskence ediyomus resmen :KK12:

Ben sizi çok iyi anlıyorum aynı dert bende de var. Bende libido sıfır ,eşimde tavan. Ben en çok uzun surmesinden şikayetçiyim tahriş oluyor evlilikten soğudum resmen

Uzun sürmesi sıkıntı verir hakikaten. Yoksa hergün olması kabus gibi gelmez belki. Asıl sıkıntı veren geç boşalmasıysa onunla ilgili tedaviye ikna olur belki. Konuştuğunuzda sıkıntınızı anlattığınızda ne diyor peki.

Valla anlattın eşimi gördüm. Benim eşim boğa ben akrep, ikimiz içinde 10 numara bir şey bu durum ama regli iken bile geçti mi bitti mi hadi ne zaman bitecek. Hatta regliyken bazen dayanamıyorsa banyoda yapıyoruz... Devlette çağreler tükenmez anlıyacağın. Öpüşmeye başlarız hemen eli bir yerlerime gider, film izleyemeyiz mesela, çünkü beni fark ettiği an oho gel de durdur.
Dışarı çıkarız hat belli eden birşeyler var ise üstümde, bakar bakar, eve dönene kadar akla karayı seçer, geldik mi eve hadi hoppa...
Ben memnunum ama kadın olduğumu çok güzel hissettiriyor.
Ne güzel işte demek sen de mükemmel bir kadınsın eşinin gözünde

Çok iyi anlıyorum. Tam tersi olmasını asla ama asla istemezdim. Cinsellik evliliğin temel taşı ama sadece sarılmak,sadece öpüp orda bırakmak da istiyor insan. Adamı öpmeye sarılmaya korkuyorum hemen "are you sex?" diyor no diyince "e o zaman what are you??" diyor. Tamam gülüyoruz, ediyoruz ama benim gibi ateşli ve istekli bir kadını bile soğutacak derecede... şöyle parmağımın ucuyla dokunamaz oldum.. ben de sanırım farkında olmadan sırf uzak dursun benden diye nedensiz tartışma çıkarıp soğukluk yaratıyorum. ve evet ikizler burcu..

Gariplikler dünyası
Kimi yokluktan kimi fazlaliktan yakınır
Azı kara fazlası zarar diyenlerdenim
Hiç bir çözüm gelmiyorda aklıma

Şöyle söyleyeyim hem ilişki sıklığı hem süresi örnek gece başladı zar zor bitti bir kaç saat sonra sabah namazı sonra bir daha yatıp kalkıyor bir daha elinde olsa hiç çıkmayacak yataktan sevişme süresi uzun ben kaç defa geliyorum o bir anca oluyor mesela anlatamıyor da insan :)

Seytan ayrintida gizlidir.Boldladigim kısım.Masallah gece boyu siz de esinizden aşağı kalır degilmissiniz :)

Arkadaşlar merhaba ,

Öncelikle konum özel uzun bir konu bu mu dert veya yalan fake diyen arkadaşlar okumadan çıksınlar.

Çok uzun zamandır yazıp yazmama arasında gidip gelirken en sonunda yazmaya karar verdim . Sorunum evlilikte cinsellik burada ki bu tip konuların çoğu konu dert ilişkinin az yaşanması bende ise 13 yıl olmasına ragmen bitip tükenmeyen şehvet istek eşimin doyumsuzluğu artık öyle bir duruma geldim ki imdat deyip kaçasım var :)
Eşim evlendik evleneli sexe çok düşkün inanır mısınız haftanın 7 günü sabaha kadar sevişebilir bu adam belki bazı arkadaşlar diyecek çeşme mi bu :) inanın başına gelmeyen bilemez ağlanacak halime gülüyorum artık . Adamı işten eve gelirken öperken bile çekinir oldum SARILMAYI BIRAKTIM yanlış anlar felan diye durmadan küsüyorum alınganlık yapıyorum ki uzak dursun adamın suçu günahı da yok ama azıcık ilgiden gülmeden bir bakıyorum yataktayız adam doymuyor.

İnanın başına gelmeyen beni anlayamaz alıp karşıma konuştum kaç kez elimde değil insan sevdiğini özleyemez mi diyor tamam diyorum özlersin düşkünsün bana ama 1 veya 2 yetmiyor sana pestilim çıkıyor görmüyorsun seksten soğudum senin yüzünden dedim 1 hafta 10 gün uzak durmayı denedi adam geceleri kalkıp spor yapmaya sabah erkenden koşulara başladı inanın akşam o işe 10 da başlasa gece 1 kadar sanki adamda motor var diyeceksiniz abartıyor biliyorum insanın inanası gelmiyor ama doymuyor.
İnternetten okudum bir öneri olarak 15 gün boyunca ne zaman istersen tmm dedim belki bıkar adam diyor ki hayatımın en güzel bir haftasıydı ne bıkması iyice azıttı . Artık sex deyince başıma ağrı giriyor bu sebeple 10-15 günde bir izin veriyorum ve bu durum onda sinire yol açıyor evliliğimiz etkileniyor bunun haricinde bu adamla hiç sorunum yok çok mutluyum bazen okuyorum burada adam ay boyunca yaklaşmıyor keşke diyorum benim kocam da böyle olsaydı .

Konu özel olduğu için ve ben böyle şeyleri kimseyle konuşmayı sevmediğim için kimseyle hiç bir arkadaşımla paylaşmadım geçen yıla kadar geçen yıl alt katıma doktor karı , koca taşındı kadın psikiyatrist önce zamanla arkadaş olup doktor unvanına da güvenerek bu durumu açtım ona güldü bu hem kadınlarda hem erkeklerde yaşanan bir psikolojik durum dedi bu tarz insanlar uyanık olduğu zamanların %90 seks düşünür dedi sapık mı dedim sapıklık değil de aşırı düşkünlük tedaviye ikna et dedi tabi ki kocam tedavi olmadı durumu aynen aktardım ona hayır dedi benim sex günde 1 kaç kez aklıma geliyor dedi yoğun çalışıyorum beyin olarak biliyorsun dedi (evet gerçekten de çok yoğun ) inan öyle olsaydım giderdim doktora dedi dedim git belki başka bir şey vardır gitmedi.

Buraya yazma amacım iç dökmek rahatlamak artık taş olsa çatlar inanın yaşadıklarıma kafanızı şişirdiğim için de kusura bakmayın.
Her şeyin fazlası zarar bende de çok değil ama biraz tersi Bi durum yani en fazla yarım saat sürer en fazla o da bende bundan şikayetçiyim doğrusu

X