Konu Özel ve Gerçekten Dert...

Biraz korkudan o boşanırım dedim ciddi ciddi psikolojik olarak bittiğimi gördü yoksa vazgeçmezdi inanın
Ya yanlış anlamayın ama eğer seks bağımlısıysa sizinle olmasa bile başka biriyle yapmak isteyebilir.Bağımlılıklar insanı yoldan çıkarır. O yüzden 10-15 gün diye sınırlama koymanız çözüm olmayabilir.Kesin çözüm bence tedavi olmasını sağlamak.

seks terapisi veren ilişki uzmanları var. birlikte gitmeyi deneyin. Bu kadar sık olması da normal değil sanırım bilinçaltındaki bir meseleyle ilgili.

10-15 günde bir izin veriyorum demişsiniz e araya regl de giriyor siz ayda iki üç kere mi olsun istiyorsunuz.. Bunu normal erkekler bile istemez ki sizin eşiniz cok düşkünmüş
Haftada iki veya üç gün sizin için en ideali bence. Sende dinlenmiş olursun eşinde mutlu olur

peki hic bir uzmana danistiniz mi?
yani nasil ki cinsel isteksizliginin tedavisi varsa bunun da olabilir.

hani tabi kotu bir sey degil de siz o kadar istekli degilken sizin sogumaniz normal. En azindan bir sure dizginleyebilmeli veyahut da enerjisini baska sekilde atabilmeli. Sporun bu konuda yardimci olamamiz olmasi enteresan geldi, tabi kendini ne kadar zorluyor o da onemli.

bu dönem öyle benim psikolojim için.

İnanın ben yediklerine bağlıyorum bu durumu kuzenı otobüs işletmecisi memleketten doğal yumurta gelir 10 günde bir bal gelir kaymak tereyağı peynir doğal hazır peynir yediğini görmedim ben mesela

Tam aksi durum nasıl ki problemse bu da bence büyük bir problem.Kadin için eziyet resmen.Esinizin bu konuda bir doktora görünmesi lazım bencede.Sizin ruh sağlığınız için.
Gerçektende can sıkıcı.

Sorun iliski sıklığı mi suresi mi? Yani cidden 2 saat suruyorsa bu bir sorun, kendini kontrol etmeyi ve siz orgazm oldugunuzda o da bitirmeyi basarabilmeli.
Bence makul surede oldugu surece her gun birlikte olmak gayet normal, ama dedigim gibi makul sure cok önemli, kendi kendine basaramiyorsa tedavi görmeli. Gec bosalma da erken bosalma kadar ciddi bir sorun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…