- 14 Temmuz 2024
- 8
- 9
- 1
- 35
- Konu Sahibi toz pembe hayaller
-
Teşekkür ederim yorumunuz için. Zaten çocuklarım en çok onları düşünüyorum. Her anne gibi. Keşke daha önce, çok önce yapsaydım. YapabilseydimBiz kadınlar herşeyi başarırız bence konu kendi çocuğumuz ve onun geleceğiyse ne kadar beklersen o kadar o adamla sorun yaşarsın ailen de arkandaysa hiç düşünme bence çocukların o ortamdan ne kadar erken ayrılırsa o kadar iyi olur onlar için son karar yinede senin
Çocuklarınız kaç yaşında acabaTeşekkür ederim yorumunuz için. Zaten çocuklarım en çok onları düşünüyorum. Her anne gibi. Keşke daha önce, çok önce yapsaydım. Yapabilseydim
9 ve 4 yaşındalar.Çocuklarınız kaç yaşında acaba
Çok teşekkür ederim. İnşaallah hiç bir kadın, hiç bir anne çıktığı yolda hayal kırıklığı yaşamaz.Umarım bundan sonrakı hayatın çok güzel olur. Tabıkı başarırsın. Çalışma hayatı sana guzellıkler sunar.
Şuanda iki çocuğa bakabiliyorsun asalak bir parazitten kurtulunca çok daha iyi bakarsın.Merhaba hanımlar!
Biliyorum konu daha önce defalarca açıldı. Açılan konulara yorum da yaptım, şimdi işte şimdi öyle bir desteğe ihtiyacım var ki anlatamam. Bana yapabilirsin, bu adamı boşayabilirsin, diyecek birilerine ihtiyacım var.
İki çocuk, tam on yıldır kumar oynayan bir koca. Bitmek bilmeyen borç. (Borçlar akıl almaz meblalar. Hali hazırda 3.950bin borç yapmış.) İliğim kemiğim kurudu. Artık dayanamıyorum bu borç batağı bitmiyor. Biten benim ömrüm, sağlığım, psikolojim. Ev hanımıyım, iki çocuk var. Eğer bosanirsam ev kiram vs sorun olmayacak, ailem tarafından ama iki çocukla sıfırdan çalışma hayatını becerebilir miyim. Benim gibi cocukla boşanıp çalışma hayatına başlayan hanımlar, nasıl yaptınız en çok zorlandığıniz durumlar nelerdi? Bunları bilip planımı yapıp, bir işe başlayıp öyle boşanıcam.
Yeni evlenecek olan yada sevgilisinde en ufak kumar, sanal oyun vs. gibi olaylar görürseniz yaklaşmayın. Nacizane asla ama asla güvenmeyin. O kadar üzgünüm ki içim kan ağlıyor giden hayallerime.
Hiç calısmadın mıÇok teşekkür ederim. İnşaallah hiç bir kadın, hiç bir anne çıktığı yolda hayal kırıklığı yaşamaz.
Hem de ne. O kadar çok duyuyorum o kadar çok duyuyorum ki. Be borçlar milyonlar milyonlar..Kumar toplumda bu kadar yaygın mıydı eskiden son zamanlarda mı arttı.?Forumda her gün yeni bir kumar konusu görüyorum. Artan ekonomik zorluklar erkeklere kısa yoldan zenginleşeyim diye kumarı cazip mi gösteriyor anlamadım ki
10 senedir kumar oynadığını söylediğiniz adamdan neden iki çocuk yaptınız? Öncesinde biliyormuşsunuz. Bari korunun da 3. olmasın9 ve 4 yaşındalar.
Merhaba hanımlar!
Biliyorum konu daha önce defalarca açıldı. Açılan konulara yorum da yaptım, şimdi işte şimdi öyle bir desteğe ihtiyacım var ki anlatamam. Bana yapabilirsin, bu adamı boşayabilirsin, diyecek birilerine ihtiyacım var.
İki çocuk, tam on yıldır kumar oynayan bir koca. Bitmek bilmeyen borç. (Borçlar akıl almaz meblalar. Hali hazırda 3.950bin borç yapmış.) İliğim kemiğim kurudu. Artık dayanamıyorum bu borç batağı bitmiyor. Biten benim ömrüm, sağlığım, psikolojim. Ev hanımıyım, iki çocuk var. Eğer bosanirsam ev kiram vs sorun olmayacak, ailem tarafından ama iki çocukla sıfırdan çalışma hayatını becerebilir miyim. Benim gibi cocukla boşanıp çalışma hayatına başlayan hanımlar, nasıl yaptınız en çok zorlandığıniz durumlar nelerdi? Bunları bilip planımı yapıp, bir işe başlayıp öyle boşanıcam.
Yeni evlenecek olan yada sevgilisinde en ufak kumar, sanal oyun vs. gibi olaylar görürseniz yaklaşmayın. Nacizane asla ama asla güvenmeyin. O kadar üzgünüm ki içim kan ağlıyor giden hayallerime.
Aynen 10 yıldır kumar oynayan kocaya 2. Çocuk neden? Hadi diyelim ilk çocukta cahillikti, 2. Çocuğu yapmaz insan en azından.10 senedir kumar oynadığını söylediğiniz adamdan neden iki çocuk yaptınız? Öncesinde biliyormuşsunuz. Bari korunun da 3. olmasın
Sanırım online dünyanın güçlenmesi artırdı . Ulaşılabilir hale getirdi . Ve insanlara reklamı da kolay yapılıyor .Kumar toplumda bu kadar yaygın mıydı eskiden son zamanlarda mı arttı.?Forumda her gün yeni bir kumar konusu görüyorum. Artan ekonomik zorluklar erkeklere kısa yoldan zenginleşeyim diye kumarı cazip mi gösteriyor anlamadım ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?