• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konu Kocam ve Kumar

Kumar toplumda bu kadar yaygın mıydı eskiden son zamanlarda mı arttı.?Forumda her gün yeni bir kumar konusu görüyorum. Artan ekonomik zorluklar erkeklere kısa yoldan zenginleşeyim diye kumarı cazip mi gösteriyor anlamadım ki 🤷‍♀️
Çok basit girmesi dağda çoban olsan oynayabilirsin tek gerek olan şey telefon ve internet

10 senedir kumar oynadığını söylediğiniz adamdan neden iki çocuk yaptınız? Öncesinde biliyormuşsunuz. Bari korunun da 3. olmasın
Öncelikle haklısınız. 2014 te evlendik 2015 kızım dünyaya geldi. 2020 diğer çocuğum dunya ya geldi. İnan ki küçük cocugum 3 aylık ti kumar oynadığını öğrendiğim de. Öncesinde haberim yoktu. Oynuyormuş ama ben bilmiyordum. İkinciyi planlayarak isteyerek yaptım. Bilseydim bu kadar bağımlı, müptela bu kadar yüksek meblalarda oynadığını asla ama asla çocuk düşünmezdim.
Herşeyi ikimiz yaptık düğün masraflarına girdik, çalışıyordum. Borcumuz vardı o zamanlarda da düğün masrafı vs dedim.

Öncelikle haklısınız. 2014 te evlendik 2015 kızım dünyaya geldi. 2020 diğer çocuğum dunya ya geldi. İnan ki küçük cocugum 3 aylık ti kumar oynadığını öğrendiğim de. Öncesinde haberim yoktu. Oynuyormuş ama ben bilmiyordum. İkinciyi planlayarak isteyerek yaptım. Bilseydim bu kadar bağımlı, müptela bu kadar yüksek meblalarda oynadığını asla ama asla çocuk düşünmezdim.
Herşeyi ikimiz yaptık düğün masraflarına girdik, çalışıyordum. Borcumuz vardı o zamanlarda da düğün masrafı vs dedim.
Boşanın bence. Bu adam sizi kanser eder. Eniştem de kumar bağımlısı teyzem yıllarca çekti şimdi kanserle boğuşuyor. Yıllarca çekilen sıkıntılar ve haksızlıklar vücutta birikiyor ve bir anda patlıyor, hiçbir şey sizden kıymetli değil lütfen postalayın bu adamı

Back
X