• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konu ilk defa eşim

Bahsettiğin dert çok elzem bi ihtiyaç..ki bahsettiğin eksi yönü 1000 tane artıyı silip götürebilir de gayet..dream,eşin kendini yaymış,yaptığı şeyler(konuşurken gözüne bakmaması,ciddiye almaması,şakaya vurması) çok kaba. Bir kadın evde,kocasıyla dertleşip rahatlayamıyorsa o ev,o koca niye var yani:/
Ben de yaşıyorum ufak ufak böyle şeyler,sağlam posta koyuyorum..uzun süredir de çok şükür olmadı..kararlı ol,yumuşama
Tesekkur ederim beni anladıgın için
Evet beni cok seviyor bana baglı düşkün
Gün içinde 10 kere arar sorar
Yemeğe temizliğe yardım eder
Sarılır öper koklar ama
Ben bir sikintimi esimle paylasamam
Paylastıgımda ya haklısın der
Ya da hiç yorum yapmaz ya da olay tartısmaya gider
Beni anlamak yerine sen kendi kendini üzüp bosa takıyorsun der
Evet bu anlamda bence de salmıs
Acık acık diyorum rahatsız oldugumu ama ona göre sıkıntı yok malesef

Valla bulmussunda bunuyosun konunu okurken fakemi bu ya boyle erkek varmidirki dedim:) kusursuzluk diye birsey yoktur ay bile bukadar guzelken ustunde lekeler vardir. :) iletisim sorunu evlilikte biyerden sonra oluyor bence benim esimde keske konussada tv izlese mubarek hic konusmuyor nerdeyse.cok seviliyosun tadini cikar uzme kendini bi kac naz yaparsan bu durumlarida duzeltirsin gbime geliyor:)
Yapıyorum suanda sessiz kalıyorum bakalım amlayacak mi
Yoklugumu

Sizinle ilgili o kadar çok gereksiz yerde kafa patlatıyor ki, gerçekten ihtiyacınız olduğu anda buna enerjisi kalmıyor sanırım.ojemi ben düşünürüm,çantamı da.ama asıl düşünmesi yada yardımcı olması gereken yerde ilgisizse neye yarar diğerleri.sanki sizi küçük bir kız çocuğu gibi görüyor.cok mu naifsiniz.

Iste evlilik aski olduruyor guzelim nakarati

Benimki 2 yil agac oldu yillarimda saclari dokuldu
Sonuc alana kadar sonra zirrt ardini donup yatiyor durum bu

Sizinle ilgili o kadar çok gereksiz yerde kafa patlatıyor ki, gerçekten ihtiyacınız olduğu anda buna enerjisi kalmıyor sanırım.ojemi ben düşünürüm,çantamı da.ama asıl düşünmesi yada yardımcı olması gereken yerde ilgisizse neye yarar diğerleri.sanki sizi küçük bir kız çocuğu gibi görüyor.cok mu naifsiniz.
Evet öyle görüyordu eskiden
Ama şimdi naifliğimi alınganlık olarak nitelendiriyor
Aynen küçük kızı gini seviyor ama dediğim gbi bir sıkıntıdan sorundan bahsetsem ya gecistiriyor
Sorun sevmediğini soyluyor
Ya o anda espiri şaka yaparak tepki veriyor ben de sinirlenirsem eğer sonu tartısma oluyor

Iste evlilik aski olduruyor guzelim nakarati

Benimki 2 yil agac oldu yillarimda saclari dokuldu
Sonuc alana kadar sonra zirrt ardini donup yatiyor durum bu
:))
Doğru haklısın
Biz de zor kosullarda kavustuk ama evlenince hatun cepte rahatlıgı geliyor sanirim eşlere

Hahah benim eşim bunun onda biri olsaydı ayrılmazdım .
Çok fazla takımmışsınız boşverin yahu
Ben de eski eşimden ayrıldım
Evet eşim cok iyi bir insan ama bu kadar iyi bit insanın da benim zor zAmanımda yanımda olmama hissi yasatması canimi sıkıyor

Ben de eski eşimden ayrıldım
Evet eşim cok iyi bir insan ama bu kadar iyi bit insanın da benim zor zAmanımda yanımda olmama hissi yasatması canimi sıkıyor
Mükemmel isteseniz de olamaz. Bence anlattığıniz iyi özellikler bu canınızı sıkan özelliklerini sollar.
Nacizane tavsiyem bu konuyu açıp açıp canını sıkmayın. O konuşurken sizi severek konuşuyorsa o sırada tv izlerken tv den dikkatini kendinize cekin. Cidden can sıkmaya değmez bide bazı huylar değişmez size istediğiniz cevaplari vermiyor teselli edemiyor olması onu kötü yapmaz sizi sevmediğini önemsemediğini göstermez bence :)

Herkese merhaba;
Uzun olabilir konum.
Anlasılmak adına detay vererek yazacağım.
3 bucuk senelik evliyim
Eşim beni çok sevdiği için tüm düzenini bozarak, ailesini, arkadaslarıi geride bırakarak yasadıgı sehirden benim yasadıgım şehire geldi ve evlendik.
Çok aşık olarak evlendik , ben hala aşığım eşim de aşık oldugunu beni çok sevdiğini ara ara söyler.
Eskiden çok güzel bir iletişimimiz vardı, konusabiliyorduk uzun uzun.
Eşim üzerime çok fazla düşerdi, bana hep derdi ki ; ben seni cam bir fanusa koyacağım kimse kırmasın üzmesin diye de başında bekleyeceğim derdi, benim ikinci evliliğim bu.
Sen bir kere üzüntü yaşamıssın bir de ben seni üzersem bu cok buyuk yıkım olur sen bunu hak etmezsin derdi. Canımsın , sensiz yasayamam, sen beni yönlendir hep sen daha mantıklı düşünüyorsun , sen yanımda ol bu hayatta başka hiçbirsey istemem ben, bana ailemden daha yakınsın derdi.
Benim adima herseyi düşünürdü eşim , bana hiç iş plan kalmazdı.
Giyeceğim bir kıyafeti düşünürdü alırdı, bi ayakkabı alsam ona uygun gidip çanta alırdı.
Ojelerimi bile eşim alırdı, giyeceğim iç çamasırına kadar. Ben al demezdim düşünür kendi alırdı( o zamanlar magazacılık sektöründe idi)
Empati kurabilen bir eşim vardı, karsıma gecip seni kırdım , sen haklıydın vs diyebiliyordu.
Eşim evcimendir, gün içinde 4-5 kere beni arar
İşten cıkar direkt eve gelir, illa arar sorar birsey lazım mi diye.
Bir dediğimi iki etmez illa yapar sorun cıkartmaz.
İşten ikimiz de aynı anda gelir mutfaga gireriz ben söylemeden yardım eder.
Birlikte hazırlar birliikte toplarız
Gece çayi yapar getirir götürür falan
Ben olmadan biryere gitmez, bazen birlaç ayda bir arkadasları ile cıkar bilardo oynar iki üç saate geri gelir.
Elimde ağır poset görse alır sen birak der
Aksamları evdeyiz genelde, hep aynı koltukta kendisinie temas edecek şekilde yanında olayim ister.
Otururken sürekli sever beni, severek konusur ama bebek gbi sanki cocugu gbi sever beni
Aynen bir bebeği babasının sevmesi gibi sever.
Arabaya binerken arabamın kapısını açar
Bana hiç kırıcı birsey soylemez birseyi sorun etmez
Eve geldiğinde işten seni çok özledim der sarılır öper
Bazen evde dolanırken de kendi kendine konusur beni sever baska odadan:)

Benim bir sorunum var eşimle ilgili,
Bir sorunumuz oldugunda eşimle konusmak asla mümkün değil
Ona bir sıkıntımı actıgım zaman , direkt sabit fikirlidir.
Mesela çok basit bi örnek
Duş aldım diyelim o ara su kesildi, bana der ki bu saatte duş mu alınır.
Mesela diyelim ki trafik vardı yolda kaldım, cok sıkıldım bunu eşimle paylassam der ki, e sen de o yola girmeseydin:)
Yasadıgım sıkıntılari genelde bana bağlar
Mesela bir müşterim canımı sıksın işyerinde, direkt kestirir atar
E sen de çalısma o zaman o firmayla der
Yani benle güzel güzel evet canim haklısın vs gibi konusmaz.
Ben isterim konussun benimle, beni teselli etsin ama yok
Ben bu sekilde ilgi cok bekliyorum
Eşimden yana gelmeyince de canım sıkılıyor
Ben birsey anlatırım mesela
Tv izler yüzüme bile bakmaz bazen cok sinir olurum , kendisi de bana önemli birseyden bahsederken tv ye bakarak konusur bana değil.
Bu durum beni deli ediyor mesela
Adam bana anlatıyor ama gözü tv de, bundan ona bahsetsem ne alakası var der. Ona bakıyorım ama sana anlatıyorum der.
Yani bazen beni önemsemediğini düşünüyorum.
Bu düşüncemi kendisi ile paylastıgım zaman, anlamıyor beni asla
Ben seni önemsiyorum ama sen hissetmiyorsun diyor

Sizce ben fazla mi takılıyorum bu durumlara
Hassas mi yaklasıyorum
Biz sevgili iken dişimi çektirecektim , kendisi ist da yasıyordu ben bursada.
İnanın bunu söylediğimde kalkıp
İstanbuldan bursaya geldi ve dişim cekilirken yanımda oldu.
Çok basit bir
Mevzu bu. Gerek de yoktu.
Bir bucuk aydır dr larda sürünüyorum
6-7 adet dr a gttim
En son bel fıtıgından şüphelendiler , dün mr sonucunu aldım mesela.
Cıkmamıs bel fıtıgı dedim, hadi
Gecmiş olsun dedi o kadar.
Ben istiyorum ki; aa çok sevindim bak korktuk o kadar ama birsey yokmus vs desin :)
Mr cekilirken de yanımdaydı ama sanki eski ilgisi özeni yok gbi düşünüyorum eşimin bana karsı.
Kafam cok bulanık
Duygusalim bir de
Karısık yazdıysam çok pardon
Bu sabah eşime dedim; seninle konusmayacağım artık sen evliliğimizi değerli buluyor isen sen şapkanı önüne koy benimle iletişime geç dedim
Sen dayanamazsın benimle konusmadan kuzucummm dedi kahkaha attı
Ama cidden eşim gibi olgun bir erkek gibi konusana kadar kınusmayacağım onunla
Evlenmeden önceki davranislarini beklemeyin zaten o iş öyle olmuyor:) acı ama gerçek. Ne kadar az beklenti içinde olursanz o kadar mutlu olursunuz. Benim hayat felsefem bu oldu evlendkten sonra.

Canım bu böyledir ama
Evlenmeden önce
Ayağın taşa takılıp düşünce

Canım neyin var Kıyamam sana balım bitanem olur

Evlendikten sonra düşünce
gözün körmüydü önüne baksaydın olur

Çok takılma boyle şeylere

Genelde kadınlar ilişkinin başlarında bu kadar yoğun ilgi gösterir. Bu kadar yoğun yaşar duygularını.. Zaman geçtikten sonra da normale döner. Erkekler de ne oldu şimdi? Eskisi gibi neden değil? diye afallar.
Sizde tam tersi olmuş.

Canım evlendikten sonra bilirsin biçok şey değişir özellikle erkeklerde çok fark edilir malesef..
Ki senin eşinde de öyle aman aman bi sıkıntı yok anlattaıgına göre
Çok kafana takıyosan konus açık açık

İlk yazınızı okuduğumda 2 farklı erkekten bahsetmişsiniz intibası uyandı bende. ilk anlatım mükemmele yakın erkek.sonraki anlatımınız öküzün en önde gideni şeklinde bi çağrışımda bulunuyor. ne kadar zıt iki karakter. size bu denli değer verip sevip sayıyorsa neden sağlıksal bir sorununuzda bu denli duyarsız. bi derdinizi anlattığınızda hep sizin karşı cephenizdeymişcesine ters tavırlar, herhangi bi olayda hep dizi suçlarcasına konuşmalar....bi anlam veremedim doğrusu. 2 zıt karakteri anlatmışsınız yazınızda. seven koca bi olayda haksızsanız bile sizin safınızda durup sizden yana olandır. bu adamı jiç anlamadım doğrusu. böule sevip değer verecekse hiç vermesin daha iyi.

İlk yazınızı okuduğumda 2 farklı erkekten bahsetmişsiniz intibası uyandı bende. ilk anlatım mükemmele yakın erkek.sonraki anlatımınız öküzün en önde gideni şeklinde bi çağrışımda bulunuyor. ne kadar zıt iki karakter. size bu denli değer verip sevip sayıyorsa neden sağlıksal bir sorununuzda bu denli duyarsız. bi derdinizi anlattığınızda hep sizin karşı cephenizdeymişcesine ters tavırlar, herhangi bi olayda hep dizi suçlarcasına konuşmalar....bi anlam veremedim doğrusu. 2 zıt karakteri anlatmışsınız yazınızda. seven koca bi olayda haksızsanız bile sizin safınızda durup sizden yana olandır. bu adamı jiç anlamadım doğrusu. böule sevip değer verecekse hiç vermesin daha iyi.
Aslında sağlık sorunlarımda yanımda olur arar sorar ben dr a gidince
İki kere asılama oldum
İzin aldı evde tüm işleri o halletti benim istirahatim için
Ama bazı zamanlar acayip oluyor ben de bu yüzden cok içerliyorum

Aslında sağlık sorunlarımda yanımda olur arar sorar ben dr a gidince
İki kere asılama oldum
İzin aldı evde tüm işleri o halletti benim istirahatim için
Ama bazı zamanlar acayip oluyor ben de bu yüzden cok içerliyorum
Aslında demek istediğini çok iyi anladım bulup bunama değil bu ama bak sana birşey anlatıcam benim esim de çok iyidir ilgilidir kizim 1. 5 yaşındaydı şehir dışından dönüyoruz otobüsle metin tesislerinde durdu neyse indik bilen bilir orda süs havuzu var benim kızımda çok hareketli ama hiç durmaz daha bismillah demeden hop havuza düşmesin mi çırpınıyo eşim tuttu çekti ama omrum gitti tabi eşim de sol oldu ambulans geldi neyse ben ağla ağla icim cıktı inanır mısın eşim tek kelime etmedi tabi bunun acısını fena halde çıkardım ama çok sonra anladım ki bu elinde değil ciddi birdey olduğunda kitlenip kalıyor esin seni çok seviyor ve seninle 8lgili bir sorun olduğunda ilgilenmiyormuş gibi yapıyor belki de boyle bi savunması var çünkü özünde iyi bir insan bell8 saygılı seviyor o yüzden çok üzme kendini yıpratma

Aslında demek istediğini çok iyi anladım bulup bunama değil bu ama bak sana birşey anlatıcam benim esim de çok iyidir ilgilidir kizim 1. 5 yaşındaydı şehir dışından dönüyoruz otobüsle metin tesislerinde durdu neyse indik bilen bilir orda süs havuzu var benim kızımda çok hareketli ama hiç durmaz daha bismillah demeden hop havuza düşmesin mi çırpınıyo eşim tuttu çekti ama omrum gitti tabi eşim de sol oldu ambulans geldi neyse ben ağla ağla icim cıktı inanır mısın eşim tek kelime etmedi tabi bunun acısını fena halde çıkardım ama çok sonra anladım ki bu elinde değil ciddi birdey olduğunda kitlenip kalıyor esin seni çok seviyor ve seninle 8lgili bir sorun olduğunda ilgilenmiyormuş gibi yapıyor belki de boyle bi savunması var çünkü özünde iyi bir insan bell8 saygılı seviyor o yüzden çok üzme kendini yıpratma
İyi bir insan evet biliyorum ama
Bazı seyler canımı sıkıyor
Evde bana birsey anlatırken gözü hep tv de
Demin misafirimiz vardı ınsanlar konusurken onlarin yüzüne bakıyor dnliyor
Cevap veriyor benim cogu konusmam havada kalır
Kendi birsey anlatırken bile hep tv ge bakar
Bu durum da canımı sıkıyor beni önemsemediğini düşünüyorum
Ben bir sorundan bahsederken kendini kapatır bana
Benim oldugum yerin aksi yöne döner
Beni arkasına alır tek cevap vermez

Adam baba rolunden koca rolune gecis yapmis :KK70:
Bence suan ki durum daha saglikli.. Bebek gibi davraniyormus size onceden..

Yani uzulmeyin yinede. Siz kendi sorumlulugunuzu ustlenecek bir bireysiniz. Ve karsinizdaki de bir birey. Size bir birey gibi davranmasi daha iyi. Yinede yaninizda olur zaten merak etmeyin.

Bi erkek isterse beni baş üstünde taşısın ama kalkıp sohbet etmesini bilmiyorsa, göz teması kurmuyorsa bana hakarettir. İnsanlar konuşarak anlaşır.
Hayvan değiliz ki birbirimizi başımızdan salalım. Gerçi Hayvanlar bile yemini yakalar getirir, ailesine bakar, sever. Yani saydığınız özellikler zaten olması gereken şeyler.

Adam baba rolunden koca rolune gecis yapmis :KK70:
Bence suan ki durum daha saglikli.. Bebek gibi davraniyormus size onceden..

Yani uzulmeyin yinede. Siz kendi sorumlulugunuzu ustlenecek bir bireysiniz. Ve karsinizdaki de bir birey. Size bir birey gibi davranmasi daha iyi. Yinede yaninizda olur zaten merak etmeyin.
Hala bebek gbi davraniyor

Back