Eşimle 8 ay önce evlendik ve onun ilk benim ise ikinci evliliğim.. Ve ilk evliliğimden bir kızım var 14 yaşında ve eşimde benden yaşça küçük.. Benim derdim şu ailesi beni istemiyor şaşırcak bişey değil bu topluma göre ama benim çok zoruma gidiyor eşim onlara çok bağlı brni ikinci planda tutuyor onları kırmaktan korkuyor ama beni kırmaktan korkmuyor sürekli onlara evde ettiğimiz kavgalsrı anlatıyor böylelikle bana daha çok bileniyorlar ve bir dünya laf söylüyorlar hemde hakları olmadan ve sürekli eşime boşan gel diyorlar seni Dengin biriyle evlendirelim diyorlar ve bu evliliği akrabalarından gizliyorlar ve nikahımıza fa gelmemişlerdi oğullarını yetim gibi bıraktılar nikahta şimdi kıymete bindi evlatları kaç defa evlerine de gittim hep yüzüme güldüler iyi davrandılar ama biliyorum istemediklerini beni ve bunu dile getirmekten de hiç çekinmiyorlar beni oğullarına yakıştıramıyorlar ve her fırsatta boşan gel diyorlar eşimle aramıza soğukluk girdi eskisi gibi değiliz birbimize karşı evde iki yabancı gibiyiz sen ailene evin sırrını verdikçe bu iş düzelmez dedim kaç defa ama dinlemiyor en son sustur aileni dedim bakalım yapabilecekmi emin değilim onu yanlarına çekmek için de yalandan beni soruyormuş kayınvalidem nerde napıyor çalışıyormu nasıl diye göz boyama şekli yani maksat oğluna sorun bizde değil karında havası yaratmak. Ama daha evlenmeden önce bile ağıza alınmayacak laflar ve tehditlerle karşılaştım yinede birgün ağzımı açmadım saygısızlık yapmadım onlara . Eşim telefonla evlenmiş gibi evde ilgi yok alaka canı isterse ben bunu sorun olarak belirttim ama düzelmiyor ve ailesine de hep benim eksiklerimden bahsediyor olabilir benimde kaygılarım var sinirliyim daha doğrusu herkese sinirlenmem ters gelen insanlara sadece .. Gidip gelmiyorum ama eşimin aklı karışmış belli herşey olacağına varır takma bu kadar herşeyi kendimizi düzeltmemiz lazım diyor ama inanmıyorum etkileniyor çok çabuk ailesinden ve onlar kol kanat gerdikçe onu bir birey olarak görmedikçe hala kundaktaki bebek gibi davrandıkça da bu böyle devam edicek gerekeni söylemiyor karımla aramıza girmeyin diyemiyor direnemiyor ama sevdiğini biliyorum eskisi gibi olmasa bile bende seviyorum ama soğukluk başladı ikimizdede bana akıl verin sizce ne yapmalıyım?