• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konu içinde kendi mesajımızı bulma

esmergizmo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2013
8.104
10.538
248
bazen konular dallanıp budaklanıyor, bir sürü benzer konu vs oluyor. o konuyu takip ederken en son ne zaman ne yazmıştım hatırlayamıyor insan, bir buton vs ile o konudaki kendi mesajlarımızı görebilme gibi bir şey olsa güzel olurdu. öyle aklıma geldi, yapılabilir bişi mi bilmiyorum, öneride bulunayım dedim. sevgiler...

Arama butonunu tıklayıp ' üye mesajlarında ' kısmına üye adını yazın , 'sadece bu konuyu ara' seçeceğini seçip arama yaparsanız . İlgili üyenin o konuya yazdığı tüm mesajlar sıralanır .

IMG_9278.webp
IMG_9279.webp

bende site yönetimine önermek istediğim bir konu var ,

buraya hiç üye olmayan birinin yazdıgımız mesajlara konulara kadar ulaşması engellense daha iyi olur diye düşündüm.

Arama butonunu tıklayıp ' üye mesajlarında ' kısmına üye adını yazın , 'sadece bu konuyu ara' seçeceğini seçip arama yaparsanız . İlgili üyenin o konuya yazdığı tüm mesajlar sıralanır .

Eki Görüntüle 1911351
Eki Görüntüle 1911350
aa bu süpermiş bazen sayfalarca aradığımı biliyorum:kızgın: profilden mesajlara girilincede her konudaki cevaplar çıkıyor.. bu yol çok pratikmiş saolasın:KK68:

Back
X