Konu guzellik!

Evet canım nete pastel moonlight yaz çıkar n11 de uygun fiyatlara var gratisde de vardır

http://3.bp.blogspot.com/-6_45wIsTlLw/VbYdCcfb0EI/AAAAAAAAFzg/VODobj8kYzs/s1600/pml4.jpg
pastel moonlight ı asla tavsiye etmem kızlar, sim sim duruyor gelinin kız kardeşi gibi ve hiç kalıcı değil...
ben flormar terracotta aydınlartıcı pudra kullanıyorum, memnunum...

Bright crystal canım ben de 6 ay önceye kadar senin gibiydim, nasıl öyle ışıl ışıl oluyorlar diye merakla araştırmaya başladım...ben çaremi haftada 1 kez kil maskesi yapmak ve her gün düzenli cilt temizliği nemlendirici sürmek ile buldum...ne kadar aydınlatıcı da sürülse alttaki cilt pürüssüz ve nemli, bakımlı değilse güzel durmuyor ciltte, önce bir süre cilt tipine göre yapılan bakım gerçekten makyajın çok daha güzel durmasını sağlıyor ve kendiliğinden ışıldıyor...

tıpkı arkadaşların belirttiği gibi temiz bakımlı bir cilt, bakımlı dişler, bence mutlaka ojeli tırnaklar, abartısız giyim ve makyaj ve mutlaka hafif de olsa topuklu ayakkabı....

saçlar en önemlisi , ben de buna katılıyorum, bakımlı, pırıl pırıl, güzel kokan ve şekil verilmiş saçlar bence bakımlı gözükmenin ilk yolu

bunun için hangi ürünleri kullandıklarını sormuşsunuz...urban bakım yağları, yves rocher saç bakım yağları benim favori yağlarım, ayrıca morphose marka saç bakım ürünleri de çok iyi ve süper kokuyor...

hangi urunler kullaniyorsunuz mesela. Of cok cahilimm

hangi urunler kullaniyorsunuz mesela. Of cok cahilimm
Bunun için mağazalardaki çalışanlardan yardım alabilirsiniz, yves rocher hem uygun fiyatlı hem de temiz içerikli ürünler sunuyor..önce cilt tipinizi belirlesinler, ona göre alırsınız...benim gözenekli ve nemsizdi, haftada bir kez gözenek küçültücü kil maskesi yapıyorum, temizleme suyu,tonik ve nemlendirici kullanıyorum hergun mutlaka,sabah-aksam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…