Bende bu ara böyle hissediyorum, KK yı okumakta buna sebep oldu biraz . Aynı ne güzel karım var desin istiyorum :)Merhaba arkadaslar. Benimki sorun degil belki ama size danismak ve akil almak istiyorum.
Simdi şöyle ki ne zaman disari ciksam ne zaman internette dolassam heryer manken dolmus. Kendimi cirkin hissediyorum. Insanlar nasil bu kadar bakimli nasil bu kadar guzel olabiliyorlar anlayamiyorum. Ben kendimi biraz paspal hissediyorum onlarin yaninda. Ve evliyim ben. Esimin daha fazla ilgisini cekmek istiyorum. Herhangi bir sorunumuz yok cok sukur ama ben istiyorum ki ne guzel karım var desin.
Benimle ayni yada benzer seyleri hisseden var mi aranizda. Daha bakimli guzel olmak icin neler yapilabilir. Bu arada yazin burun estetik ameliyat olacagim. Acaba bu benim goruntumu guzellestirir mi.
27 yasindayim. Esimle birbirimizi seviyoruz ama hani boyle bi bakan birdaha bakar ya iste oyle olmak dogal mi yoksa insanlar calisip ugrasip mi yapiyorlar bunu. Esim bana hayran olsun istiyorum. Ve aynaya baktigimda gordugum sey beni tatmin etsin istiyorum herseyden once. Siz kac yasinizdasiniz.Bende bu ara böyle hissediyorum, KK yı okumakta buna sebep oldu biraz . Aynı ne güzel karım var desin istiyorum :)
Yaşınız kaç, ben biraz da yaşlı hissetmeye başladım bu aralar
Insallah iyi bi goruntuye kavusurum ben de. Aslinda cok sorunlu bi goruntusu yok burnumun. Buyuk olmayan bi kemer var. Nefes promlemlerimden dolayi ameliyat olmam gerekti ben de firsat bu firsat dedim acikcasi.Eminim şimdi de hoşsunuzdur ama burnunuz fazla kemikli vs ise tabiki estetikten sonra farkeder, ifadeyi değiştiriyor sonuçta. Bende öyle oldu en azından. Daha mutlu hissediyorum. Bu enerji de giydiğinizden taktığınıza duruşunuza kadar herşeye yansıyor.
Eki Görüntüle 1992370
Bak burda güzelliğini beğenmeyen bir hemşirenin başına gelenler var..slikon yaptırmış ve sonra olanlar resimde
Insallah iyi bi goruntuye kavusurum ben de. Aslinda cok sorunlu bi goruntusu yok burnumun. Buyuk olmayan bi kemer var. Nefes promlemlerimden dolayi ameliyat olmam gerekti ben de firsat bu firsat dedim acikcasi.
Nasil cok bi degisim oldu mu. Eskiye nezaran daha hos bi goruntuye kavustu mu. Yani ben daha kadinsi daha kibar bi goruntuye sahip olur muyum onu merak ediyorum.Ha hayyy sanki konuyu ben açtım
Ben yazi da bklemiyicem valla itiraf edeyim eltimi kiskandim
Yok daha yapmadım bende istiyorum burnum uzun biraz kırik ve eğri değil ama yüzüme büyük sanki kuruntu mu bilmiyorum ama karar verdim olucam amelyatNasil cok bi degisim oldu mu. Eskiye nezaran daha hos bi goruntuye kavustu mu. Yani ben daha kadinsi daha kibar bi goruntuye sahip olur muyum onu merak ediyorum.
Yok amacim silikon yaptirmak degil. Yapay bi guzellik degil anlatmak istédigim. Burun estetigi icin bile en dogali olsun diye arastiriyorum ki nefes problemim var asil olarak. Ameliyati firsat bilip estetik de oluyum dedim. Yani siz bir kadin olarak nasil daha guzel gorunurumu hic dusunmediniz mi ki benim bu soruma arayip tarayip en olumsuzunu bulup cikardiniz karsima. Tamam o zaman ben bisey yapmayim.Eki Görüntüle 1992370
Bak burda güzelliğini beğenmeyen bir hemşirenin başına gelenler var..slikon yaptırmış ve sonra olanlar resimde