- 27 Kasım 2014
- 4.024
- 5.042
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 1992370
Bak burda güzelliğini beğenmeyen bir hemşirenin başına gelenler var..slikon yaptırmış ve sonra olanlar resimde
Bu benim kaşım ve çok seviyorum yüzüm yuvarlak sayılmaz ama uzunda deil hep böyle kullanıyorum çok yakışıyor kuafrn daha iyi bilir tabi ama tavsiye ederm bu şekli
Yok bu benim kendi kaşım kontr falan degil o kadar sık ve hızlı uzuyorki istedigimz şekli veriyoruz kuafrmle :) her hafta kas bıyık aldıriyorum malesefayy bu kaslar nasil oluyor yaa? Kontur montur dedikleri bu mu?
konu sahibi arkadasim kusura bakma konuyu gorunce dayanamadim isgal ettim burayi hakkini helal et
Yok bu benim kendi kaşım kontr falan degil o kadar sık ve hızlı uzuyorki istedigimz şekli veriyoruz kuafrmle :) her hafta kas bıyık aldıriyorum malesef
Valla geçen bi arkadasm bu ne oklava gibi deistr artık şunu demişti ama ben seviyorum :) tsk.ederm :)cok hosmus masalllah
senin yaninda boyle kalicaz nerdeyse
Valla geçen bi arkadasm bu ne oklava gibi deistr artık şunu demişti ama ben seviyorum :) tsk.ederm :)
Sesli güldümBende bakimli ol uyum diyorum.guzel giyinip susleniyorim.altima topuklu giyiyorum.sonuç iki çocukla makyaj akmış sancim kızım tarafından yolunmus.üstümde mama lekeleri ve topuklu ayakkabıyla yürüyen bir travesti boynumda kızımın emzigi asılı oglum cikolatasini pop oma sürmüş haberim yok goz altlarına akan sürmenin siyahi rujum disime gelmiş farketmemisim korsem yukarı çıkmış alttan gobek fırlamış tabi bunlar bakimli hallerim hersey istemekle olmuhor
merhaba bende burun ameliyatı olmak istiyorum burnun düsük biraz ve kemerli biraz ve ıcunu bile kaldırınca nefesim açılıyor esimde nefes olayına inanmıyor gercekten etkiliyor fegilmiBende de nefes problemi vardı bu sırada estetik de oldum. İyi nefes alabilmek kadar güzel bişey yokmuş. Rahatladım gerçekten. Doğal olmasına ve kalkıklığının sınırına mutlaka dikkat edin, doktorunuzla konuşursunuz zaten. Ama tabiki bir burunla da herşey değişmiyor, çok çok büyük beklentilerle de girmeyin o ameliyata. Güzellik bir bütün bence, bir insanın duruşu , konuşması, tavrı, etrafına yaydığı enerji hepsi çok etkili diye düşünüyorum.
merhaba bende burun ameliyatı olmak istiyorum burnun düsük biraz ve kemerli biraz ve ıcunu bile kaldırınca nefesim açılıyor esimde nefes olayına inanmıyor gercekten etkiliyor fegilmi
bana da lazım...bazıları etkilemiyor dedi diye kararsızdımMerhaba missmadam , evet etkiliyor bunu özellikle doktorunuza da belirtirseniz zaten o konuda da müdahaleyi yapıyorlar. %100 düzeliyor diyemem ama bir rahatlık sağlıyor tabi sizin burun yapınıza da bağlı.
bana da lazım...bazıları etkilemiyor dedi diye kararsızdım
bir tarafım neredeyse hiç nefes aldırmıyor çünkü...teşekkürler
O ne ki
İyi bir kaş dizaynı veeee İpek kirpik diyorumMerhaba arkadaslar. Benimki sorun degil belki ama size danismak ve akil almak istiyorum.
Simdi şöyle ki ne zaman disari ciksam ne zaman internette dolassam heryer manken dolmus. Kendimi cirkin hissediyorum. Insanlar nasil bu kadar bakimli nasil bu kadar guzel olabiliyorlar anlayamiyorum. Ben kendimi biraz paspal hissediyorum onlarin yaninda. Ve evliyim ben. Esimin daha fazla ilgisini cekmek istiyorum. Herhangi bir sorunumuz yok cok sukur ama ben istiyorum ki ne guzel karım var desin.
Benimle ayni yada benzer seyleri hisseden var mi aranizda. Daha bakimli guzel olmak icin neler yapilabilir. Bu arada yazin burun estetik ameliyat olacagim. Acaba bu benim goruntumu guzellestirir mi.
Arkadaslar ankarada guzel kas alan bir yer varsa bildiginiz benimle paylasir misiniz. Bir de toplu oĺmayan ama ince de olmayan bir yuzum var ne yuvarlak ne uzun anlayacaginiz. Sizce nasil bir kas yakisir?