- 19 Nisan 2015
- 2.244
- 2.224
Benden bi tane dahaHa hayyy sanki konuyu ben açtım
Ben yazi da bklemiyicem valla itiraf edeyim eltimi kiskandim
İnan aynı şeyi hissettim ahanda içimdeki kahve konuşmuş dedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benden bi tane dahaHa hayyy sanki konuyu ben açtım
Ben yazi da bklemiyicem valla itiraf edeyim eltimi kiskandim
Ah şu eltiler napak hepsine cırkin kız nerden bulucaz illa daha güzel leri geliyorBenden bi tane daha
İnan aynı şeyi hissettim ahanda içimdeki kahve konuşmuş dedim
Evet canım nete pastel moonlight yaz çıkar n11 de uygun fiyatlara var gratisde de vardırO ne ki
Aydınlatıcı diye mi satılıyor, çok cahil kalmışım
pastel moonlight ı asla tavsiye etmem kızlar, sim sim duruyor gelinin kız kardeşi gibi ve hiç kalıcı değil...Evet canım nete pastel moonlight yaz çıkar n11 de uygun fiyatlara var gratisde de vardır
http://3.bp.blogspot.com/-6_45wIsTlLw/VbYdCcfb0EI/AAAAAAAAFzg/VODobj8kYzs/s1600/pml4.jpg
tıpkı arkadaşların belirttiği gibi temiz bakımlı bir cilt, bakımlı dişler, bence mutlaka ojeli tırnaklar, abartısız giyim ve makyaj ve mutlaka hafif de olsa topuklu ayakkabı....Merhaba arkadaslar. Benimki sorun degil belki ama size danismak ve akil almak istiyorum.
Simdi şöyle ki ne zaman disari ciksam ne zaman internette dolassam heryer manken dolmus. Kendimi cirkin hissediyorum. Insanlar nasil bu kadar bakimli nasil bu kadar guzel olabiliyorlar anlayamiyorum. Ben kendimi biraz paspal hissediyorum onlarin yaninda. Ve evliyim ben. Esimin daha fazla ilgisini cekmek istiyorum. Herhangi bir sorunumuz yok cok sukur ama ben istiyorum ki ne guzel karım var desin.
Benimle ayni yada benzer seyleri hisseden var mi aranizda. Daha bakimli guzel olmak icin neler yapilabilir. Bu arada yazin burun estetik ameliyat olacagim. Acaba bu benim goruntumu guzellestirir mi.
Arkadaslar ankarada guzel kas alan bir yer varsa bildiginiz benimle paylasir misiniz. Bir de toplu oĺmayan ama ince de olmayan bir yuzum var ne yuvarlak ne uzun anlayacaginiz. Sizce nasil bir kas yakisir?
hangi urunler kullaniyorsunuz mesela. Of cok cahilimmpastel moonlight ı asla tavsiye etmem kızlar, sim sim duruyor gelinin kız kardeşi gibi ve hiç kalıcı değil...
ben flormar terracotta aydınlartıcı pudra kullanıyorum, memnunum...
Bright crystal canım ben de 6 ay önceye kadar senin gibiydim, nasıl öyle ışıl ışıl oluyorlar diye merakla araştırmaya başladım...ben çaremi haftada 1 kez kil maskesi yapmak ve her gün düzenli cilt temizliği nemlendirici sürmek ile buldum...ne kadar aydınlatıcı da sürülse alttaki cilt pürüssüz ve nemli, bakımlı değilse güzel durmuyor ciltte, önce bir süre cilt tipine göre yapılan bakım gerçekten makyajın çok daha güzel durmasını sağlıyor ve kendiliğinden ışıldıyor...
Bunun için mağazalardaki çalışanlardan yardım alabilirsiniz, yves rocher hem uygun fiyatlı hem de temiz içerikli ürünler sunuyor..önce cilt tipinizi belirlesinler, ona göre alırsınız...benim gözenekli ve nemsizdi, haftada bir kez gözenek küçültücü kil maskesi yapıyorum, temizleme suyu,tonik ve nemlendirici kullanıyorum hergun mutlaka,sabah-aksamhangi urunler kullaniyorsunuz mesela. Of cok cahilimm
Buna da hemşire demeye bin şahit böyle bilinçsiz bir hemşireye kendimizi çoluk çocuğumuzu emanet ediyoruz.