Direkt konuya giriyorum halam görücü usulü birisiyle tanıştırdı düzgün, efendi dedi. Halamın komşusunun oğlu. Nisanın ilk haftası bir cafede memlekette tanıştık. Oğlan matematik öğretmeni Urfada. Uzak mesafe ilişkisi görüşüyoruz. Toplam yüz yüze cafede 4 defa buluştuk. Dün de mezuniyetten falan bahsederken bu bana üniversitedeki arkadaşlarının fotoğraflarını attı grupça. Kızın birisinin eli bunun kolunun üzerinde temas var yani. Sonra başka bir kızla da Nisanın son haftası Urfa merkezde buluşmuş. Kız da Urfada öğretmen. Hatta evinin altında cafede oturduk diyor. Bana hediye almıştı hatta hediyeyi beraber seçmişler meğer dün öğrendim. Senden bahsettim bana birkaç taktik verdi diyor. Ben de doğru bulmuyorum baş başa oturmanı ben neden senle görüşürken baş başa bir erkekle oturmuyorum cafede dedim. Haklısın yazmış.
Cevap yazmıyorum mesajlarına sabah günaydın yazmış ona da cevap vermedim. Akşam attığı mesajlar bunlar. Sizce haklı mıyım kızlar Nisanın son haftası benimle ciddi bir ilişki için görüşüyordu aslında. Üzüldüm böyle yapmasına. Arkadaşım deyince kız olacağını sorgulamadım o zaman bilmiyorum. '' Sana anlattım ya ben bu bilince geç eriştim. Üniversitede çekirdek bi grubumuz vardı bizim bu fotoğrafta gördüğün ekip olarak. Herkes bir diğeriyle çok rahat takılırdı. Sonradan sonraya biz işte 3. sınıftayken biraz yoğunluk biraz öz bilinç diyerek bu buluşmalarımızı baş başadan topluya çevirmiştik. Ondan sonra da işte bu gördüğün Esradan başka kimseyle baş başa da oturmadım görüp denk gelip de
'' '' Ama dediğim gibi bi sebep gerekmiyor kim olursa olsun artık sen rahatsız oluyosun anladım ben de senle beraber giderim onlarla görüşmeye
'' '' Yok be gerekseydi 2020den beri ikimiz de Urfadayız bi şekilde çıkardı
''