- 17 Aralık 2015
- 26.425
- 48.114
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen bir şey deme oldu mu sus benceGercekten Allah razı olsun aklı selim objektif ve gerçekçi biri çıktı, burada sallayanların hiçbiri evine eşinin eski eşinden olma kızını almazlar. Zaten sevmemem için sağlam bir gerekçem var bana o evliliği hatırlatıyor, kimseyi zorlamadım silah dayamadım ben. Ayrı evim arabam var kimselere muhtaç değilken evlendim, aşk evliliğiydi zaten asla başka bi nedenle şu durumdaki bi adamla evlenmezdim ama duygularıma söz geçiremedim ve yine duygularımla hareket ediyorum istemiyorum bu kadar net, hayatımda istemediğim hiçbirşeyede izin vermedim eşimde karakterimi biliyor beni böyle kabul etti o kızı görmek istemiyorsam eve almayacagımıda bilerek evlendi. Yani istediğini yazsınlar kınasınlar bende bir yıl önce böyle bi konu görsem bende sallardım ama o iş öyle olmuyormuş ne diyim
Anne değilim ama bunu düşündüm ben de. Konudaki anne ölmüş de olabilirdi. Koca olacak mikrop rahat rahat sevişsin diye çocuk sersefil mi olacaktı? İçim sızlıyor empati kurarken.Rabbim evlatlarimi BENSIZ BIRAKMASIN
canım duygularınla hareket edip çocuk yapma olur mu? çünkü senin doğurduğun ondan daha değerli falan olmayacak :) aynı muameleyi görecek emin olabilirsin. gelicem diyosa da gelir bak ben sana diyim :) hadi şurda rahat geçirceğin bir 5 ayın falan var. sonra kocan, kocanın kızı ve sen yıllar boyu yaşar gidersiniz artık.Gercekten Allah razı olsun aklı selim objektif ve gerçekçi biri çıktı, burada sallayanların hiçbiri evine eşinin eski eşinden olma kızını almazlar. Zaten sevmemem için sağlam bir gerekçem var bana o evliliği hatırlatıyor, kimseyi zorlamadım silah dayamadım ben. Ayrı evim arabam var kimselere muhtaç değilken evlendim, aşk evliliğiydi zaten asla başka bi nedenle şu durumdaki bi adamla evlenmezdim ama duygularıma söz geçiremedim ve yine duygularımla hareket ediyorum istemiyorum bu kadar net, hayatımda istemediğim hiçbirşeyede izin vermedim eşimde karakterimi biliyor beni böyle kabul etti o kızı görmek istemiyorsam eve almayacagımıda bilerek evlendi. Yani istediğini yazsınlar kınasınlar bende bir yıl önce böyle bi konu görsem bende sallardım ama o iş öyle olmuyormuş ne diyim
Ya bırakın Allah aşkına,perşembenin gelişi çarşambadan bellidir.Herkes kalbinin ekmeğini yer bu dünyada.Bence siz de kendi vicdaninizi başka birinin yaşamı uzerinden rahatlatiyorsunuz.
Ok en iyi sizsiniz.
Ama iki gün eşinizin annesi evinize gelse, burada ağlarsınız.
Kadının bu başına gelen kesinlikle kolay değil bu kadar ağır yargilanmayi hak etmiyor, onun sorunu değil eşinin sorunu.
Burada tek yanlısı boşanmış çocuklu biriyle evlenmesi.
adam bence kızından vaz geçmemış tek basina bakamadigi icin annesine emanet etmis, kopruyu gecene kadar tabiri caiz ise ayiya dayı demiş he tamam gelmez sen nasil istersen diyip evlenmiş.Şey korkutmuyor mu senin gözünü merak ediyorum.
Kızı için senden vazgeçen adam, başkası için senden ne kadar kolay vazgeçer? Hiç bunu düşündun mu? Sırf bu sebepten bile evlenilmez böyle bir adamla. Adam kızından vazgeçmiş.
Hamile diye biliyorum konu sahibi.canım duygularınla hareket edip çocuk yapma olur mu? çünkü senin doğurduğun ondan daha değerli falan olmayacak :) aynı muameleyi görecek emin olabilirsin. gelicem diyosa da gelir bak ben sana diyim :) hadi şurda rahat geçirceğin bir 5 ayın falan var. sonra kocan, kocanın kızı ve sen yıllar boyu yaşar gidersiniz artık.
ülkenin boşanma oranlarından haberiniz yok galiba.her 4 evlilikten biri boşanmayla bitiyor.e o çocuklar ne oluyor sanıyorsunuz?toplama kamplarına mı gönderiliyorlar?gayet yaşıyorlar ya anneleriyle ya da babalarıyla.e bu insanlar tekrar evlenmiyor mu?büyük konuşmayın evladınız varsa.onun da boşanmış bir kadın ya da adam olmayacağının garantisini mi aldınız?
Ağzına sağlık tam da bunları söylemek geçiyordu içimden ohhh iyi oldu gerek kalmadı..Umarım kız saf, sessiz, uysal bir kız değildir. Seni sinirden kudurtan bir kızdır ve bu kudurman onun hiç umrunda olmaz. Her gün sana külot toplatır. Her yeri dağıtır. Huzurunu kaybedersin. Bu kalp ile hakettiğin bu çünkü.
Bir şekilde annesinin yanına bırakıp kendi yanına almaması bana vazgeçtiğini düşündürdü ama evet köprüyü geçene kadar orda bırakmış şimdi de geri alacak. Bence çokta iyi yapacak. Keşke hiç birakmasaydi o küçücük masumun içinde ne yaralar açmıştır bu durum. Adamın hayatından gidecek olan birisi varsa bu konu sahibinin kendisi ama henüz haberi yok :)adam bence kızından vaz geçmemış tek basina bakamadigi icin annesine emanet etmis, kopruyu gecene kadar tabiri caiz ise ayiya dayı demiş he tamam gelmez sen nasil istersen diyip evlenmiş.
şimdide kizi yanina alacak
He bacım herkes kalbinin ekmeğini yer, sen böyle avun dur, insan denilen varlığın gerçeği bu değil dünya da öyle bir yer değilYa bırakın Allah aşkına,perşembenin gelişi çarşambadan bellidir.Herkes kalbinin ekmeğini yer bu dünyada.
Gercekten Allah razı olsun aklı selim objektif ve gerçekçi biri çıktı, burada sallayanların hiçbiri evine eşinin eski eşinden olma kızını almazlar. Zaten sevmemem için sağlam bir gerekçem var bana o evliliği hatırlatıyor, kimseyi zorlamadım silah dayamadım ben. Ayrı evim arabam var kimselere muhtaç değilken evlendim, aşk evliliğiydi zaten asla başka bi nedenle şu durumdaki bi adamla evlenmezdim ama duygularıma söz geçiremedim ve yine duygularımla hareket ediyorum istemiyorum bu kadar net, hayatımda istemediğim hiçbirşeyede izin vermedim eşimde karakterimi biliyor beni böyle kabul etti o kızı görmek istemiyorsam eve almayacagımıda bilerek evlendi. Yani istediğini yazsınlar kınasınlar bende bir yıl önce böyle bi konu görsem bende sallardım ama o iş öyle olmuyormuş ne diyim
Gercekten Allah razı olsun aklı selim objektif ve gerçekçi biri çıktı, burada sallayanların hiçbiri evine eşinin eski eşinden olma kızını almazlar. Zaten sevmemem için sağlam bir gerekçem var bana o evliliği hatırlatıyor, kimseyi zorlamadım silah dayamadım ben. Ayrı evim arabam var kimselere muhtaç değilken evlendim, aşk evliliğiydi zaten asla başka bi nedenle şu durumdaki bi adamla evlenmezdim ama duygularıma söz geçiremedim ve yine duygularımla hareket ediyorum istemiyorum bu kadar net, hayatımda istemediğim hiçbirşeyede izin vermedim eşimde karakterimi biliyor beni böyle kabul etti o kızı görmek istemiyorsam eve almayacagımıda bilerek evlendi. Yani istediğini yazsınlar kınasınlar bende bir yıl önce böyle bi konu görsem bende sallardım ama o iş öyle olmuyormuş ne diyim
Zaten dul derken
Anneyle kıza ev alıcak kadın dul evlenmiyecek
Adam evlenecek karisıyla yaşıyacak
Kız baba yanına gelmiyecek
Eee başka yok böyle dünya o kıza hem anne hem baba bakmak zorunda
Nasıl sevişerek üredilerse zevkle
O çocuğa da zevkle hatta eşşek gibi bakmak zorundalar
Bizim yüzümüzden aldırdı kürtaj olduHamile diye biliyorum konu sahibi.
Biz buna öngörü diyoruz,bilmem anlatabiliyor muyum?Tekrar söylüyorum,sebep ne olursa olsun,kimsenin 13 yaşında bir çocuğun psikolojisini bozmaya hakkı yok!.He bacım herkes kalbinin ekmeğini yer, sen böyle avun dur, insan denilen varlığın gerçeği bu değil dünya da öyle bir yer değil
çocuğu olanlar boşanırken bir kere daha mı düşünsün?sitede duyduğum en saçma önerilerden biri.iyi forumlar.Sadece konu sahibiyle empati kurmaya çalışıyorum.
Ben de evimde sürekli bir yabancıyı istemezdim, insan bunu ister istemez düşünür.
Çocuğu olanlar boşanırken bir kere daha düşünsün.
Ha evli çocuğu olmayanlar da on kere daha düşünsün.
vebal aldık gördün mü mss.Bizim yüzümüzden aldırdı kürtaj oldu
Ne inandırıcı dimi
Hiç tanımadığı sanal alem için kendi canına bile kıyan birisine, merhamet diyoruz ,vicdan diyoruz, empati diyoruz.o da nau nau diyorBizim yüzümüzden aldırdı kürtaj oldu
Ne inandırıcı dimi