- 17 Aralık 2015
- 26.425
- 48.114
ya bizler annelik ic gudusunden sanirim keşke birakmasaydı vs diyoruz ama şoyle bir baktigimiz da istisnalar kaideyi bozmaz ama erkeklerin bir çocuga bakabilme kapasitesi bir annenin cocuga bakabilme kapasitesinden çok daha düşük bence en azindan bizim toplumumuzda böyle.Bir şekilde annesinin yanına bırakıp kendi yanına almaması bana vazgeçtiğini düşündürdü ama evet köprüyü geçene kadar orda bırakmış şimdi de geri alacak. Bence çokta iyi yapacak. Keşke hiç birakmasaydi o küçücük masumun içinde ne yaralar açmıştır bu durum. Adamın hayatından gidecek olan birisi varsa bu konu sahibinin kendisi ama henüz haberi yok :)
genel olarak erkek egemen bir toplumuz su ictigi bardaği yerinden kaldirmayan, içecegi suyu bile mutfaga gidip kendi almayan ayagina getirilen paşa oğullarımizdan çocuk bakmalarini bekleyemeyiz bence.
baş etmesi çok güç bir şey boyle yetisen erkekler icin, adam kendine bakamiyor ki cocuga baksin yapabilecegi en iyi seyi yapip bakimini en yakinina vermiş.
yetiştirme yurdunada birakabilirdi ama yapmamış.
ben oyumu babanın kizindan vazgeçmediginden sadece bize gore evet yanlis ama kendi annesine emanet ettiginden yana kullaniyorum