Siz hastasınız dr a ihtiyacinız var direk yatırsınlar sizi hattaGercekten Allah razı olsun aklı selim objektif ve gerçekçi biri çıktı, burada sallayanların hiçbiri evine eşinin eski eşinden olma kızını almazlar. Zaten sevmemem için sağlam bir gerekçem var bana o evliliği hatırlatıyor, kimseyi zorlamadım silah dayamadım ben. Ayrı evim arabam var kimselere muhtaç değilken evlendim, aşk evliliğiydi zaten asla başka bi nedenle şu durumdaki bi adamla evlenmezdim ama duygularıma söz geçiremedim ve yine duygularımla hareket ediyorum istemiyorum bu kadar net, hayatımda istemediğim hiçbirşeyede izin vermedim eşimde karakterimi biliyor beni böyle kabul etti o kızı görmek istemiyorsam eve almayacagımıda bilerek evlendi. Yani istediğini yazsınlar kınasınlar bende bir yıl önce böyle bi konu görsem bende sallardım ama o iş öyle olmuyormuş ne diyim
Esimin annesi gelse evet aglarim belki ama esimin kizi varsa tabii ki de buyursun gelsin ve geliyordur belki de bilemezsiniz tatlim.bunu bilerek evlenmisimdir insanlari evlendiler mi analariyla babalariyla ayri yasarlar ama evlatlari atilmaz...Ve evet en iyi benim nerden bildiniz.en kotu de sizler gibi bu zihniyette olanlar kusura bakabilirsinizBence siz de kendi vicdaninizi başka birinin yaşamı uzerinden rahatlatiyorsunuz.
Ok en iyi sizsiniz.
Ama iki gün eşinizin annesi evinize gelse, burada ağlarsınız.
Kadının bu başına gelen kesinlikle kolay değil bu kadar ağır yargilanmayi hak etmiyor, onun sorunu değil eşinin sorunu.
Burada tek yanlısı boşanmış çocuklu biriyle evlenmesi.
Keser döner sap döner, gün gelir hesap döner.Gercekten Allah razı olsun aklı selim objektif ve gerçekçi biri çıktı, burada sallayanların hiçbiri evine eşinin eski eşinden olma kızını almazlar. Zaten sevmemem için sağlam bir gerekçem var bana o evliliği hatırlatıyor, kimseyi zorlamadım silah dayamadım ben. Ayrı evim arabam var kimselere muhtaç değilken evlendim, aşk evliliğiydi zaten asla başka bi nedenle şu durumdaki bi adamla evlenmezdim ama duygularıma söz geçiremedim ve yine duygularımla hareket ediyorum istemiyorum bu kadar net, hayatımda istemediğim hiçbirşeyede izin vermedim eşimde karakterimi biliyor beni böyle kabul etti o kızı görmek istemiyorsam eve almayacagımıda bilerek evlendi. Yani istediğini yazsınlar kınasınlar bende bir yıl önce böyle bi konu görsem bende sallardım ama o iş öyle olmuyormuş ne diyim
yok canım kocasının parasını kaptırır mı. değmez sonuçta sokakta yatsın dimi kız :) illa babannesi alır sonuçta.Eeeee konuşacak misiniz eşinizle kızı için bir ev açsın diye
o kız o eve gelecekkkkkkk.Gercekten Allah razı olsun aklı selim objektif ve gerçekçi biri çıktı, burada sallayanların hiçbiri evine eşinin eski eşinden olma kızını almazlar. Zaten sevmemem için sağlam bir gerekçem var bana o evliliği hatırlatıyor, kimseyi zorlamadım silah dayamadım ben. Ayrı evim arabam var kimselere muhtaç değilken evlendim, aşk evliliğiydi zaten asla başka bi nedenle şu durumdaki bi adamla evlenmezdim ama duygularıma söz geçiremedim ve yine duygularımla hareket ediyorum istemiyorum bu kadar net, hayatımda istemediğim hiçbirşeyede izin vermedim eşimde karakterimi biliyor beni böyle kabul etti o kızı görmek istemiyorsam eve almayacagımıda bilerek evlendi. Yani istediğini yazsınlar kınasınlar bende bir yıl önce böyle bi konu görsem bende sallardım ama o iş öyle olmuyormuş ne diyim
Zaten dul derkenBen size hak veriyorum diğerlerinin aksine.
Kimse evinde bir yabancıyla kalmak istemez, eşin anne babasi, kardeşi vs... Üstelik önceki evliliğinden kızı bu.
Zaten dul ve çocuklu bir erkekle evlendiğiniz için kendinizi kötü hissediyorsunuzdur eminim.
Gerçekten üzüldüm durumunuza, bence eğer eşiniz gerçek bir erkekse eski eşine ve kızına bir ev alır, geçimlerini sağlar refah içinde yaşamaları için ne gerekiyorsa yapar, bunun için baskı kurun eşinize.
Adam olsun önce, çocuğu babannesine bırakmak yerine bunu yapsın.
Gercekten Allah razı olsun aklı selim objektif ve gerçekçi biri çıktı, burada sallayanların hiçbiri evine eşinin eski eşinden olma kızını almazlar. Zaten sevmemem için sağlam bir gerekçem var bana o evliliği hatırlatıyor, kimseyi zorlamadım silah dayamadım ben. Ayrı evim arabam var kimselere muhtaç değilken evlendim, aşk evliliğiydi zaten asla başka bi nedenle şu durumdaki bi adamla evlenmezdim ama duygularıma söz geçiremedim ve yine duygularımla hareket ediyorum istemiyorum bu kadar net, hayatımda istemediğim hiçbirşeyede izin vermedim eşimde karakterimi biliyor beni böyle kabul etti o kızı görmek istemiyorsam eve almayacagımıda bilerek evlendi. Yani istediğini yazsınlar kınasınlar bende bir yıl önce böyle bi konu görsem bende sallardım ama o iş öyle olmuyormuş ne diyim
O herifin vicdanina ayri, sifatina ayri tüküreyimÖyle birşey olmayacak tabikide, boşanalım hayatını ona ada madem öyle evlenmek kadar boşanmakta haktır bir hataydı belki durumumuz diyorum, öyle birşey olmayacağını beni üzecek hiçbirşeye yol vermeyeceğini söylüyor, fakat kız ısrarcı
Gercekten Allah razı olsun aklı selim objektif ve gerçekçi biri çıktı, burada sallayanların hiçbiri evine eşinin eski eşinden olma kızını almazlar. Zaten sevmemem için sağlam bir gerekçem var bana o evliliği hatırlatıyor, kimseyi zorlamadım silah dayamadım ben. Ayrı evim arabam var kimselere muhtaç değilken evlendim, aşk evliliğiydi zaten asla başka bi nedenle şu durumdaki bi adamla evlenmezdim ama duygularıma söz geçiremedim ve yine duygularımla hareket ediyorum istemiyorum bu kadar net, hayatımda istemediğim hiçbirşeyede izin vermedim eşimde karakterimi biliyor beni böyle kabul etti o kızı görmek istemiyorsam eve almayacagımıda bilerek evlendi. Yani istediğini yazsınlar kınasınlar bende bir yıl önce böyle bi konu görsem bende sallardım ama o iş öyle olmuyormuş ne diyim
Dilerim bir gün siz de çok sevdiğiniz birinin bir başkasına alışması sonucu dışlanırsınız.Erkekler kadın gördü mü çoluktan çocuktan vazgeçer. Biraz size alışsın dışlar onu ztn.
Burda öz babası felan yazmışlar ama o iş öyle değil. Anneler gibi kendilerini siper etmezler asla. Ben görmedim
Arkadaşlar merhaba, daha önce benzer konu açtım fakat resmen saldırır gibi cevaplar yazdılar. Eşimin ilk evliliğinden bir kızı var 13 yaşında ve seneye liseye başlayacak. Şehir dışında babaannesinde kalıyor ve orada okuyor şuanda. Bir senelik evliyim ve ilk evliliğim. Şimdi ben baştan çocuk sorumluluğunu alamayacağımı seçimin onun kararı olduğunu eşime söyledim ve bu şartla evlendim ona hiçbir baskı yapmadan, şimdi kız liseyi burada okumak istediğini söylüyor. Devamlı gelip gidiyor zaten ve ilk geldiğinde balayından döndüğümüz bir ay olmuştu. Bütün özel eşyalarımı karıştırdı evde arkasını toplamadı pis kilotlarını dahi etraftan topladım dolayısıyla soğudum. Birde bana sorulmadan emirvaki getirildi bir aylık evliydim. Sonra sonrada çok gelip gitti fakat devamlı burada kalamayacagını biliyor çünkü ben çalışıyorum ve yemeği dahi yapacak vaktim olmuyor annemde yiyoruz tüm şartlarımı görüyor. Hal böyleyken annesi ilede görüşmediği için biraz annede biraz bizde kalma durumuda yok gelirse tamamiyle bende kalacak oraya gidemediği için. Kadın keyfinde asla aramaz sormaz çağırmaz kızını. Kişisel ihtiyaçlarını dahi ben alıp yolluyorum, tatile giderken götürüyorum üçte birini yapmıyo kadın. Sadede geleyim eşimin öz be öz kızı ama ben böyle bir düzene alışkın değilimki, istemiyorum devamlı yaşamayı özel hayat olmadan, eşimde net değil kaçamak cevaplar veriyor yoklayınca bende vicdan yapıyorum bir yandan. Okul kapanınca ne olacak bilmiyorum nasıl çözeceğiz diye düşün düşün kendimi yedim. Sizlerin yorumu nedir merak ediyorum teşekkür ederim herkese şimdiden..
20lerinin başında genç kız değilsen o çocuğun sorumluluğunu paylaşacağını biliyor olman gerekirdi. 13 yaşındaki çocuktan ev işi yapmasını mı bekledin birde?eşimde karakterimi biliyor beni böyle kabul etti o kızı görmek istemiyorsam eve almayacagımıda bilerek evlendi. Yani istediğini yazsınlar kınasınlar bende bir yıl önce böyle bi konu görsem bende sallardım ama o iş öyle olmuyormuş ne diyim
Lütfen kanka,biraz sağduyubu kadına mı üzüldünüz?ciddi olamazsınız.
Zaten genelde cocuklar birakilsa ebeveynlerin ikinci evliligi yapip o kisilerde cocuklari istemediginden oluyor. Bunu babalar yaptigi gibi anneler de yapiyor.
Çocuğu babaannesine bırakmamak ama yine de kendi evine sokmamak mı adamlık? Hmm ok...Adam olsun önce, çocuğu babannesine bırakmak yerine bunu yapsın.
Çocuklu biriyle evlenmek zor bir karar istediğin kadar şart koy falan ama yani babası sonuçta annesi çok sorumsuzsa siz ilgilenin 13 yaşında bir genç kız yani bazi şeyleri bilmiyor olabilir yani siz gösterin canım şöyle yap böyle yap diyebilirsin yani bence hemde çok sevap ki öz bakıma ihtiyacı olmayan biri yada 2-4 yaşlarında deseniz anliycam ama o çocuğun size ne yükü olabilir bir zahmet kendi kirli kilotlarini yıkarken onlarınkinide yıka yani ne olacak hep bu dünya için yaşamayın canım birazda öbür tarafi düşünün ne saçma ben sizin yerinizde olsam aramı çok sıkı tutarım inanın sizin ilerde en iyi arkadaşınız ev içinde destekçiniz olabilir böyle düşününArkadaşlar merhaba, daha önce benzer konu açtım fakat resmen saldırır gibi cevaplar yazdılar. Eşimin ilk evliliğinden bir kızı var 13 yaşında ve seneye liseye başlayacak. Şehir dışında babaannesinde kalıyor ve orada okuyor şuanda. Bir senelik evliyim ve ilk evliliğim. Şimdi ben baştan çocuk sorumluluğunu alamayacağımı seçimin onun kararı olduğunu eşime söyledim ve bu şartla evlendim ona hiçbir baskı yapmadan, şimdi kız liseyi burada okumak istediğini söylüyor. Devamlı gelip gidiyor zaten ve ilk geldiğinde balayından döndüğümüz bir ay olmuştu. Bütün özel eşyalarımı karıştırdı evde arkasını toplamadı pis kilotlarını dahi etraftan topladım dolayısıyla soğudum. Birde bana sorulmadan emirvaki getirildi bir aylık evliydim. Sonra sonrada çok gelip gitti fakat devamlı burada kalamayacagını biliyor çünkü ben çalışıyorum ve yemeği dahi yapacak vaktim olmuyor annemde yiyoruz tüm şartlarımı görüyor. Hal böyleyken annesi ilede görüşmediği için biraz annede biraz bizde kalma durumuda yok gelirse tamamiyle bende kalacak oraya gidemediği için. Kadın keyfinde asla aramaz sormaz çağırmaz kızını. Kişisel ihtiyaçlarını dahi ben alıp yolluyorum, tatile giderken götürüyorum üçte birini yapmıyo kadın. Sadede geleyim eşimin öz be öz kızı ama ben böyle bir düzene alışkın değilimki, istemiyorum devamlı yaşamayı özel hayat olmadan, eşimde net değil kaçamak cevaplar veriyor yoklayınca bende vicdan yapıyorum bir yandan. Okul kapanınca ne olacak bilmiyorum nasıl çözeceğiz diye düşün düşün kendimi yedim. Sizlerin yorumu nedir merak ediyorum teşekkür ederim herkese şimdiden..
ülkenin boşanma oranlarından haberiniz yok galiba.her 4 evlilikten biri boşanmayla bitiyor.e o çocuklar ne oluyor sanıyorsunuz?toplama kamplarına mı gönderiliyorlar?gayet yaşıyorlar ya anneleriyle ya da babalarıyla.e bu insanlar tekrar evlenmiyor mu?büyük konuşmayın evladınız varsa.onun da boşanmış bir kadın ya da adam olmayacağının garantisini mi aldınız?Bence siz de kendi vicdaninizi başka birinin yaşamı uzerinden rahatlatiyorsunuz.
Ok en iyi sizsiniz.
Ama iki gün eşinizin annesi evinize gelse, burada ağlarsınız.
Kadının bu başına gelen kesinlikle kolay değil bu kadar ağır yargilanmayi hak etmiyor, onun sorunu değil eşinin sorunu.
Burada tek yanlısı boşanmış çocuklu biriyle evlenmesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?