Merhaba iyi haftasonları öncelikle hepinize. Ara ara foruma giriyorum konuları okuyorum kendi durumuma benzer olanları. Sadede geleyim neyse çalışıyorum akşama doğru okuyacağım cevaplarınızı. Bir bucuk senedir evliyim şimdi kendime bir iş yeri açtım ufak ve orada çalışıyorum. Eşimin eski eşinden bir kızı var benim çocuğum yok zaten ilk evliliğim bu eşim. Aileler bilirsiniz klasik kavga gürültü biz severek evlendik. Şimdi kızı babannesinde ve biz ben çocuk yapmadığım ve bakamadığım için anlamam dilinden anlaşamam almadık henüz bir sene sonra alacağız. Alışırım zamanla ona da o değil sorun. Ama eşim bana sürekli onu aramadığımı ilgisiz olduğumu sevmediğimi söyleyip suçluyor. Akşam bir yemek bile yapmıyorsun onu nasıl getireyim diyo çocukla kendisi uğraşmaktan korkuyor aslında. Çünkü benden çok onun ilgilenmesi gerek öz ebeveyni sonuçta. Bu sabah arayıp sınava hazırlandığını eğitimine bizim yanımızda Ankara’da devam etmek istediğini söyledi kız. Eşim bunu bildiğiniz geçiştirdi onu o zaman düşünürüz daha çok var dedi ve kapattı telefonu. Değişik bir ruh hali ile. Sizce babamı güvenmiyor yoksa daha önce yaşadığımız annesi yüzünden olan sıkıntılardan dolayımı yanımızda olursa sorun yaşayacağımızı düşünüyordur. Çünkü nişanlılık sürecinde biraz laf dolaştırma olayı oldu kızın yaşı itibari ile ve ben eşimden ayrıldım. Ne dersiniz yorumlarınız nedir merak ediyorum zeki kadınlar
hepinize teşekkür ederim şimdiden vakit ayıran iki kelam eden herkese..