- 13 Nisan 2018
- 7.318
- 16.183
Nasıl ya, "neyi nereye yazacağımı bundan sonra size sorarım" dememi falan mı bekliyorsunuz şimdi. Platform sahibi olsa ortaya yazılana bu tepkiyi vermez. Yakadan düşmeyen ayrıca sizsiniz.Ne şimdi bu yaptığınız? Rica ediyorum yakamdan düşün artık. Yazmayın demişsiniz uzatmamak adına yazmadım. İkidir aynı şeyi yapıyorsunuz,ben kapatıyorum cevap yazmıyorum siz açıyorsunuz. Bunu da ortaya yazarak yapıyorsunuz. Kendi kendinize teşhis koymaya da geçtiniz bir o eksikti. Benim karakterim de psikolojim de sizi zerre ilgilendirmez. Daha fazla uzatmayın artık.
Tekrara düşmeyi hiç sevmem ama Tekrarlıyorum...
Hanımefendi tüm gün boyunca ifade ettiğiniz düşüncelerin benim tarafımdan bir geçerliliği olmadığını belirtmek istiyorum.
Boşuna geçen böyle uzun bir dialog ilk defa yaşıyorum. Allah birdaha yaşatmasın, geçen zaman önemli! zamanını kime harcadığın daha önemli.
Sizin yanlış bir tutum sergilediğinizi ve aşağılayıcı bir dil kullandığınızı fakat tüm bunların sebepsiz değil piskolojik bir problem olduğunu düşünüyorum ve artık konunun başka bir hal aldığını, yazışmamıza gerek kalmadığı kanaatindeyim. Aynı kanaatteyseniz lütfen cevap yazmayınız. Umarım bu konuda hemfikirizdir.