- 19 Mayıs 2020
- 46.563
- 208.697
- 548
İstememekte haklı falan değil. Çocuk ile kaynanayı bir tutmak da dünyanın en saçma şeyi. Ben kendi adıma konuşayım, vicdan mastürbasyonu yapacak kadar iyilik meleği olduğumu hiçbir zaman iddia etmedim. Ama kimseye bile bile, sırf kötülük olsun diye zulüm etmem. Kendi içimde kötüyümdür, ama başkasının iyilik hakkını elinden almam. Eşimin eski sevgililerinden biri bu bizim çocuğumuz diye de gelebilir, kimsenin bu konuda bir garantisi yok bence. Benim o çocuğu eve almama gibi bir durumum olmaz ki konu sahibinin olsun. Çocuk bu. Ama kalkıp her sorumluluğunu da üstlenmem. Baba olan alsın sırtlansın. Benden sadece kötülük gelmez.Evet tek yanlışınız duygularınıza söz geçiremeyip dul ve çocuklu bir adamla evlenmek olmuş, bence diğerlerine de ders olsun bu.
Yoksa istememekte haklısınız ve bunu dile getirmenizde yanlış bir şey yok, aksine böyle iyi görünüp arkadan yapmadığı kötülük kalmayan üvey anne vakaları burada vicdan mastürbasyonu yapanlarin çoğu.
Ama sizin için tek bir çözüm bile gelmiyor aklima, çok zor bir durum
Aynen ya. Bende düşünürüm bazen, eşimin çocuğu çıksa, birisinin evden gitmesi gerekirse o günahsız çocuk değildir, eşimdir net. Başkasından çocuk yapmış adamı yanımda tutup günahsız çocuğu atamam yani.İstememekte haklı falan değil. Çocuk ile kaynanayı bir tutmak da dünyanın en saçma şeyi. Ben kendi adıma konuşayım, vicdan mastürbasyonu yapacak kadar iyilik meleği olduğumu hiçbir zaman iddia etmedim. Ama kimseye bile bile, sırf kötülük olsun diye zulüm etmem. Kendi içimde kötüyümdür, ama başkasının iyilik hakkını elinden almam. Eşimin eski sevgililerinden biri bu bizim çocuğumuz diye de gelebilir, kimsenin bu konuda bir garantisi yok bence. Benim o çocuğu eve almama gibi bir durumum olmaz ki konu sahibinin olsun. Çocuk bu. Ama kalkıp her sorumluluğunu da üstlenmem. Baba olan alsın sırtlansın. Benden sadece kötülük gelmez.
Çocuğu yaparken düşünmedim , 2 çocukla boşanırsam da düşünmem. Asıl benim kocayı alacak olan düşünsün. Banane.Sadece konu sahibiyle empati kurmaya çalışıyorum.
Ben de evimde sürekli bir yabancıyı istemezdim, insan bunu ister istemez düşünür.
Çocuğu olanlar boşanırken bir kere daha düşünsün.
Ha evli çocuğu olmayanlar da çocuk yaparken on kere daha düşünsün.
neeeeÖyle birşey olmayacak tabikide, boşanalım hayatını ona ada madem öyle evlenmek kadar boşanmakta haktır bir hataydı belki durumumuz diyorum, öyle birşey olmayacağını beni üzecek hiçbirşeye yol vermeyeceğini söylüyor, fakat kız ısrarcı
Anasi ana değil,babasi baba degil yavrucagiminArkadaşlar merhaba, daha önce benzer konu açtım fakat resmen saldırır gibi cevaplar yazdılar. Eşimin ilk evliliğinden bir kızı var 13 yaşında ve seneye liseye başlayacak. Şehir dışında babaannesinde kalıyor ve orada okuyor şuanda. Bir senelik evliyim ve ilk evliliğim. Şimdi ben baştan çocuk sorumluluğunu alamayacağımı seçimin onun kararı olduğunu eşime söyledim ve bu şartla evlendim ona hiçbir baskı yapmadan, şimdi kız liseyi burada okumak istediğini söylüyor. Devamlı gelip gidiyor zaten ve ilk geldiğinde balayından döndüğümüz bir ay olmuştu. Bütün özel eşyalarımı karıştırdı evde arkasını toplamadı pis kilotlarını dahi etraftan topladım dolayısıyla soğudum. Birde bana sorulmadan emirvaki getirildi bir aylık evliydim. Sonra sonrada çok gelip gitti fakat devamlı burada kalamayacagını biliyor çünkü ben çalışıyorum ve yemeği dahi yapacak vaktim olmuyor annemde yiyoruz tüm şartlarımı görüyor. Hal böyleyken annesi ilede görüşmediği için biraz annede biraz bizde kalma durumuda yok gelirse tamamiyle bende kalacak oraya gidemediği için. Kadın keyfinde asla aramaz sormaz çağırmaz kızını. Kişisel ihtiyaçlarını dahi ben alıp yolluyorum, tatile giderken götürüyorum üçte birini yapmıyo kadın. Sadede geleyim eşimin öz be öz kızı ama ben böyle bir düzene alışkın değilimki, istemiyorum devamlı yaşamayı özel hayat olmadan, eşimde net değil kaçamak cevaplar veriyor yoklayınca bende vicdan yapıyorum bir yandan. Okul kapanınca ne olacak bilmiyorum nasıl çözeceğiz diye düşün düşün kendimi yedim. Sizlerin yorumu nedir merak ediyorum teşekkür ederim herkese şimdiden..
azıcık vicdan ya . azıcık vicdan küçücük ergenlik çağında bir kızdan bahsediyorsun . sende hamileydin galiba senin ilerde boşanmayacağın ne mağlum ? adam tabiki çocuğundan vazgeçemez vazgeçmemeli çocuk da babaanne dede gibi 2. derece akrabalarda değil anne ve babası ile yaşamalı annesi dediğiniz gibi ilgilenmiyorsa babası da mı ilgilenmesin ? o minik yavruyu evde bir odaya sığdıramıyorsunuz evlenmeyecektiniz baştaArkadaşlar merhaba, daha önce benzer konu açtım fakat resmen saldırır gibi cevaplar yazdılar. Eşimin ilk evliliğinden bir kızı var 13 yaşında ve seneye liseye başlayacak. Şehir dışında babaannesinde kalıyor ve orada okuyor şuanda. Bir senelik evliyim ve ilk evliliğim. Şimdi ben baştan çocuk sorumluluğunu alamayacağımı seçimin onun kararı olduğunu eşime söyledim ve bu şartla evlendim ona hiçbir baskı yapmadan, şimdi kız liseyi burada okumak istediğini söylüyor. Devamlı gelip gidiyor zaten ve ilk geldiğinde balayından döndüğümüz bir ay olmuştu. Bütün özel eşyalarımı karıştırdı evde arkasını toplamadı pis kilotlarını dahi etraftan topladım dolayısıyla soğudum. Birde bana sorulmadan emirvaki getirildi bir aylık evliydim. Sonra sonrada çok gelip gitti fakat devamlı burada kalamayacagını biliyor çünkü ben çalışıyorum ve yemeği dahi yapacak vaktim olmuyor annemde yiyoruz tüm şartlarımı görüyor. Hal böyleyken annesi ilede görüşmediği için biraz annede biraz bizde kalma durumuda yok gelirse tamamiyle bende kalacak oraya gidemediği için. Kadın keyfinde asla aramaz sormaz çağırmaz kızını. Kişisel ihtiyaçlarını dahi ben alıp yolluyorum, tatile giderken götürüyorum üçte birini yapmıyo kadın. Sadede geleyim eşimin öz be öz kızı ama ben böyle bir düzene alışkın değilimki, istemiyorum devamlı yaşamayı özel hayat olmadan, eşimde net değil kaçamak cevaplar veriyor yoklayınca bende vicdan yapıyorum bir yandan. Okul kapanınca ne olacak bilmiyorum nasıl çözeceğiz diye düşün düşün kendimi yedim. Sizlerin yorumu nedir merak ediyorum teşekkür ederim herkese şimdiden..
Evet ya iki kızım var düşünüyorum da kimse onları istemiyor, için acıyorO yaşlarda kızım var, tek söyleyeceğim çok içim acıdı o çocuğa.
Mesela ne ? Anne bakmıyor, babanneye de bişey olsa yurda mı versinler çocuğu? Yeter ki konu sahibinin rahatı bozulmasın, en önemlisi o tabi.Bilemiyorum ben sevgiyle, şefkatle büyüdüm ama fazla müge anlı izlemiş olabilirim, insanlar kötü.
Ve istemiyorum, kızı sevmiyorum diyen birine israrla bakacaksin demek kıza kötülük en başta baska cozumler sunmak gerekiyor, burada iyilik showu yapmak yersiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?