- 10 Nisan 2016
- 8.541
- 12.641
- 248
- 36
Evet yaa sen ne diyorsun annemin uzakta olduğu için hayatımda yan yana gelmediğim ölen kedisine 3 gün ağladim ya.. hatta bugün resmi çıktı karşıma yine ağladım .. kardeşim telefonda ciğerim yanıyor diye ağlıyordu kedileri için...insanlar değil insana kendi cinsinden olmayan kedi köpeğe bile evlat muamelesi yapıyorlar maddi manevi herşeyi yollarına seriyorlar.
allah babanneye uzun ömür versin.Konu sahibi
Birtanecik gocasına sarıldı yatti uyudu
Yanı sıkı sarılsın bu goca bulunmaz bir sey
Kız acaba uyuyor mu ne olucak benim halim mi diyor
Bizde gece 2:38 dileğe gökçeye laf anlatıyoruz kendi kendimize çırpınıyoruz
Vay be adaletin bata dünya
İşte ben de bunu düşündüm deminden beri.. içim yandı.. keşke dedim kıza yazabilseydim keşke buraya şikayetci olarak derdini anlatan o kız olsaydı da burda ona destek olsaydık sevgi verseydik ne kadar değerli olduğunu hissettirebilseydik.. yazık kız bu travmalarla ilgisizlikle büyüyecek diye endişe ettimYa o kız ne yapsın
Ne evi ne düzeni ne aile bir şey yok
Sevgi ilgi alaka yok
Bide tam ergen yaşi daha çok anneye babaya gerek duyuyor ikisi de var ama yok
Vallahi ahhahah demi müge görse bunları topa tutar vallahi o sarı kabarık saçları sinirden daha da bir kabarırdı, kızım sen de baştan evlenmeseydin evlendiysen o kızı kabul edeceksin başka yolu yok derdi yeminle bayılıyorum o kadına zatenMuge anli izlediginiz haliniz buysa..gecmis olsun
Kimsenin o evladı babasından ayrı tutmaya da hakkı yok babasının evinden çıkarmaya da hakkı yok okadar. Baştan kabul etmeyecekti evlenmeyecekti. Ben söyledim başında demesi hiç bir şey ifade etmiyor evlat bu kapının önüne koyacak hali yok herhalde illaki bir gün o eve gelir o çocuk, öyle bir şart koşmak zaten başlı başına bir saçmalık.Çok yorucusunuz, bir kıyas sadece.
Gerçekler fazlasıyla acımasızdır, kimse bir başkasının çocuğuna anne babalik yapmaz çok nadir o kadar iyi bir insan olan, yani bunu soylemesinde abes bir durum bulamiyorum bunu anlatmaya çalıştım
Her şeyi bir kenara koyuyorum şimdi, cidden.Öyle birşey olmayacak tabikide, boşanalım hayatını ona ada madem öyle evlenmek kadar boşanmakta haktır bir hataydı belki durumumuz diyorum, öyle birşey olmayacağını beni üzecek hiçbirşeye yol vermeyeceğini söylüyor, fakat kız ısrarcı
Koskoca kadının hatasının bedelini de küçücük çocuk ödemeyecek o zaman.Yahu bir şey yapmıyorum gerçekleri söylüyorum.
Ben daha bir tane iyi üvey anne, üvey baba hikayesi duymadim hep travma.
Zaten normal olan o, gidip anne babasina sarılması, başka bir kadın ne kadar sevebilir ki o çocuğu, kaç gün tahammül edebilir?
En başta hata yapmış çocuklu biriyle evlenerek.
Burdakiler gibi derken? Kimi nekadar tanıyorsunuz da böyle bir genelleme yapıyorsunuz? Nedir bu ön yargı?İnsan doğası böyle işte ben ne yapayım, anneler her çocuğa anne şefkatiyle yaklassaydi zaten dünya böyle bir yer olmazdı.
Dediğiniz şey çok nadir, ben artık insanin sırf kötü olduğuna yalandan buradakiler gibi iyi görünmeye çalıştığına inanıyorum.
Bir de sey derdi,o adamin kizi bi kizi o adamin kizi bu senin cocuguna ne Mal dusecekse bu cocuga da yarin obur gun aynisi dusecek her Halde de hakkini alir derdi bir de cocuguna her ay belirli bir miktar harclik degil daha fazlasini gondermek zorunda yapiyor mu derdi,sorarlar adama ???Vallahi ahhahah demi müge görse bunları topa tutar vallahi o sarı kabarık saçları sinirden daha da bir kabarırdı, kızım sen de baştan evlenmeseydin evlendiysen o kızı kabul edeceksin başka yolu yok derdi yeminle bayılıyorum o kadına zaten
Kocan resmen evlenene kadar ayıya dayı demiş. Erkekler imzayı atana kadar şartları kabul etmiş görünür. Bu ilişkideki fazlalık sensin dilek kusura bakmaArkadaşlar merhaba, daha önce benzer konu açtım fakat resmen saldırır gibi cevaplar yazdılar. Eşimin ilk evliliğinden bir kızı var 13 yaşında ve seneye liseye başlayacak. Şehir dışında babaannesinde kalıyor ve orada okuyor şuanda. Bir senelik evliyim ve ilk evliliğim. Şimdi ben baştan çocuk sorumluluğunu alamayacağımı seçimin onun kararı olduğunu eşime söyledim ve bu şartla evlendim ona hiçbir baskı yapmadan, şimdi kız liseyi burada okumak istediğini söylüyor. Devamlı gelip gidiyor zaten ve ilk geldiğinde balayından döndüğümüz bir ay olmuştu. Bütün özel eşyalarımı karıştırdı evde arkasını toplamadı pis kilotlarını dahi etraftan topladım dolayısıyla soğudum. Birde bana sorulmadan emirvaki getirildi bir aylık evliydim. Sonra sonrada çok gelip gitti fakat devamlı burada kalamayacagını biliyor çünkü ben çalışıyorum ve yemeği dahi yapacak vaktim olmuyor annemde yiyoruz tüm şartlarımı görüyor. Hal böyleyken annesi ilede görüşmediği için biraz annede biraz bizde kalma durumuda yok gelirse tamamiyle bende kalacak oraya gidemediği için. Kadın keyfinde asla aramaz sormaz çağırmaz kızını. Kişisel ihtiyaçlarını dahi ben alıp yolluyorum, tatile giderken götürüyorum üçte birini yapmıyo kadın. Sadede geleyim eşimin öz be öz kızı ama ben böyle bir düzene alışkın değilimki, istemiyorum devamlı yaşamayı özel hayat olmadan, eşimde net değil kaçamak cevaplar veriyor yoklayınca bende vicdan yapıyorum bir yandan. Okul kapanınca ne olacak bilmiyorum nasıl çözeceğiz diye düşün düşün kendimi yedim. Sizlerin yorumu nedir merak ediyorum teşekkür ederim herkese şimdiden..
Çocuğun annesinin gezmesi tozması bile batıyor konu sahibine bir de ev alınacak. Çocuğu eve kabul etmiyor bir de eski eşe ev alınacak. Babası gezip tozabilir kendisiyle ama annesi gezemez. Hiç bir çocuk da babasının evinde bir yabancının yaşamasını istemez. Adamın öz be öz çocuğu, adama yabancı değil. Evden gidecek olan konu sahibi, 13 yaşında çocuk değil. Niye annesiyle yaşamak zorunda, çocuk babasını istiyor babasının yanında kalmak istiyor. Sizin tabirinizle "dul" ve çocuklu insanla evlenmenin bu getirisi var işte. Çocuk. Ya işine gelir oturur evli kalırsın ya da işine gelmez hadi bana eyvallah dersin. Dağdan gelip bağdakini kovamazsın. Annesi ölen çocuklar da sizin gibilerin zihniyetine göre yurtlara çocuk esirgemeye atılmalı.Ben size hak veriyorum diğerlerinin aksine.
Kimse evinde bir yabancıyla kalmak istemez, eşin anne babasi, kardeşi vs... Üstelik önceki evliliğinden kızı bu.
Zaten dul ve çocuklu bir erkekle evlendiğiniz için kendinizi kötü hissediyorsunuzdur eminim.
Gerçekten üzüldüm durumunuza, bence eğer eşiniz gerçek bir erkekse eski eşine ve kızına bir ev alır, geçimlerini sağlar refah içinde yaşamaları için ne gerekiyorsa yapar, bunun için baskı kurun eşinize.
Adam olsun önce, çocuğu babannesine bırakmak yerine bunu yapsın.
Önceden konuştum böyle anlaştım diyor bir de çok komik
O halde siz gidersiniz o evden,kızcağız gelir. Umarım böyle olur çünkü evin gerçek sahibi o. Siz sadece aklını kadın kukusuyla bozup çocuğunu atarak evlenmiş bir beyin yoksunu o an öyle istedi diye oradasınız.
Nefret ettim adamdan yemin ederim.ban yemekm istemiyorum diye susuyorum.resmen kızından vaz geçmiş siz de buna seviniyorsunuz.yarın babanne ölürse sokakta mı kalacak.o çocuğun ahı tutar sizi inşallah.Öyle birşey olmayacak tabikide, boşanalım hayatını ona ada madem öyle evlenmek kadar boşanmakta haktır bir hataydı belki durumumuz diyorum, öyle birşey olmayacağını beni üzecek hiçbirşeye yol vermeyeceğini söylüyor, fakat kız ısrarcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?