- 10 Nisan 2016
- 8.541
- 12.641
- 248
- 36
Canım zaten çocuk istememek ayrı bir şey bu durum ayrı bir şey. Sen sokaktaki kedilere bile ne kadar vicdanlısın.Çocuğum yok çocukta istemedim hiç ama bu nasıl vicdansızlık böylesinide hiç görmedim karma diye birşey var en kısa zamanda seni bulmasını dilerim
Muge anli izlediginiz haliniz buysa..gecmis olsunBilemiyorum ben sevgiyle, şefkatle büyüdüm ama fazla müge anlı izlemiş olabilirim, insanlar kötü.
Ve istemiyorum, kızı sevmiyorum diyen birine israrla bakacaksin demek kıza kötülük en başta baska cozumler sunmak gerekiyor, burada iyilik showu yapmak yersiz
Kıza bakmak durumundasin demek konu sahibine kötülük. Ama kızı baba sevgisinden mahrum bırakmak o küçük kıza iyilik herhalde! Öyle mi?Bilemiyorum ben sevgiyle, şefkatle büyüdüm ama fazla müge anlı izlemiş olabilirim, insanlar kötü.
Ve istemiyorum, kızı sevmiyorum diyen birine israrla bakacaksin demek kıza kötülük en başta baska cozumler sunmak gerekiyor, burada iyilik showu yapmak yersiz
benim babamın ilk evliliğiydi de ne oldu?tek zerre sevgi göstermedi.ama ben iyi baba seçtim.abi ye candan fedakarlık yapan benden doğana da yapardı.yanılmadım.kızım el üstünde tutuluyor.mutluluk gözlerinden okunuyor.sitede gençlere de hep bunu tavsiye ettim.iyi baba olur mu önce onu ölçün tartın.bodoslama evlenmeyin.Ne mutlu sana ceycey helal olsun
Evliyse bakmak zorunda.Bilemiyorum ben sevgiyle, şefkatle büyüdüm ama fazla müge anlı izlemiş olabilirim, insanlar kötü.
Ben aslında şirret ve nalet kadının tekiyim ama burada çok güzel show yapıyorum.Egomu çok güzel törpülüyorum.Hayatta çok çeşit insan vardır elbette ama o kadar da komplike değil aslında.Hayatta insanlar iyi ve kötü insanlar olarak ikiye ayrılır.Hee tabi ki bir de akıllı insanlar öngörü sahibi olup,gelip burada ağlanmazlar.Bilemiyorum ben sevgiyle, şefkatle büyüdüm ama fazla müge anlı izlemiş olabilirim, insanlar kötü.
Aynen bende cok üzüldüm. Bu cocuk babanesinde kaliyor okula gidiyor ee okulda veli toplantisi yada anneler gunu babalar gunu etkinligi oluyor. Bu cocuk oksuz yetim degilki hadi bir sekilde kabullenirdi öldüler diye. Var ama yoklar ne kadar kötü bu hayatta tek basina bu yasta.Diğer konunuzu bilmiyorum ama sadece bir düşünün o kızcağız sizin kızınız da olabilirdi... Dünyanın binbir türlü hâli var yarın öbür gün sizin çocuklarınız olursa onların başına ne geleceğini asla bilemezsiniz, kendi çocuklarınıza sizin olmadığınız bir dünyada nasıl davranılmasını isterdiniz? O kızcağıza da öyle davranmak boynunuzun borcu değil mi?
Yazık yavrum benim anne çekip gitmiş babaanne zaten yaşlı, hayatında bir anne bir kadın figürü yok ne büyük eksiklik, azıcık şefkatle yaklaşıp annesi olmasanız bile ablası olabilirsiniz, sarıp sarmayabilirsiniz onu.
Niye bilmiyorum ama bu konu bana çok dokundu ya oturdum ağlıyorum şu an o kızcağızı düşünüp... Allah'ım karşısına iyi insanlar çıkarsın inşallah size de merhamet diliyorum tez zamanda.
İstemiyorum diyenle evlenmemek mesela harika bir seçenek.Bilemiyorum ben sevgiyle, şefkatle büyüdüm ama fazla müge anlı izlemiş olabilirim, insanlar kötü.
Bir de jeden iyiligi surekli Show gibi algiliyorsunuz,bence Buyuk travmalariniz var tedavi olun.Herkes kotu degil ve Bazi insanlar gercekten iyidir ya da merhametlidir bu anormal bir sey degilBilemiyorum ben sevgiyle, şefkatle büyüdüm ama fazla müge anlı izlemiş olabilirim, insanlar kötü.
Utanmadan bir de bziden sağduyu taleb ediyor hanım efendi emredersiniz olarBütün sağduyuyu eşiniz, eski eşi ve siz kullanmışsınız, hiç kalmamış ki.
O kadar doğru ki ceycey. Tabiki Allah gecinden versin ama ölsek gitsek bizim yerimize anne de olur diye düşündüğümüz insanlardan çocuk yapsak keşke. Allah'a çok şükür ediyorum ki böyle bir eşim var benimde. Ne kadar önemli. Bu adam zamanında iyi baba olamamış konu sahibinden olana ne kadar iyi baba olacak?benim babamın ilk evliliğiydi de ne oldu.tek zerre sevgi göstermedi.ama ben iyi baba seçtim.abi ye candan fedakarlık yapan benden doğana da yapardı.yanılmadım.kızım el üstünde tutuluyor.mutluluk gözlerinden okunuyor.sitede gençlere de hep bunu tavsiye ettim.iyi baba olur mu önce onu ölçün tartın.bodoslama evlenmeyin.
Peki senin showun ne oluyorBilemiyorum ben sevgiyle, şefkatle büyüdüm ama fazla müge anlı izlemiş olabilirim, insanlar kötü.
Ya ikide bir yabancı deyip duruyorsunuz. Ne yabancısı o çocuk o evin evladı o kocasının çocuğu yani üvey kızıSadece konu sahibiyle empati kurmaya çalışıyorum.
Ben de evimde sürekli bir yabancıyı istemezdim, insan bunu ister istemez düşünür.
Çocuğu olanlar boşanırken bir kere daha düşünsün.
Ha evli çocuğu olmayanlar da çocuk yaparken on kere daha düşünsün.
Ekleme yapayım şuan babanne bakıyor ne anne ne baba yazık değil mi o yaşlı kadınaPeki senin showun ne oluyor
O bakmak istemiyor ama asıl mesele şu siz mevzuyu anlamamisiniz babasının bakmasını istemiyor annesi baksın diyor biz hayatin da olmayalım diyor
Bizden uzak olsun diyor evimden kocamdan uzak olsun diyor
Istemedigi şey bu ve kız 12 yaşında küçük bebek değil bakıcak 3 4 yıl sonra üniversite okuyup belki ayrılıp gidicek kızla sadece geçireceği zaman 3 yıl
Ne yapsın esirgeme kurumuna gitsin bu çocuk
Yazıklar olsun o anne ye o babaya
insanlar değil insana kendi cinsinden olmayan kedi köpeğe bile evlat muamelesi yapıyorlar maddi manevi herşeyi yollarına seriyorlar.Ya ikide bir yabancı deyip duruyorsunuz. Ne yabancısı o çocuk o evin evladı o kocasının çocuğu yani üvey kızıne demek yabancı?
hayati bir ameliyat oldum .masada kalabilirdim.e benim çocuğu yurda mı vereceklerdi o zaman?gayet içim rahattı bana bir şey olsa bakılacağından.bu kıza bu rahatlığı ne anası veriyor ne babası ne de yeni karısı.yazıklar olsunnn ne diyeyim başka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?