- 19 Mayıs 2010
- 1.554
- 4.713
- 333
Ahaa küçük dağlar açılınkendinizi nasıl önemli görüyorsunuz Bir geri tuşuna basınca siz bizim için yoksunuz ki dert de etmiyoruz alıştık biz burada neler gördük .Size iyi eğlenceler ne diyim ben almıyorum almayacağım böyle anlaştım. Genç bir kadınım anası çok afedersiniz bilmem neyini gezdirirken dadılık yapmayacagım, konu boşanmakla ailem arkamda maddi imkanımda var kimseyi yolmak için evlenmedim rızkı böldün deyip duruyorsunuz ya ben sizler gibi eve ekmek almışım diye evlenmedim vizyonsuzlar aşık oldum. Boşanmıyorumda hayalinizdeki kurguları anlatıyorsunuz ya hırsızınızdan geberin tapıyo bana adam zaten ara ara yokluyo çocuk ve direk bavulumu yapıp gideceğimi söylüyorum köpek oluyo yalvarıyo. Çünkü ben şartlarımı baştan konuştum kimseyi kandırmadım çocuk falan istemiyorum. Yan çizenide boşarım aptal yerine koydurmam kendimi. Maddi olarakta sırtımı yaslanıyorum kimsenizde rızkını yemiyorum sevgili ev hanımları kendinizle aynı kefeye koymayın saçma bi platforma konu açmışım pardon. O çocukta donlarını bıraktığında toplamadım direk babasına söyledim bu şartlar katında yaşayamayacağımı ve onu uyardı. Kimse kimsenin kahrını çekmeye gelmedi dünyaya sevgili polyannalar size semer vuran çok olur at gözlüğünüzle iyi seyirler
Siz kendinize üzülün, bu kadar kötü ruhu taşımak zor. Allah sizinle muhattap olanların, olacakların yardımcısı olsun
Heee o sana tapan adam zamanında o kızın annesine de tapmıştır. Sonucu ortada sen yine o adama çok güvenme