- 13 Temmuz 2015
- 340
- 352
- 40
- Konu Sahibi Skittles91
Bu arada sen de Murat i gozlemle. Diyalogunuz nasil cok genel mi konuşuyorsunuz. Yoksa kişisel sorular sordunuz mu hiç birbirinize? Aile , hobi vs gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hm m tamam kusura bakma terslemek istemedim oda olabilir ama . Sagol görüslerin icin . Iyi gecelerMurat sevmiyor demedim o da seviyor seni ama Ali de seni seviyor anlattiklarindan kesinlikle bu çıkıyor murat Aliye açılmıştır bu kızdan hoşlaniyorum vs. demiştir Ali de yanlış yapmamak için seni yüreğine gommus olabilir Üzgünüm
evet bnde öyle düsünüyorum arkadas olarak ki oda ögretmenlik okuyor benim gibi bazen derslerden de konusuyoruz. Evet yani murat sadece ali icin geliyormus sohbet ve kahve icinmis bi kez sabah saat 6 da gelmisti yeni aciyorduk, o zaman ben muratla hic konusmuyordum banane elin oglundsn alinin arkadasindan diyordum. Sonra ama tutamadim kendimi dedim pardon yanlis anlama ama sabahin saat 6 sinda evde sicacik yatmak varken neden geliyorsun dedim oda ali icin o benim kardesim ve ben sohbet etmek icin geldim hem uykum yok demisti .... Hmmm ..Bu arada sen de Murat i gozlemle. Diyalogunuz nasil cok genel mi konuşuyorsunuz. Yoksa kişisel sorular sordunuz mu hiç birbirinize? Aile , hobi vs gibi
Canım bence Ali senden hoşlanıyordu sonra murat Aliye senden hoşlandığını daha önce söyleyince Ali denen çocuk sana kardeş bacım vs numaraları çekti.. diğer mevzuya gelince eski eşim işe birley paylaşacağımız zaman o başta sen ye yada al falan der ben olmaz deyince ısrarla tamam o zaman kardeş payı yapalım der o yüzden ben yalnış anlamıyorum yani karşılıklı bir kıyamama söz konusu... bu arada rica ederim .. sana tek tavsiyem çokta hislerini belli etmemen ZAten çocuk senden hoşlanıyorsa ilk adımı o atar sanıyorum ama benim görüşlerim senden hoşlandığı yönünde :))
Amaaan içinden geçtiği gibi davran kendini kasma İddaa mıdır , hoşlanıyor mu hoşlanmıyor mu... Keyif almana bak... Belki Ali ile çok samimi senle de sohbet etmekten keyif alıyordur sadece belki de senden hoşlanıyor Ali bahane... Sonuç olarak beklenti içine girmedigin sürece kafa rahat bi o kadar da az üzülür bir o kadar da az beklenti içerisinde olduğun için olumlu bir durum olduğunda daha mutlu olursun... Belki şuan bu duyguları yaşıyor olmak da telaşına düşmek de ayrı bir heyecan ama kendini üzme olur mu :)
Sanada iyi şanslarHm m tamam kusura bakma terslemek istemedim oda olabilir ama . Sagol görüslerin icin . Iyi geceler
Ben de acikcasi bakalim nolcak hahaSonunu merak ediyorum
Bu ne demek simdi ben anlamadim ?Hiç oldu mu şimdi, sobeeeee
Nilay , du bringst mich zum Lachen baska topiklere bakçok tatlı anlatmışın umarım her şey gönlünce olur
Heheh yoook ben asla öyle olanlardan degilim ilk yazacagim yer burasiBu Murat sana açıldığında sen kesin buraya gelip bize söylemeyi unutursun
Nilay , du bringst mich zum Lachen baska topiklere bakçok tatlı anlatmışın umarım her şey gönlünce olur
Ya herkes öyle diyor bakalim.. Ciddi diyorsun digil mi ? Baya gaza geliyorumben de merak ediyorum sonunu :) ama bence murat senden hoşlanıyor..
Ya herkes öyle diyor bakalim.. Ciddi diyorsun digil mi ? Baya gaza geliyorum
Maalesef hoslandim kesinlesti bu .ama bugün moralim bozuldu hic pas vermedi bana hic anlamadigim bi durum.Anlaşılan sen de hoşlanmaya başladın :)