Konu babam...

Baban uçmuş senin. Küçük olsan anlarım da 24 yaşındasın artık. Tabiki erkek sosyal çevren de olacak. Burada kilit nokta annen. Babanı o yumaşatabilir ancak. Gözünde hala büyümedin sanırım babanın. İlişkiniz nasıldır peki bunların haricinde? Seni çok öpüp koklar mı sevecen midir?

Uni. Son sinifta bir erkek arkadasimla stajdan cikmistik otobus duragina yuruyoruz. Gayet de mesafeliyiz yani. Sans eseri de babam o gun gorevden donuyormus bizi yolda gordu. Soyle bi suzdu cocugu tepeden tirnaga. Biraz muhabbet etti bizimle. Neyse kizim evde gorusuruz dedi vedalastik gitti. Eve geldim basbasa konusmak istedi. Iste cocugun sakalini sevmedim bi de ogretmen mi olacak o soyle sakalini kessin. Boyu senden cok uzun. Abin gibi duruyor. Babacim dedim sakin ol sadece sinif arkadasim koca adayim olsa zaten senin haberin olurdu dedim. Adamin yuzune bi rahatlama geldi tamam ama olursa ilk bana soyle kizim ben kizmam ben cok anlayisli bir babayim dedi. Velhasil iki sene sonra esimle tanismasini istedigim de kiyamet kopmustu 8 ay cocugu reddetti Bence babalar hep ayni. Sakiniyorlar bazen abartiyolar ama olsun baba iste. Bunu dogru goruyor demek ki kizmayin lutfen zamanla alisir.

Anneme de yeri geliyor şiddet uyguluyor sinirlenince küfür ediyor vs. Arada beni sever falan o kadar fazla haşır neşir değilim

Hiç bahsettiğiniz gübi olağan durumlar yok bizde kavga gürültü şiddet hep maalesef sizin babanız gibi anlayışlı değil benimki

az önce yine aynı konu yüzünden boşu boşuna kavga etti benmle bütün mahalle duydu hüngür hüngür ağlıyorum gayet masumane arkadaşça bir fotoğraf için

Korumacılık değil ki hayatınıza bu kadar karışmasına izin vererek sizin de hatanız var 24 yaşında yetişkin bir kadınsınız artık babanıza durması gereken yeri göstermelisiniz özel yazışmaları okumak falan ne oluyor ne kadar ayıp

vakti zamanında sindirdi beni maalesef ben de hiçbir xaman dik başlı bir çocuk olmadım netice bu...

benim babamda sizinki gibiymiş ablam mahallede erkeklerle oynuyor diye dayak yemiş daha 9 yaşındayken düğünde oynadı diye azar yemiş... ama ben hiç böyle birşeyle karşılaşmadım erkeklerle oynadımda kafelerde oturup sohbetde ettim.... annem ablamdan duymasam yalan benim babam medeni adam derim ama malesef ablama çok çektirmiş... şimdi ablamda rahat ama gençken yaşattığını unutamaz aklına geldikçe gözleri dolar... babamda arada üstü kapalı zamanında çok cahillik ettim diye öz eleştiri yapar.... sizinkide akıllanır ama olan sizin piskolojiye oluyor... çevrede önemli.... acaba yobaz geri kafalımı var çevrenizde kolu komşu falan

Konu komşuya açmaz bu tarz konuları yani benim dedikodum dönmez çevrede

Her sekilde anlatmissin
Anlatmaya da devam ediyorsun
Ama adam anlamiyormus

Yapacak birsey yok
Senin baban boyle
Cekeceksin

Babanız aşırı kıskanç. Karşınıza alın konuşun. Ozelinize saygı duymasını öğretin. Baba bu yapacak bişey yok. Koca değil bosayasinarkadas değil uzak durasin. Mecbur anlatacaksın kendini. Fazla da taviz verme

Böyle korumacı babaların (özellikle de erkekler konusunda) maalesef hayatta alacağı dersler oluyor.sakınan göze çöp batar misali.umarım siz bunu yaşamazsınız.

Böyle korumacı babaların (özellikle de erkekler konusunda) maalesef hayatta alacağı dersler oluyor.sakınan göze çöp batar misali.umarım siz bunu yaşamazsınız.
Adınlarımı sağlam atarım bu yaşıma dek onur zedeleyici bir davranışta bulundamadım kendime ve aileme karşı... Allah canımı alsın da kurtulayım diyoruma ma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…