7 yaşındaydım karşı komşumuzun 6 yaşında oğlu vardı, onla oynardık "o erkek onla oynama" derdi bana
hayır dini olarak muhafazakar bir gelenekten gelmiyoruz fakat uygulamada babamın düşünce yapısı bariz şekilde muhafazkar...Afedersin ama baban kafayı yemiş
Çok mu muhafazakar biri?
Şu amana kadar hiçbşr şrkilde onları utandıracak bir şey yapmadım ki böyle bir şeye şahşt de olmadılar fakat babam hep bşr açığımı gediğimi arama çabasında konuştuğun olabilir bize söylersin diyor ama normal sıradan bir arkadaşımla olan fotom için kıyametleri koparıyor...Bana göre sorunlu olan siz değilsiniz babanız. Babanız olduğu için ve şuanda maddi açıdan ona bağımlı olduğunuz için çekmek zorundasınız. Maalesef ülkemde psikolojisi, zihniyeti bozuk insanlar diğerlerininde psikolojisini bozuyor.
Yahu bu adam demekki sana hiç güvenmiyor. Gelmişsin kaç yaşına flörtünde olabilir normal erkek arkadaşlarında. Bence maddi bağımsızlığınızı kazanma şansınız varsa evden ayrılın başka şehire falan taşının bir bahaneyle. Başka şehirde iş bulun mesela koşulları daha iyi falan diye gidin.
Uzaklaşmak istiyorum aslında yüksek lisan eğitimimi şehir dışında yapayım diyorum ama engelli bir kardeşim var o geliyor aklıma hepimize muhtaç durumda çünkü o... offBana göre sorunlu olan siz değilsiniz babanız. Babanız olduğu için ve şuanda maddi açıdan ona bağımlı olduğunuz için çekmek zorundasınız. Maalesef ülkemde psikolojisi, zihniyeti bozuk insanlar diğerlerininde psikolojisini bozuyor.
Yahu bu adam demekki sana hiç güvenmiyor. Gelmişsin kaç yaşına flörtünde olabilir normal erkek arkadaşlarında. Bence maddi bağımsızlığınızı kazanma şansınız varsa evden ayrılın başka şehire falan taşının bir bahaneyle. Başka şehirde iş bulun mesela koşulları daha iyi falan diye gidin.
Şu anda da gayet entellektüel birikimi olan biriyim zaten. Evde her sorumluluğu alır her işlerine koşarım evdekilerin ama babamın dediği dedik çaldığı düdük maalesef nafile onun içn entelektüelite, bilgi vs..Bi 4-5 sene geçsin, kızım yok mu bi kısmet der bu sefer de. Zor ama idare edeceksin ne yazık ki. Yüksek lisansa başlayınca biraz daha entel takıl. Senin ondan daha birikimli olduğunu gördükçe daha rahat bırakacaktır.
Kolay gelsin.
Katiyen söylemem en son söylenecek kşi babam. Anlaşamayıp ayrılsam başıma bile kakar...İlişkin olursa bile baban tam da ilişki gizlenecek baba profilinde.Söyleme bence öyle bişey olursa.Buluşmak için izin istemek zorunda kalırsın , başka bişey için bile olsa evden dışarı adımını attırmaz bu sefer de.Millet 24 yaşında evleniyor , şu baskıların saçmalığına bak ya.Okul bitip iş bulunca da koca bulamadın diye başının etini yerler.
"Koca" nasıl bulayım ki eş bulmak için öncelkikle sosyalleşmek gerek dışarı çıkmak gerek bunları ben babamdan dolayı güç bela gerçekleitirşyorum dıları çıkmaya kalksam bir gün önceden " yarın Yaseminle görüşeceğim baba" diyorum. İstediğim zaman çıkamıyorum dışarıyaİlişkin olursa bile baban tam da ilişki gizlenecek baba profilinde.Söyleme bence öyle bişey olursa.Buluşmak için izin istemek zorunda kalırsın , başka bişey için bile olsa evden dışarı adımını attırmaz bu sefer de.Millet 24 yaşında evleniyor , şu baskıların saçmalığına bak ya.Okul bitip iş bulunca da koca bulamadın diye başının etini yerler.
Koca sözcüğünü neden tırnak içinde yazdın , anlamadım.Ben babanın zihniyetindeki insanların ifadesiyle yazdım onu."koca bulmak" deyimi bence de çirkin."Koca" nasıl bulayım ki eş bulmak için öncelkikle sosyalleşmek gerek dışarı çıkmak gerek bunları ben babamdan dolayı güç bela gerçekleitirşyorum dıları çıkmaya kalksam bir gün önceden " yarın Yaseminle görüşeceğim baba" diyorum. İstediğim zaman çıkamıyorum dışarıya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?