• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konu arkadaşımın bekareti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1. Madem ailesi bu kadar tutucu ne demeye ilişki yaşıyor. Şimdi size ne diyeceksiniz belki ama demek ki ailesinden de öyle çok korkmamış. Böyle insanları gerçekten anlamak zor. İnsan sonrasında ölmekten öldürülmekten korktuğu bir şeyi neden yapar?
2. Adam da bu kadar tutucu ise niye çok seviyor. Çok sevmek hee şeyi göze almak demek değildir. Görürüm ben iki gün sonra o sevgiyi.
3. Maddi durumu da yoksa ya ayrılacak ya da konuşacak. Başka yolu da yok.
4. Eminim arkadaşınız sizin kadar dert etmemiştir bunu. O adama ve o aileye rağmen evleneceğim diyorsa bırakın evlensin.
Dipnot: bakire kız isteyen o adam eminim başka kadınlarla birlikte olmuştur. Böyle adamlardan kaçmak lazım.

Lütfen konuyu şimdi topa tutacak yargılayacak olanlar yazmasın benim için çok hassas ve üzücü bir durum

Arkadaşım 29 yaşında ve ilerde düğünü olacak. Çocuğu çok seviyor ama bakire değil . Bunu ona söylemesi imkansız çünkü bakir olmasını istiyormuş eşinin. Arkadaşım söyleyecekti lakin adamın anlayışla karşılamayacak. Ağzını bir çok kez yoklamış.

kızın ailesi de çok dindar be bu birinin kulağına gelirse kızın sonu olabilir. O iğrenç çarşafı da en çok bizimkiler isteyecek diyor.Lütfen yardım edin ona zarar gelmesini istemiyorum. Diktirmek maddi açıdan imkansız.
Ben çocuğu birak dedim kendisine ama çok seviyor. Ben hep bu korkuyla yaşayamam diyor . Erkeklerin eline koz geçerse ve ailesini tanıdıktan sonra hepsi bunu kullanabilir diyor. Hak veriyorum ve de çok üzülüyorum.

Elini falan küçük igneyle kanatsin arkadaşın bu hic etik değil biliyorum ama madem kızın hayati söz konusu minik.minik carsafa bulaştırsin zaten kimsenin fosur fosur kanamasi olmuyor
Ya da yine cok.kotu bir yontem.internetten cin mali.kizlik zari falan alsin daha önce buralarda böyle konu okumuştum sanki üzüldüm

Aslında tüm sorun kızlık zarı üzerine bir konu açıldığında çok kısa sürede onlarca kadının toplanıp zar hakkında konuşmaya tenezzül etmeyeceği bir ülkede, o ülkenin insanları ile yaşamıyor oluşunuz. O zaman sorun olmazdı geçmiş cinsel ilişkileri 😐

1. Madem ailesi bu kadar tutucu ne demeye ilişki yaşıyor. Şimdi size ne diyeceksiniz belki ama demek ki ailesinden de öyle çok korkmamış. Böyle insanları gerçekten anlamak zor. İnsan sonrasında ölmekten öldürülmekten korktuğu bir şeyi neden yapar?
2. Adam da bu kadar tutucu ise niye çok seviyor. Çok sevmek hee şeyi göze almak demek değildir. Görürüm ben iki gün sonra o sevgiyi.
3. Maddi durumu da yoksa ya ayrılacak ya da konuşacak. Başka yolu da yok.
4. Eminim arkadaşınız sizin kadar dert etmemiştir bunu. O adama ve o aileye rağmen evleneceğim diyorsa bırakın evlensin.
bunu açıklayamayacaksa madem 29 yaşına dek küçük küçük para atsaydı kenara asgari ücretle çalışsa bile diktirecek parası olurdu .para yok zar yok doğru düzgün aile yok ortada evlenilecek eş de yok bence

Elini falan küçük igneyle kanatsin arkadaşın bu hic etik değil biliyorum ama madem kızın hayati söz konusu minik.minik carsafa bulaştırsin zaten kimsenin fosur fosur kanamasi olmuyor
Ya da yine cok.kotu bir yontem.internetten cin mali.kizlik zari falan alsin daha önce buralarda böyle konu okumuştum sanki üzüldüm
Çin malı kızlık zarı mı:kızgın::kızgın:

Patron çıldırdı... Enişteye de çin malı şişme bebek mi alsanız acaba .. maksat takımda eksik kalmasın... Herşey çin malı...:rapci::rapci:

Yeeeaa made in china baby...

Gerçekten bende yok diye biliyorum.. Hatta benim kanaman olmadı daha önce ilişkim olmamasına rağmen.. Sadecee minicik bir leke geldi o da ilişki esnasında değil ilişkiden 1 saat falan sonra kanama gibi değildi yani hiç.. Ben hiç yırtılma falan hissetmedim içimde birşeyler falan da kopmadı : ) eşime sordum o da birşey anlamamış mesela..

Aynen benimde öyle oldu öyle bir anlatıyorlardı ki ben oluk oluk kanayacak sanıyordum minnacık bir kac gun lekenlenme şeklinde olunca şaşırmıştım🤣

Patron çıldırdı... Enişteye de çin malı şişme bebek mi alsanız acaba .. maksat takımda eksik kalmasın... Herşey çin malı...:rapci::rapci:

şişme bebek demeyın şişme bebek konusu yuzunden sosyal medyalara dustu kadınlar kulubu :D

Ruzgarli Tepe Ruzgarli Tepe şu mesajımı neden beğenmedin valla anlamadım 😂😂😂

Arkasında durmayacağı işler derken sanki hırsızlık yapmış , cinayet işlemiş gibi söylemişsiniz .Ülkemiz kadınlarının üzerindeki bekâret baskısı açık ve kız ailesine söylemesinden korkuyor . Bunu söylemeye korkması normal .Eğer sevgilisi boşbogazlık ederse gençliğinde yaşadığı bir ilişkiden dolayı belki tüm ailesi tarafından yargılanacak. Ayrıca toplumun bir erkeğin bekaretiyle ilgili çok açık fikirliyken ,kadınların bekareti konusunda " bir kadının işleyebileceği en büyük günah " kafasında olması rahatsız ediyor.

bu konudaki herkese beyin nakli yaptırmak lazım
Başka çözümü yok ben çözdüm cerrah arkadaşlar el atın

Evet hic doğru birsey değil ama madem ailesi kiza zarar verirmis aklima o.geldi

şişme bebek demeyın şişme bebek konusu yuzunden sosyal medyalara dustu kadınlar kulubu :KK70:
Pardon yaw ama yani bir konuda bu kadar saçma şey bir araya gelince insanın biokimyası bozuluyor...

Kızlık zarı vardık yoktur çin malı kızlık zarı vardır yoktur derken benimde ayarlarım bozuldu biraz yalan yok :KK70: :KK70:

Diktirmekten başka hiçbir yol yok ki
Ne kadar ayrıca maddi olarak imkansız diyorsunuz aşırı pahalı bir operasyon mu?

Yok mu? O zaman ben biyoloji dersinde kitabi ters okumuşum. Maalesef var öyle bir zar

Hangi biyoloji kitabında okudunuz?
Kizlik zari diye birsey yok , arkadasinizin durumuna uzuldum , ne yapilir bilmem ,sonucta arkadasiniz bu kafadaki adama ve ailesine oturup kozlik zari yok dese zaten inanmazlar bari kendini kassin da iliskiye giremesin ilk gece ne diyim
Videoyu da izleyin derim

Olay zarın olması ya da olmaması değil ki. Olay bir kadının bu konuda hassas olduğunu beyan eden bir adamı kandırmayı istemesi.
Evliliğini bir yalanın üstüne oturtmaya çalışıyor.

Bir kişi eğer kendi inancı, düşüncesi vs gereğince kendini evlendiği kişiyle olana kadar cinsellikten uzak tutmuşsa, dünya görüşü böyleyse evleneceği kişinin de aynı şekilde yaşamış biri olmasını beklemek bence hakkı. Bunu bile bile ilişkiyi evliliğe taşımaya çalışan kadın burada bence hsksız.

Not: bekaretle ilgili sorunum, takıntım hiç olmadı
Bence anlamı da yok.

Arkasında durmayacağı işler derken sanki hırsızlık yapmış , cinayet işlemiş gibi söylemişsiniz .Ülkemiz kadınlarının üzerindeki bekâret baskısı açık ve kız ailesine söylemesinden korkuyor . Bunu söylemeye korkması normal .Eğer sevgilisi boşbogazlık ederse gençliğinde yaşadığı bir ilişkiden dolayı belki tüm ailesi tarafından yargılanacak. Ayrıca toplumun bir erkeğin bekaretiyle ilgili çok açık fikirliyken ,kadınların bekareti konusunda " bir kadının işleyebileceği en büyük günah " kafasında olması rahatsız ediyor.

Evet yine aynı şeyi söylüyorum :) ben bu meselenin zaten günümüzde konuşulmasını anlamıyorum ve aşmamız gerektiğini düşünüyorum.Fakat, yine de kişi sonucundan korkacagi , yargılanacağını düşündüğü işlere kalkismayacak.Sonrasinda bu durumu saklama gereği duyuyorlar ve bu da doğru değil.

Konu neden böyle alaycı yorumlarla şişiriliyor anlamadım. İşsiz güçsüz çok galiba. Konuyu anlamadan dalıp kendini akıllı zannedenlerin vay haline. İnşallah sizin kızlarınızın başına gelmez. Ama insan kınadığı şeyi yaşamadan ölmezmiş .

konuyu ciddiye alıp mantıklı yorum yapan arkadaşlardan özür dileryerek söylüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back